Μουσικη

Οι Smashing Pumpkins έλαβαν «πάνω από 10.000» αιτήσεις για νέο κιθαρίστα

Η μπάντα έρχεται στην Αθήνα τον ερχόμενο Ιούλιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Smashing Pumpkins: Δέχθηκαν χιλιάδες αιτήσεις για νέο κιθαρίστα μετά την αποχώρηση του Σρέντερ
Περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι έχουν κάνει αίτηση για τη θέση του κιθαρίστα στους Smashing Pumpkins © Instagram/The Smashing Pumpkins

Smashing Pumpkins: Δέχθηκαν χιλιάδες αιτήσεις για νέο κιθαρίστα μετά την αποχώρηση του Σρέντερ

Περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι έχουν κάνει αίτηση για την θέση του κιθαρίστα, την οποία οι Smashing Pumpkins προκήρυξαν νωρίτερα αυτό το μήνα.

Με ανάρτηση στο X

Σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι Smashing Pumpkins επιβεβαίωσαν ότι έχουν λάβει χιλιάδες αιτήσεις για τη θέση. «Επί του παρόντος, υπάρχουν οκτώ άτομα που εργάζονται με πλήρη απασχόληση για να εξετάσουν τα βιογραφικά», έγραψε το συγκρότημα.

Το συγκρότημα έκανε αίτημα για τους υποψήφιους στις 5 Ιανουαρίου. «Οι Smashing Pumpkins αναζητούν έναν επιπλέον κιθαρίστα», έγραψαν στο X, πρώην Twitter. «Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων είναι ανοιχτή σε όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν βιογραφικό σημείωμα και σχετικό υλικό στο SPGuitar@redlightmanagement.com».

O Tζεφ Σρέντερ ο οποίος έπαιζε κιθάρα με το συγκρότημα από την ανασυγκρότησή τους το 2006 μέχρι και το 2023, αποχώρησε πρόσφατα. «Ο αριθμός των απίστευτων αναμνήσεων που δημιουργήθηκαν τα τελευταία 16 χρόνια με το συγκρότημα είναι σχεδόν υπερβολικά μεγάλος για να ποσοτικοποιηθεί», έγραψε ο Σρέντερ στους fans του τον Οκτώβριο. «Αν και ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση, αποφάσισα να αποχωρήσω από το συγκρότημα για να δημιουργήσω λίγο χώρο για να εξερευνήσω ένα ελαφρώς διαφορετικό μονοπάτι».

Εμφάνιση στην Αθήνα

Οι Smashing Pumpkins θα εμφανιστούν στις 16 Ιουλίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

ΤΗΕ WORLD IS A VAMPIRE 2024 The Smashing Pumpkins LIVE IN ATHENS! 16 JULY 2024 PEACE & FRIENDSHIP STADIUM + special...

Posted by Plisskën Festival on Tuesday, November 14, 2023

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ