- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μπίλι Άιλις: Μου αρέσουν τα αγόρια και τα κορίτσια, σας παρακαλώ αφήστε με ήσυχη
«Θα έπρεπε να έχω διδακτορικό στον αυνανισμό» - Η αποκαλυπτική συνέντευξη στο Rolling Stone για τη ζωή της
Billie Eilish: Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα και τη ζωή της στο Rolling Stone.
«Βασικά μιλάω για το σεξ όποια στιγμή μπορώ, είναι το αγαπημένο μου θέμα. Η εμπειρία μου σαν γυναίκα είναι πως θεωρείται ένα τόσο περίεργο θέαμα. Ο κόσμος νιώθει τόσο άβολα να μιλάει για αυτό και παραξενεύεται που οι γυναίκες νιώθουν άνετα με τη σεξουαλικότητα τους, όντας επικοινωνιακές για αυτήν. Νομίζω ότι είναι τόσο άδικο και ότι πρέπει να αλλάξει. Με ρώτησες τι κάνω για να αποσυμπιεστώ; Αυτό το πράγμα μπορεί πραγματικά να σε σώσει μερικές φορές, απλά το λέω. Το συνιστώ όσο δε φαντάζεσαι, δε γίνεται παραπάνω για να είμαι ειλικρινής».
Η Billie Eilish μιλάει όπως ίσως ποτέ στο παρελθόν, θίγοντας θέματα τα οποία πολύς κόσμος φοβάται να αγγίξει. Θέλει να συζητήσει για τον αυνανισμό, λέγοντας πως είναι εξίσου ταμπού για τις γυναίκες. Λέει πως η αυτοϊκανοποίηση της έχει τονώσει την αυτοπεποίθηση, είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής της και τη βοηθάει πολύ.
«Ο κόσμος πρέπει να αυνανίζεται ρε φίλε. Δεν μπορώ να το τονίσω παραπάνω, είμαι ένας άνθρωπος με ακραία θέματα με το σώμα του και δυσμορφία καθ' όλη του τη ζωή».
Billie Eilish: Η αποκαλυπτική συνέντευξή της στο Rolling Stone για τη ζωή της
Η Billie Eilish μίλησε στο γνωστό περιοδικό Rolling Stone, σε μια συνέντευξη ελεύθερη, προκλητική, απολαυστική, μια κουβέντα σχετικά με την επιτυχία, την αυτοπεποίθηση, τις ανασφάλειες και τον προσανατολισμό. Κάποια στιγμή ξεφυσάει και ακουμπώντας αναπαυτικά στον καναπέ λέει: «Θα έπρεπε να έχω διδακτορικό στον αυνανισμό».
Όταν έκλεισε τα 20 της χρόνια η Eilish πέρασε μεγάλη υπαρξιακή κρίση: «Κοίταξα το δωμάτιο και όλοι γύρω μου ήταν υπάλληλοι. Ήμουν σε φάση “Σκ@τά, κυριολεκτικά δεν έχω φίλους. Δεν έχω κόσμο που με βλέπει ως ίση. Δεν έχω κόσμο που δε με φοβάται”. Άκουγα τραγούδια για τη φιλία όπως το “With a Little Help from my Friends” των Beatles ή το “Smile” της Lily Allen. Δεν μπορούσα να ταυτιστώ με αυτά και πραγματικά αηδίαζα.».
Η κουβέντα φτάνει κάποια στιγμή στη συνέντευξη με το Variety το περασμένο φθινόπωρο, στην οποία η Eilish ανέφερε ότι την ελκύουν οι γυναίκες. Με την ατάκα «Με ελκύουν πραγματικά» να γίνεται πρωτοσέλιδο. Το νέο της album περιέχει το τραγούδι “Lunch” το οποίο σύμφωνα με κόσμο που το άκουσε στο Do Lab stage του Coachella, μιλάει για ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Η Eilish είναι ξεκάθαρη:
«Αυτό το τραγούδι ήταν στην πραγματικότητα μέρος αυτού που με βοήθησε να γίνω αυτή που είμαι, να είμαι αληθινή. Έγραψα μερικά από αυτά πριν καν κάνω οτιδήποτε με κάποιο κορίτσι και μετά έγραψα τα υπόλοιπα. Υπήρξα ερωτευμένη με κορίτσια για όλη μου τη ζωή, αλλά δεν καταλάβαινα – μέχρι που, πέρυσι, συνειδητοποίησα ότι ήθελα το πρόσωπό μου μέσα σε ένα αιδοίο. Δεν σχεδίαζα ποτέ να μιλήσω για τη σεξουαλικότητά μου, ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια. Είναι πραγματικά απογοητευτικό για μένα που προέκυψε το θέμα».
Μετά τη συνέντευξη με το Variety, η Eilish βρέθηκε σε βράβευση του περιοδικού όπου και ρωτήθηκε αν το coming-out της ήταν σκόπιμο. Η απάντηση της ήταν «Όχι, αλλά αναρωτήθηκα “Δεν είναι ολοφάνερο;”.». Στη συνέχεια έκανε post στο Instagram με την περιγραφή να λέει «Σε ευχαριστώ Variety για το βραβείο μου καθώς επίσης και για το ότι με έκανες να κάνω coming out σε ένα κόκκινο χαλί, στις 11 το πρωί, αντί να μιλάω για οτιδήποτε άλλο έχει σημασία. Μου αρέσουν τα αγόρια και τα κορίτσια, σας παρακαλώ αφήστε με ήσυχη. Πραγματικά ποιος νοιάζεται;» Μιλώντας στο Rolling Stone, θα παραδεχτεί ότι υπερέβαλλε:
«Ποιος νοιάζεται γαμώτο; Όλος ο κόσμος αποφάσισε ξαφνικά ποια ήμουν και δεν πρόλαβα να πω τίποτα ή να ελέγξω τίποτα από όλα αυτά. Κανείς δεν πρέπει να πιέζεται να είναι το ένα πράγμα ή το άλλο και νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί που θέλουν να βάζουν ετικέτες παντού. Φίλε, έχω γνωρίσει ανθρώπους που δεν ξέρουν τη σεξουαλικότητά τους, ή που αισθάνονται άνετα με αυτήν παρά μόνο αφού κλείσουν τα σαράντα, τα πενήντα, τα εξήντα τους χρόνια. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να βρεις τον εαυτό σου, και νομίζω ότι είναι πραγματικά άδικος ο τρόπος που το internet σε εκφοβίζει για να μιλήσεις για το ποιος είσαι και τι είσαι.»
Το νέο τρίτο album της Billie Eilish ονομάζεται “Hit me Hard and Soft” και θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαϊου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ποπ σταρ μιλά ανοιχτά για τη δημοσιότητα, τα social media και την πίεση μετά την τεράστια επιτυχία του «Brat»
Την Κυριακή 21 Ιουνίου δίνουμε ραντεβού από τις 20:00 έως τις 22:00
Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου δίσκου, το θρυλικό συγκρότημα προσφέρει μια σπάνια ματιά στα παρασκήνια
Η βασίλισσα της ποπ προσκαλεί τους θαυμαστές της για μια αποκλειστική ακρόαση του πολυαναμενόμενου Confessions II
«Δεν θα σταματήσω ποτέ να δίνω την καρδιά μου και τον εαυτό μου», δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής
Από τη Μαρία Φαραντούρη και τον Νίκο Ξυδάκη έως τη Μαρία Κάλλας και τη σύγχρονη τέχνη
Μεγάλα ονόματα της dance, techno και house σκηνής έρχονται στην Αθήνα
Ελπίζει να δώσουν μερικές «συναυλίες τον επόμενο χρόνο»
Η ευρωπαϊκή περιοδεία ξεκίνησε με διθυράμβους και την Τετάρτη 24/6 θα είναι ξανά στο Release Athens
«Δεν χάθηκε ποτέ η πίστη μας», δήλωσε ο 64χρονος τραγουδιστής από το Νιου Τζέρσεϊ
Το έργο του Ορέστη Καραμανλή ήταν ένα καθαρά συμμετοχικό έργο που δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί δίχως τον κόσμο
Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το «Brat» όχι μόνο δεν έχει χάσει τη λάμψη του, αλλά μοιάζει πιο επίκαιρο από ποτέ
Ο νέος κύκλος που ξεκίνησε φέτος στο Φεστιβάλ εστιάζει στη σύγχρονη μουσική ως ολιστική εμπειρία
Το «The Age Of Everything» θα είναι διαθέσιμο από τις 2 Οκτωβρίου
Μια ζωή γεμάτη ταξίδια, μουσική και περιπέτειες. Από ένα υπόγειο στο Αμβούργο και την ορχήστρα του Πολεμικού Ναυτικού μέχρι την Τζαμάικα και τα μεγαλύτερα καλοκαιρινά stages
Ο πρωτοπόρος της ελληνικής ροκ, που έφερε τον «ηλεκτρισμό» στα μουσικά πράγματα της χώρας, μιλάει στην ATHENS VOICE
«Ο Γιάννης μου το χάρισε, μαζί με τη φιλία του και τον ευχαριστώ» δήλωσε ο δημοσιογράφος
Με την μεγάλη τους περιοδεία, με τίτλο Celebrating 50 years, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Το αφιέρωμα απέδειξε τη διαχρονικότητα των δύο μεγάλων καλλιτεχνών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.