- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Το ευχαριστώ της Μόνικα στη Μάγκι Τζίλενχαλ για τη «Στάλα»
Το soundtrack της ταινίας «Η Χαμένη Κόρη» που βασίζεται στο best seller της Έλενα Φερράντε και τα νέα τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν
Η ανάρτηση της Μόνικα για το τραγούδι «Στάλα» στην ταινία «The Lost Daughter» που σκηνοθετεί η Μάγκι Τζίλενχαλ και βασίζεται στο βιβλίο της Έλενα Φερράντε.
Η τραγουδοποιός Μόνικα Χριστοδούλου έστειλε το δικό της ευχαριστήριο μήνυμα μέσα από τα social media στην ηθοποιό και κινηματογραφική παραγωγό Μάγκι Τζίλενχαλ, η οποία επέλεξε το ελληνόφωνο τραγούδι «Στάλα» ως μουσικό θέμα στην πολυαναμενόμενη ταινία «The Lost Daughter» που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας.
Το φιλμ που γυρίστηκε στην Ελλάδα, αποτελεί την κινηματογραφική μεταφορά του best seller «Η Χαμένη Κόρη» (κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις Πατάκη) της υπερταλαντούχας συγγραφέα-αίνιγμα που έγινε παγκοσμίως γνωστή με το ψευδώνυμο Έλενα Φερράντε, και είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Μάγκι Τζίλενχαλ, η οποία πέτυχε ένα καστ με σπουδαίους ηθοποιούς, την Ολίβια Κόλμαν στο ρόλο της «Λήδας», την Ντακότα Τζόνσον (στο ρόλο της μυστηριώδους γυναίκας που η Λήδα γνωρίζει στις διακοπές της) και τους Πίτερ Σάρσγκαρντ και Τζέσι Μπάκλεϊ.
Ταυτόχρονα, η Μόνικα γνωστοποίησε με μια «spoiler» ειδοποίηση πως έχει άλλα οκτώ νέα ελληνικά τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν με το soundtrack του φιλμ.
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Μάγκι Τζίλενχαλ που επέλεξε το αγαπημένο μου ελληνικό τραγούδι (Στάλα) ως θέμα και τραγούδι τίτλων τέλους της ταινίας της "The Lost Daughter". Είμαι ευγνώμων και είμαι περήφανη. Μακάρι να μπορούσα να ήμουν εκεί καθώς το χειροκροτήσατε στο Φεστιβάλ της Βενετίας. Ένα μεγάλο μπράβο στην Ντακότα Τζόνσον και κυρίως στην Ολίβια Κόλμαν που όπως όλοι οι κριτικοί λένε ομόφωνα έκανε μια λαμπερή εμφάνιση. Ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί σας, αυτή είναι μόνο η αρχή 😊 Ανυπομονώ να δω την ταινία όταν βγει τον Δεκέμβριο και μια μικρή ειδοποίηση σπόιλερ σε όλους τους φίλους μου… Έχω άλλα οκτώ νέα ελληνικά κομμάτια που θα κυκλοφορήσουν με το soundtrack της ταινίας!» έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram η Μόνικα.
Ένα αγαπημένο βιβλίο με ένα αγαπημένο τραγούδι σε μία ταινία που από τον Δεκέμβριο θα μπορεί το κοινό να απολαύσει σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά και στο Netflix που απέκτησε τα δικαιώματα για την προβολή της.
Τον Φεβρουάριο, η Μάγκι Τζίλενχαλ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το μυθιστόρημα στο Deadline και αποκάλυψε ότι ήταν ενθουσιασμένη που θα το φέρει στη μεγάλη οθόνη: «Όταν τελείωσα την ανάγνωση της "Χαμένης Κόρης" της Έλενα Φερράντε, ένιωσα ότι κάτι μυστικό και αληθινό είχε ειπωθεί όσο πιο δυνατά μπορούσε. Ένιωσα μια ενόχληση και μια παρηγοριά παράλληλα. Αμέσως σκέφτηκα πόσο πιο έντονη θα ήταν η εμπειρία σε έναν κινηματογράφο, με άλλους ανθρώπους γύρω. Και άρχισα να δουλεύω σε αυτήν την προσαρμογή. Διαπιστώνω ότι το σενάριο έχει προσελκύσει άλλους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να διερευνήσουν αυτές τις μυστικές αλήθειες για τη μητρότητα, τη σεξουαλικότητα, τη θηλυκότητα, την επιθυμία».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Καλιφόρνια
Μουσικός αποκάλυψε ότι ηχογράφησε πρόσφατα με τον Μικ Τζάγκερ, τροφοδοτώντας τις φήμες για νέο υλικό
Στις 24 Οκτωβρίου στο Fuzz, το καλλιτεχνικό τους στοίχημα ζυγίζει πάνω από 200 κιλά — και κρατά τη μορφή του μυστική
Ένα νέο χορευτικό ραντεβού ηλεκτρονικής μουσικής για τα Σαββατόβραδά μας
Το «Bass Persuades» έκανε ντεμπούτο στο Νο1 του Billboard, αλλά τη δεύτερη εβδομάδα κατρακύλησε στο Νο157
Η ταινία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους τον περασμένο μήνα και θα είναι διαθέσιμη στο Disney+ από σήμερα
«Ύδατα: Μελωδίες από τις πηγές των ατμών»: Μια ιαματική μουσική παράσταση
Δύο χέρια, τέσσερις μπαγκέτες, ασταμάτητο γκρουβ
Ο καιρός σήμερα φωνάζει πάρτι και εμείς σας έχουμε ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη στο Φάληρο
Eλάτε στο Ploes Floating Venue στο Παλαιό Φάληρο, «Πιαστείτε στα Χέρια» και ανακαλύψτε το
Η Maria «Masha» Alyokhina και ο Eric Breitenbach συζητούν για την εξορία, την Ουκρανία και όσα κρατούν όρθιο έναν άνθρωπο, πριν φέρουν το «Riot Days» στην Αθήνα
Ο κορυφαίος δεξιοτέχνης του μαντολίνου και το «Between Worlds» σε μία ξεχωριστή μουσική συνάντηση με την Alessia Tondo και μουσικούς της Κ.Ο.Θ.
Γνωστός για τραγούδια όπως τα «You Are My Lady» και «Rock Me Tonight (For Old Times Sake)»
Η εμφάνιση - έκπληξη του Καραγκούνη που αποθεώθηκε
Ο Φραντς Βέλζερ-Μεστ έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, με ένα από τα κορυφαία συμφωνικά σύνολα του κόσμου, στην 25η και τελευταία σεζόν της συνεργασίας τους
Μια επιλογή τραγουδιών ιδανικά για την εποχή
Ο Χρήστος Καραμήτσιος (aka Srek) έχει να διηγηθεί μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες από το dancefloor
Ένα ζωντανό ταξίδι στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι
Η ανάρτησή της στο Instagram
65 χρόνια μετά την ηχογράφηση του «Weiße Rosen aus Athen»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.