Μουσικη

iLLEOo, NOE, Moose, Ignes, Gio Melody, Koki & Vito Soprano μαζί

Δείτε κι ακούστε το νέο collabo των 7 ράπερ της Jungle Juice

Κωστής Νικηφοράκης
Κωστής Νικηφοράκης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ράπερ iLLEOo, N.O.E, Moose, Ignes, Gio Melody, Koki και Vito Soprano

The Juice: iLLEOo, N.O.E, Moose, Ignes, Gio Melody, Koki και Vito Soprano ραπάρουν μαζί σε ένα νέο τραγούδι - Δείτε το εξώφυλλο της νέας κυκλοφορίας

Στις 9 Ιουνίου, 7 ράπερ της Jungle Juice πέρασαν την πόρτα του Destiny Studio στο Μαρούσι για να αποτυπώσουν σε σκληρό δίσκο, το πρώτο συνεργατικό κομμάτι του label με τίτλο «The Juice». Οι iLLEOo, N.O.E, Moose, Ignes, Gio Melody, Koki και Vito Soprano «πατούν» ένα διαγαλαξιακό beat του παραγωγού Jaypee και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά από άλλο πλανήτη!

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη συνεργασία ανάμεσα στα μέλη του ίδιου label, που έχοντας διαφορετικό ύφος ο καθένας, έρχονται σε αυτό το κομμάτι και δένουν μεταξύ τους με απίστευτο τρόπο.

Το «The Juice» αποτελεί επίσης την πρώτη εμφάνιση των νεοσύλλεκτων Ignes και Vito Soprano οι οποίοι όχι απλώς δεν απογοητεύουν αλλά πραγματικά το πάνε αλλού! Με στίχους στα ελληνικά και στα αγγλικά, οι ταλαντούχοι ράπερ της Jungle Juice αγγίζουν από street life θεματολογία μέχρι πνευματικότητα, διαλογισμό και επανάσταση: «Είναι το Jungle Juice μέσα στο Athens Zoo!»

The Juice - iLLEOo x Vito Soprano x Moose x Ignes x Gio Melody x Koki x N.O.E.

Mια παραγωγή του Jaypee (ενός από τους συντελεστές της επιτυχίας του Mad Clip με τίτλο ‘Gucci’ τον Δεκέμβρη που μας πέρασε) και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά απόκοσμο - ένα διαστημικό beat που μοιάζει βγαλμένο απ’ το ‘Astroworld’ του Travis Scott! Πρόκειται για μια ιδιαίτερη συνεργασία ανάμεσα στα μέλη του ίδιου label, που έχοντας διαφορετικό ύφος ο καθένας, έρχονται σε αυτό το κομμάτι και δένουν μεταξύ τους αρμονικά. O A&R του label και Executive Producer του κομματιού Λευτέρης Κουκλάκης μας είπε για την ιδέα: «Το concept του track ήταν να συνδυάσουν όλοι καλλιτέχνες το style τους στο ίδιο beat, από trap μέχρι RnB και pure Rap flows, και όλο αυτό να δημιουργήσει μια μικρή μουσική ταινία».

Δείτε το εξώφυλλο της κυκλοφορίας σχεδιασμένο από τον γραφίστα και μουσικό Ανέστη Νείρο. To «The Juice» κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Οι ράπερ iLLEOo, N.O.E, Moose, Ignes, Gio Melody, Koki και Vito Soprano

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ