- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οι Fugees ανακοίνωσαν Reunion Tour για τα 25 χρόνια του Score
Οι Lauryn Hill, Wyclef Jean και Pras Michel θα επανενωθούν για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια
Η περιοδεία του συγκροτήματος Fugees ξεκινά σήμερα στη Νέα Υόρκη για μια ειδική εμφάνιση στο πλαίσιο του Global Citizen Live.
Οι Fugees επανενώνονται ανακοινώνοντας συναυλίες με αφορμή την επέτειο των 25 χρόνων από το επιτυχημένο άλμπουμ τους με τίτλο The Score που κυκλοφόρησε το 1996.
Οι πρώτες συναυλίες του συγκροτήματος μετά από 15 χρόνια θα λάβουν χώρα σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ, στο Λονδίνο, το Παρίσι, αλλά και σε πόλεις της Νιγηρίας και της Γκάνα τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.
Σημειώνεται ότι το The Score γνώρισε τεράστια επιτυχία χάρη στη διασκευή του Killing Me Softly της Roberta Flack. To άλμπουμ έγινε επτά φορές πλατινένιο και κέρδισε βραβείο Grammy.
Η Lauryn Hill σε συνέντευξη τύπου δήλωσε: «Οι Fugees έχουν μια σύνθετη, αλλά επιδραστική ιστορία. Δεν είχα συνειδητοποιήσει καν ότι πλησίαζε η 25η επέτειος, όταν κάποιος μου το ανέφερε τυχαία. Αποφάσισα να τιμήσω αυτό το σημαντικό project, την επέτειο της κυκλοφορίας του και τους fans που εκτίμησαν την μουσική που δημιουργήσαμε».
Ο Wyclef Jean πρόσθεσε: «Όσο γιορτάζουμε αυτά τα 25 χρόνια με τους Fugees, η πρώτη μου ανάμνηση είναι ότι κάποτε ορκιστήκαμε ότι δεν θα κάνουμε απλά μουσική, αλλά θα είμαστε ένα ολόκληρο κίνημα. Θα είμαστε η φωνή για αυτούς που δεν εισακούγονται και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, είμαι ευγνώμων που ο Θεός μας έφερε μαζί για ακόμη μια φορά».
Το ντεμπούτο τους άλμπουμ κυκλοφόρησε το 1994 με τίτλο Blunted on Reality ενώ δύο χρόνια αργότερα ακολούθησε το επιτυχημένο The Score. Στη συνέχεια, εξαιτίας και των εντάσεων ανάμεσα στα μέλη, ο καθένας επικεντρώθηκε στη σόλο καριέρα.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ιδανική αρχή για τη δέκατη επέτειο του Release Athens
Yπέστη καρδιακή προσβολή μετά από επείγουσα χειρουργική επέμβαση στο έντερο
Ο Luis Maldonado μιλά στην ATHENS VOICE πριν την πρώτη εμφάνιση του θρυλικού συγκροτήματος στην Ελλάδα για τα 50 χρόνια ιστορίας τους
Μια βραδιά με συναίσθημα, rockabilly ιστορίες και ζωντανή - κυριολεκτικά - σύνδεση με χιλιάδες ανθρώπους
Την Κυριακή 21 Ιουνίου δίνουμε ραντεβού από τις 20:00 έως τις 22:00
Release the bats! Μερικές σκέψεις ανυπομονώντας για την εμφάνισή του στην Πλατεία Νερού
Ο Γάλλος DJ μάς δίνει μουσικό ραντεβού στο Θέατρο Βράχων, στις 26 Ιουνίου
Λίγο πριν το Bakery House Party #2, το Σάββατο 13 Ιουνίου, από τον VOICE 102.5, μιλούν στην ATHENS VOICE
Ένα ξεχωριστό show από το Release Athens, γεμάτο επιτυχίες του εμβληματικού τραγουδιστή
Ένα πολυδιάστατο μουσικό ταξίδι από τον Μπραμς και τον Μπετόβεν μέχρι τη σύγχρονη ελληνική δημιουργία
Ένα μουσικό ταξίδι μέσα από ιστορίες, μνήμες και συναισθήματα
Ο τραγουδιστής με τη βελούδινη φωνή μιλάει στην ATHENS VOICE λίγο πριν την επανεμφάνισή του στο Μέγαρο Μουσικής
Eρμήνευσε το παραδοσιακό τραγούδι Handsome Molly
Ο νέος μουσικός μεγάλωσε στη χώρα μας αλλά πλέον ζει μόνιμα στη Βρετανία
Από γενιά σε γενιά, heavy metal is the law
Η ποπ σταρ ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τον Ράντι Νιούμαν για ντουέτο του κλασικού τραγουδιού της ταινίας
Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ «Mad About It», ο Ρομπέρτο Κούστας μιλά για τις δύο πατρίδες και τα πολλά ερεθίσματά του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.