- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ακούστε το νέο τραγούδι της King Princess
Το ανερχόμενο όνομα της alternative pop εμφανίζεται στις σελίδες του Playboy και γράφει ένα τραγούδι για αυτό
Η 20χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια εμφανίζεται στο νέο τεύχος του Playboy και γράφει το τραγούδι «Playboy School of Pop»
Γράψαμε για την Lizzo, με την καριέρα της πραγματικά να έχει απογειωθεί. Θα είναι η King Princess το επόμενο μουσικό big thing; Στις 25 Οκτωβρίου κυκλοφορεί το ντεμπούτο άλμπουμ της alternative pop τραγουδίστριας με τίτλο «Cheap Queen» από την Zelig / Columbia. Όταν βέβαια βλέπεις μία ανερχόμενη Αμερικανίδα πριν καν βγάλει ολοκληρωμένο άλμπουμ να κάνει sold out σε venues 2500 ανθρώπων στο Λονδίνο (τύπου «σαρδέλες», «ο ένας πάνω στον άλλο», διαβάζοντας τον αγγλικό τύπο), εδώ «κάτι ψήνεται».
Γεννήθηκε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης και το πραγματικό της όνομα είναι Mikaela Straus, με κάποιους από τους προγόνους της να είναι συνιδιοκτήτες των καταστημάτων Macy’s και κάποιους άλλους να χάνονται στο ναυάγιο του Τιτανικού, καταλαβαίνετε. Ο πατέρας της ήταν ηχολήπτης και η ίδια μεγάλωσε κυριολεκτικά μέσα σε ένα στούντιο ηχογραφήσεων.
Τον Φεβρουάριο 2018 κυκλοφορεί το πρώτο της single με τίτλο «1950» και το τραγούδι εκτοξεύεται στην κυριολεξία μετά από ένα retweet του δημοφιλούς Βρετανού τραγουδιστή και ηθοποιού Harry Styles. Ακολουθεί το EP «Make My Bed» από την δισκογραφική Zelig του Mark Ronson και ζωντανές εμφανίσεις σε φεστιβάλ όπως Coachella, Glastonbury και Lollapalooza.
Ο φετινός Οκτώβρης της φέρνει το πρώτο της ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο «Cheap Queen», με την ίδια να εμφανίζεται ακόμα και μέσα στις σελίδες του περιοδικού Playboy, ανάμεσα στην Kylie Jenner και τον Travis Scott. Η ίδια δεν δίστασε μάλιστα να γράψει ένα upbeat pop κομμάτι ειδικά για την περίσταση, κομμάτι με τίτλο «Playboy School of Pop», το οποίο ακούμε εδώ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από φανατικός θαυμαστής έγινε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος
Μιλήσαμε με τον Ολλανδό πιανίστα και συνθέτη με αφορμή την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα, στον Φιλολογικό Σύλλος Παρνασσός
Το συγκρότημα του Ντέιμον Άλμπαρντ παρουσίασε το νέο άλμπουμ με καλεσμένους-έκπληξη και οικοδεσπότη τον Ράιαν Γκόσλινγκ
Οι νύχτες της Πλατείας Νερού όπως αποθανατίστηκαν από πέντε γυναίκες φωτογράφους
Ο front-man της θρυλικής μπάντας των 80’s «Culture Club» θα βρεθεί στη μουσική σκηνή του διαγωνισμού
Kαθώς για περίπου τρία χρόνια ζούσε σε ένα μικρό τροχόσπιτο
Ο Νόαμ Μπετάν θα ερμηνεύσει το «Michelle»
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εντυπωσιάζει στο πρώτο single Burial από τη νέα ταινία της A24
Η ζωντανή εκτέλεση του Acquiesce από το Γουέμπλεϊ εντάσσεται αποκλειστικά στο Help(2) για την ενίσχυση του War Child
Ο καλλιτέχνης παρουσίασε το «Ferto» ζωντανά στη σκηνή
Αποκαλυπτήρια του έργου που απεικονίζει τον σερ Έλτον Τζον, τον σύζυγό του, τα παιδιά τους και τα αγαπημένα τους λαμπραντόρ
Το «Long Long Road» θα περιλαμβάνει συνεργασίες με τους Μπίλι Στρινγκς και Σέριλ Κρόου
Ένα πρότζεκτ που ταξιδεύει σε σχολεία της Ελλάδας, μυώντας τους μαθητές γυμνασίων στον κόσμο της όπερας
Ο 30χρονος ράπερ σχεδιάζει να επανατοποθετήσει το πανάκριβο κόσμημα με νέους μηχανισμούς στήριξης
Οι παραγωγοί του Voice 102.5 μιλούν για το ραδιόφωνο
H τραγουδίστρια επιστρέφει με περιοδεία για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια
Ο 70χρονος ρόκερ μιλά ανοιχτά για την εξάρτηση και τις ακραίες επιλογές που έκανε για να ξεφύγει από τα ναρκωτικά
Ξεχωρίζουμε τη συνάντηση της Χάρις Αλεξίου με τις Rainbow Mermaids στο Μουσείο Μαρία Κάλλας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.