Μουσικη

Ο Βασίλης Ζούλιας διαλέγει ένα τραγούδι

Ακούστε πού το αφιερώνει και δείτε το βίντεο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βασίλης Ζούλιας

Ο Βασίλης Ζούλιας διαλέγει και αφιερώνει το τραγούδι «I’m Not the Man I Used to Be» των Fine Young Cannibals.

Η ιστορία του τραγουδιού  «I’m Not the Man I Used to Be»  των Fine Young Cannibals

Πρόκειται για το τέταρτο single του βρετανικού ποπ-ροκ συγκροτήματος Fine Young Cannibals από το άλμπουμ The Raw & the Cooked, που κυκλοφόρησε το 1988. Το «Im Not the Man I Used to Be» έφτασε στα 40 καλύτερα τσαρτ στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Αυστρία και την Ολλανδία. Εμφανίστηκε επίσης στην έκδοση CD του άλμπουμ συλλογής Now 16.
Οι Fine Young Cannibals δημιουργήθηκαν στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας το 1984, από τον μπασίστα David Steele, τον κιθαρίστα Andy Cox (και οι δύο πρώην των The Beat) και τον τραγουδιστή Roland Gift (πρώην Akrylykz). Το ομώνυμο ντεμπούτο τους άλμπουμ του 1985 περιείχε το «Johnny Come Home» και μια διασκευή του «Suspicious Minds», δύο τραγουδιών που ήταν στις κορυφαίες 40 επιτυχίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Αυστραλία και πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Το άλμπουμ που κυκλοφόρησαν το 1989, «The Raw & the Cooked», έφτασε στην κορυφή των τσαρτ άλμπουμ του Ηνωμένου Βασιλείου, των ΗΠΑ, της Αυστραλίας και του Καναδά και περιείχε τα δύο Billboard Hot 100 που έφτασαν στο νούμερο ένα, το «She Drives Me Crazy» και το «Good Thing».

Τα νέα του Βασίλη Ζούλια

Την πρόσφατη κολεξιόν του Υψηλής Ραπτικής για τον χειμώνα 2022-23 με το όνομα «Swans» παρουσίασε στον πιο εμβληματικό πεζόδρομο της Αθήνας, την Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Ήταν η πρώτη φορά που δίδεται άδεια παραχώρησης του ιστορικού αυτού δρόμου για μια επίδειξη μόδας. Η συλλογή παρουσίαζε αποκλειστικά βραδινά φορέματα σε άσπρο & μαύρο, φτιαγμένα με πολύτιμα υλικά όπως ταφτάς, μετάξι και δαντέλα και κομψές embroidery λεπτομέρειες από ημιπολύτιμες πέτρες και φτερά. Τη συλλογή συμπλήρωναν τα φουτουριστικά κοσμήματα από χαλκό και γυαλί του μόνιμου συνεργάτη του σχεδιαστή, Περικλή Κονδυλάτου. Το fashion show είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς μέρος των εσόδων διατέθηκε για τη στήριξη των σκοπών της Επιτροπής Elpida Youth του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ