Μουσικη

Ariana Grande: Επιστρέφει με νέο άλμπουμ την Ημέρα της Γυναίκας

Ήρθε η στιγμή που οι Arianators περίμεναν - Το «Eternal Sunshine» κυκλοφορεί στις 8 Μαρτίου κι αυτά είναι όσα έχουν αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής

tania-skrapaliori.jpg
Τάνια Σκραπαλιώρη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ariana Grande: Το νέο της άλμπουμ «Eternal Sunshine» κυκλοφορεί την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου - Τα πρώτα δείγματα

Ariana Grande: Το νέο της άλμπουμ «Eternal Sunshine» κυκλοφορεί την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου - Τα πρώτα δείγματα

See you next year έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram η Ariana Grande, αναρτώντας ένα επιμελώς ατημέλητο carousel στιγμιοτύπων  που δημιουργούσε ισχυρές προσδοκίες για ένα νέο album πολύ πιο σύντομα απ’ ό, τι αναμενόταν δεδομένου του σχεδόν τεσσάρων χρόνων μουσικού διαλείμματος που είχε πάρει μετά το “Positions” του 2020 για να επικεντρωθεί μεταξύ άλλων ξανά στην υποκριτική και στις ανάγκες του ρόλου της στην κινηματογραφική προσαρμογή του μιούζικαλ “Wicked”. Και κράτησε την υπόσχεσή της μιας και ο Ιανουάριος του 2024 ήταν ένα ιδανικό άνοιγμα της χρονιάς για τους απανταχού fans της με τακτικά καλά νέα από το μέτωπο της δισκογραφικής επιστροφής του αγαπημένου τους pop icon.

Στις αρχές της χρονιάς ο νέος δίσκος της Ariana Grande -αν και αγνώστων λοιπόν στοιχείων- περιλήφθηκε σε όλες τις λίστες με τα albums που περιμένουμε ν’ ακούσουμε το 2024. Στις 4 Ιανουαρίου η σούπερ σταρ φωτογραφήθηκε, με ένα φούτερ με τη φράση “yes, and?” teasάροντας, κατ’ αυτήν την προσφιλή της συνήθεια, το πρώτο single από το επερχόμενο album. Στις 12 Ιανουαρίου κυκλοφόρησε πράγματι το lead single “yes, and?” σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες  με το video clip να ακολουθεί στις 15 Ιανουαρίου. Και την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, ήρθε η στιγμή που οι Arianators περίμεναν από μέρα σε μέρα: η στιγμή του post της αγαπημένης τους τραγουδίστριας στο Instagram με το οποίο τους ανακοινώθηκε η πολυπόθητη ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου album της Ariana Grande.

Στις 8 Μαρτίου λοιπόν, την παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας θα κυκλοφορήσει το “Eternal Sunshine”, το έβδομο album της Ariana Grande - όχι δεν θα λέγεται “Goat Mother” όπως αστειευόταν η ίδια στα social media της στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς μοιράζοντας φωτογραφίες με τον σουηδό παραγωγό και επί σειρά ετών συνεργάτη της Max Martin και την υπόλοιπη ομάδα της σε στιγμές στούντιο προς ενίσχυση της αναμονής του κοινού της για τα δισκογραφικά της νέα. Κοινό το οποίο έχει ήδη εκστασιαστεί με τα επίσημα πλέον νέα για την κυκλοφορία του album και αυτό βγαίνει προς τα έξω με τις σχετικές αντιδράσεις και αναρτήσεις στα social media.

Τα πρώτα δείγματα από το νέο album ζωγραφίζουν με το κόκκινο κραγιόν της προσωπικής της σειράς καλλυντικών R.E.M. μια Ariana Grande σε ελεύθερη άσκηση αυτοπεποίθησης. Από τo εξαιρετικό close – up πορτρέτο του artwork μέχρι τις όλο αιχμές για το gossip γύρω από το όνομά της τα χρόνια που πέρασαν πρόζες του video clip του “yes, and?” η Ariana Grande στα τριάντα της πια χρόνια μάλλον είναι πανέτοιμη να μας υπενθυμίσει ότι έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ήταν το αναδυόμενο αστέρι του Nickelodeon, ότι είναι μια από τις πιο επιδραστικές περσόνες του διαδικτύου και της μουσικής και όχι μόνο βιομηχανίας και ότι κοινώς «θα μιλήσει όταν θέλει να μιλήσει».

Ariana Grande - yes, and?

Το ίδιο το τραγούδι -ένα ακόμα εξαιρετικά πιασάρικο hit από το τρίο Ariana Grande – Max Martin – Ilya Salmanzadeh, έξυπνα διαστρωματωμένο προσαρμοσμένο στις pop επιταγές της εποχής- μιλάει από μόνο του:

Boy, come on, put your lipstick on
(No one can tell you nothing)
Come on and walk this way through the fire
(Don't care what's on their mind
And if you find yourself in a dark situation
Just turn on your light and be like

Yes, and?
Say that shit with your chest and
Be your own fucking best friend
Say that shit with your chest
Keep moving like: What's next?
Yes, and?

Υπομονή μέχρι τις 8 Μαρτίου για να δούμε και να ακούσουμε την απάντηση σε αυτό το “What’s next”.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ