Μουσικη

Ο κορωνοϊός ακυρώνει συναυλίες του Ρίνγκο Σταρ στη Βόρεια Αμερική

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του διάσημου ντράμερ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρίνγκο Σταρ, ο θρυλικός ντράμερ των Beatles
Ρίνγκο Σταρ, ο θρυλικός ντράμερ των Beatles © EPA

Με κορωνοϊό ο Ρίνγκο Σταρ - Ακυρώθηκε η περιοδεία στον Καναδά - Στον «αέρα» οι συναυλίες σε ΗΠΑ και Μεξικό

Ο σερ Ρίνγκο Σταρ ακύρωσε αρκετές επερχόμενες συναυλίες της περιοδείας του στη Βόρεια Αμερική, καθώς νοσεί από κορωνοϊό.

Το πρώην μέλος των Beatles, 82 ετών, έκανε μία σειρά από εμφανίσεις στις ΗΠΑ και τον Καναδά με το All-Starr συγκρότημά του, προτού νοσήσει το Σαββατοκύριακο.

Μετά την ακύρωση δύο συναυλιών την τελευταία στιγμή, «επιβεβαιώθηκε ότι ο Ringo έχει Covid-19 και η περιοδεία θα είναι σε αναμονή» δήλωσε ο εκπρόσωπός του. Και πρόσθεσε ότι ο ντράμερ «αναρρώνει στο σπίτι» και ελπίζει να ξαναρχίσει τα σόου σύντομα.

Οι εμφανίσεις του Ρίνγκο Σταρ, που είχαν προγραμματιστεί στον Καναδά, ακυρώθηκαν και δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση για τις επερχόμενες στις ΗΠΑ και το Μεξικό.

«Θα ενημερώνουμε τους θαυμαστές για τυχόν περαιτέρω νέα ή αλλαγές» είπε ο εκπρόσωπός του στο BBC.

Ο Ρίνγκο Σταρ είχε δηλώσει στο USA Today το 2021 ότι παρά το γεγονός πως έλαβε δύο δόσεις του εμβολίου κατά της Covid-19 δεν θεωρεί ότι είναι ασφαλείς οι περιοδείες.

Ρίνγκο Σταρ, ο... μετρονόμος των Beatles 

Ο μουσικός έγινε πασίγνωστός τη δεκαετία του 1960 ως ο ντράμερ των Beatles. Με στιβαρό παίξιμο στα τύμπανα αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο στο rhythm section της μπάντας, μαζί με τον Πολ Mακάρτνεϊ στο μπάσο.

Ο Ρίνγκο Σταρ έκανε βασικά φωνητικά στα τραγούδια «With A Little Help From My Friends» και «Yellow Submarine». Μετά τη διάλυση των Beatles το 1970 ξεκίνησε επιτυχημένη σόλο καριέρα.     

Ringo Drumming Live - Compilation

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ