Μουσικη

O νέος Ozzy Osbourne είναι σαν τον παλιό

Ακούστε το «Under The Graveyard» από το νέο του άλμπουμ «Ordinary Man»

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ozzy_2020_ordinary_man_2000.jpg
Ozzy Osbourne © Sam Taylor-Johnson

O Ozzy Osbourne επιστρέφει μετά από 10 χρόνια με το νέο του άλμπουμ «Ordinary Man» - Πρώτο single το τραγούδι «Under The Graveyard»

Η χρονιά που φεύγει μάλλον δεν ήταν πολύ καλή για τον ροκ σταρ που αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα υγείας και στα 70 επιμένει να δημιουργεί. Μετά από την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη στο χέρι λόγω λοίμωξης, ο Ozzy Osbourne μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εξαιτίας επιπλοκών από τη γρίπη που τον ταλαιπώρησε και λίγους μήνες μετά ανάρρωνε από τραυματισμό που του προκάλεσε μια πτώση στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Έτσι έριξε άκυρο στις προγραμματισμένες συναυλίες του σε ΗΠΑ και Ευρώπη. 

OZZY OSBOURNE - "Under The Graveyard" (Official Audio)

«Αν δεν είχα να δουλέψω το νέο άλμπουμ θα ήμουν, κατά πάσα πιθανότητα, ακόμα στο κρεβάτι του πόνου. Μου έλλειψε πολύ η μουσική», σημείωσε πρόσφατα ο ίδιος για το «Ordinary Man», που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2020, σχεδόν δέκα χρόνια μετά το «Scream». 

Ο frontman-είδωλο των Black Sabbath, που συνεργάστηκε με τον Andrew Watt στις κιθάρες, τον Duff McKagan των Guns N’ Roses στο μπάσο και τον Chad Smith των Red Hot Chili Peppers στα ντραμς, έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο single «Under The Graveyard» από το δωδέκατο στούντιο άλμπουμ του, μερικές εβδομάδες μετά την απρόσμενη συμμετοχή του στο άλμπουμ του Post Malone «Hollywood's Bleeding», μαζί με τον Travis Scott, στο τραγούδι «Take What You Want», που βρέθηκε στο Top 10 του Billboard Hot 100.

Post Malone - Take What You Want (Audio) ft. Ozzy Osbourne, Travis Scott

Όλα ξεκίνησαν όταν η Kelly (η κόρη του Ozzy) τον ρώτησε αν θέλει να συνεργαστεί με τον Post Malone, εξήγησε ο ίδιος.

«Η πρώτη μου αντίδραση ήταν ‘ποιος στο διάολο είναι ο Post Malone;’» εκμυστηρεύτηκε ο Ozzy Osbourne. «Πήγα στο σπίτι του Andrew Watt και είπε πως θα δουλέψουμε πολύ γρήγορα». Όπως εξήγησε ο βρετανός τραγουδιστής όταν τελείωσαν το τραγούδι, ο Andrew Watt, που επιμελήθηκε και την παραγωγή, τον ρώτησε αν θα ενδιαφερόταν να ξεκινήσει ένα νέο άλμπουμ. 

«Αυτό θα ήταν υπέροχο, αλλά τώρα σκέφτομαι ότι δεν θέλω να δουλεύω σε ένα υπόγειο στούντιο για έξι μήνες! Και σε σύντομο χρονικό διάστημα, είχαμε κάνει το άλμπουμ» εξήγησε για την απάντησή του και το πώς ολοκληρώθηκε το «Ordinary Man».

ozzy_utg_cvr_5x5.jpeg

«Ο Duff και ο Chad ήρθαν και θα μπαίναμε να τζαμάρουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα πήγαινα να τραγουδώ εγώ τα βράδια. Είχα πει προηγουμένως στην Sharon (γυναίκα και μάνατζέρ του) ότι έπρεπε να κάνω ένα άλμπουμ, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού σκεφτόμουν ‘δεν έχω τη γαμημένη δύναμη ...’ όμως ο Andrew μου το έβγαλε. Ελπίζω πραγματικά να το ακούσουν οι άνθρωποι και να το απολαύσουν, γιατί έβαλα την καρδιά και την ψυχή μου σε αυτό το άλμπουμ» σχολίασε. Ακούστε το πρώτο δείγμα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ