Μουσικη

Αγάπη: Δείτε το βιντεοκλίπ από το νέο τραγούδι του Ν.Ο.Ε.

Ο χαρισματικός ράπερ της Jungle Juice επιστρέφει εν μέσω κορωνοϊού για να μας υπενθυμίσει το μεγαλύτερο όπλο της ανθρώπινης κοινότητας

Κωστής Νικηφοράκης
Κωστής Νικηφοράκης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
N.O.E. - ❤️

Δείτε το βιντεοκλίπ του Ν.Ο.Ε. για το νέο του κομμάτι «Αγάπη» στην στήλη Black Athena.

Μετά την τεράστια επιτυχία του τελευταίου του video με τίτλο «ΤΡΕΛΕ», το οποίο έφτασε στο νουμερο ένα στα YouTube trends στα μέσα Φλεβάρη, ο χαρισματικός ράπερ της Jungle Juice επιστρέφει εν μέσω παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης για να υπενθυμίσει ποιο είναι το μεγαλύτερο όπλο της ανθρώπινης κοινότητας στις δύσκολες στιγμές: η Αγάπη! 

Αγάπη: Δείτε το βίντεο κλιπ από το νέο τραγούδι του Ν.Ο.Ε.

Έχοντας εδώ και καιρό δαμάσει του προσωπικους του δαίμονες, πηγαίνοντας κόντρα σε μόδες και trends, αψηφώντας τα views και τους κακοπροαίρετους, ο Ν.Ο.Ε αποτελεί το μόνο παράδειγμα ράπερ στην Ελλάδα ο οποίος μιλάει για θετικότητα και κηρύσσει διαλογισμό, υγιεινό τρόπο ζωής, ενότητα, αγάπη και σεβασμό προς όλους.

Αγάπη: Δείτε το βίντεο κλιπ από το νέο τραγούδι του Ν.Ο.Ε.

Σε μια περίοδο που οι κρίσεις που περνάει ο πλανήτης κλονίζουν αξίες που διέπουν την ανθρωπότητα για αιώνες, ο Ν.Ο.Ε. βλέπει ξεκάθαρα πέρα από το θόρυβο, τα likes, τα hastags και το @, πάει back to basics και βάζει στο τραπέζι τα βασικά: αγάπη, συνύπαρξη, ειρήνη, υγεία.

Αγάπη: Δείτε το βίντεο κλιπ από το νέο τραγούδι του Ν.Ο.Ε.

Για το νέο του video με τίτλο «ΑΓΑΠΗ» αφήνει απλούς καθημερινούς ανθρώπους να πρωταγωνιστήσουν και καταγράφει την πιο αγνή ανθρώπινη αντίδραση τους, το χαμόγελο!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ