Μουσικη

Evanescence: Επετειακή έκδοση για το «Fallen», 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία του

Περιέχει και ένα ακυκλοφόρητο demo της επιτυχίας «Bring Me to Life»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η τραγουδίστρια των Evanescence, Amy Lee
Η τραγουδίστρια των Evanescence, Amy Lee © Gina Wetzler/Redferns μέσω Getty Images

Evanescence: Επανακυκλοφορεί το επιτυχημένο άλμπουμ, το οποίο περιείχε τις επιτυχίες «Bring Me to Life», «Going Under» και «My Immortal»

Οι Evanescence γιορτάζουν φέτος την 20ή επέτειο κυκλοφορίας του πρώτου, εξαιρετικά επιτυχμένου άλμπουμ τους «Fallen».

Για τον όγο αυτό, ο ιστορικός αυτός δίσκος θα επανακυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου του 2023 στην αυθεντική, αλλά και σε Super Deluxe Edition, όπως επίσης και σε βινύλιο.

Κάθε εκδοχή θα περιλαμβάνει μια σειρά από demos, ακυκλοφόρητο υλικό, B-sides και ζωντανές ηχογραφήσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός ακυκλοφόρητου demo της μεγαλύτερης επιτυχίας του συγκροτήματος «Bring Me to Life».

Bring Me To Life (Demo / Remastered 2023)

Αλλα αντικείμενα που θα βρουν οι θαυμαστές των Evanescence μέσα στη συλλογή είναι ένα βιβλίο με σημειώσεις της τραγουδίστριας Εϊμι Λι (Amy Lee), ένα πικάπ με το λογότυπο της μπάντας, μία μεγάλη αφίσα και ένα σετ από καρφίτσες με σμάλτο.

«Είκοσι χρόνια αργότερα, αυτό το άλμπουμ δεν σήμαινε ποτέ τόσο πολλά», έγραψε η Λι στον πρόλογο του βιβλίου. «Το “Fallen” έγινε το σάουντρακ για τις πρώτες αγάπες, τους χωρισμούς, τους γάμους, των τελευταίων αντίων, των φιλιών και αμέτρητων άλλων στιγμών σε τόσες πολλές ζωές… για να μην αναφέρω τη δική μου. Είμαι για πάντα ευγνώμων που συμμετείχα σε αυτό το πρότζεκτ».

Μετά από κάποιες κυκλοφορίες που δεν είχαν μεγάλη απήχηση, το 2003 οι Evanescence έκαναν το ντεμπούτο τους στη μεγάλη αγορά με το «Fallen», το οποίο περιείχε τις μεγάλες επιτυχίες «Bring Me to Life», «Going Under» και «My Immortal».

Το άλμπουμ –και έκτο L.P. με τις περισσότερες πωλήσεις στον 21ο αιώνα– εκτόξευσε το συγκρότημα στη δόξα. Το «Bring Me to Life» ξεπέρασε το 1,2 δισ. views στο YouTube.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ