Μουσικη

Όταν ο Όζι Όζμπορν έβαψε δωμάτιο ξενοδοχείου με αίμα καρχαρία

Ήταν υπό την επήρεια ουσιών

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ozzy
Ozzy Osbourne/ ©EPA/Balazs Mohai

Όζι Όσμπορν: Η ιστορία με τον διαμελισμένο καρχαρία - Οι αποκαλύψεις του Τόνι Αϊόμι - Το συμβάν με τον ντράμερ των «Black Sabbath»

Ακόμα μία ιστορία για τον Όζι Όσμπορν όταν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών είδε το φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, ο Τόνι Αϊόμι, μέλος των «Black Sabbath», αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι κάποτε ο Όζι Όζμπορν έβαψε τοίχους ξενοδοχείου με το αίμα ενός καρχαρία.

Ο Αϊόμι παρουσίαζε το νέο του βιβλίο με τίτλο Iron Man: My Journey through Heaven and Hell with Black Sabbath και ισχυρίστηκε για τον Όσμπορν:

«Με τα ναρκωτικά, πάντα βαριέσαι, οπότε πρέπει να κάνει κάτι ο ένας στον άλλο. Όπως ο Όζι που μετέφερε έναν καρχαρία από ένα παράθυρο, τον διαμέλισε και γέμισε το δωμάτιό μας στο αίμα».

Επιπρόσθετα, τόνισε πως ο Όσμπορν ρώτησε τον ντράμερ των Black Sabbath Μπιλ Γουόρντ αν θα μπορούσε να του «βάλει φωτιά». «Μπιλ, μπορώ να σου βάλω φωτιά;», φέρεται να ρώτησε ο Όζι Όζμπορν. «Έχω δουλειά, οπότε όχι ακόμη», φέρεται να απάντησε εκείνος.

Ο Όζι Όζμπορν κυκλοφόρησε σειρά καλλυντικών σε σχήμα... φέρετρο (βίντεο)

Στη βιομηχανία της ομορφιάς και των καλλυντικών έκανε... ντεμπούτο ο Όζι Όζμπορν, κυκλοφορώντας τη δική του σειρά μακιγιάζ σε συνεργασία με την Rock and Roll Beauty.

Ειδικότερα, πρόκειται για μία παλέτα με 21 σκιές ματιών σε συσκευασία... φέρετρο. Στη συγκεκριμένη σειρά περιλαμβάνεται ακόμα έας καθρέφτης χειρός, μια τσάντα μακιγιάζ με στάμπα κρανίου και τρία κεριά. Τα εν λόγω προϊόντα θα είναι διαθέσιμα στο αμερικανικό κατάστημα ομορφιάς Ulta και στον ιστότοπο της Rock and Roll Beauty.

Να θυμίσουμε πως η Rock and Roll Beauty έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν συλλογές μακιγιάζ που είχαν σχεδιαστεί για να τιμήσουν τον Τζίμι Χέντριξ και τους Def Leppard.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY