Μουσικη

Βίκυ Λέανδρος in Celebration Concert

Η Ελληνίδα που ταξίδεψε την χώρα μας σε όλο τον κόσμο επιστρέφει στην Αθήνα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
vicky-leandros.jpg
Βίκυ Λέανδρος

Η Βίκυ Λέανδρος, η Ελληνίδα που ταξίδεψε τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο, επιστρέφει στην Αθήνα για ένα celebration concert.

Η Βίκυ Λέανδρος επιστρέφει στην Αθήνα για ένα celebration concert στις 30 Δεκεμβρίου, όπου και θα ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες από το ελληνικό και το διεθνές της ρεπερτόριο.

Η Βίκυ Λέανδρος έχει γράψει ιστορία στον χώρο της μουσικής. Οι πωλήσεις των άλμπουμ της ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια σε περισσότερες από 55 χώρες. Κάθε χρόνο δίνει περισσότερες από 70 συναυλίες σε όλη την Ευρώπη. Φέτος επιστρέφει στην Αθήνα και γιορτάζει μια καριέρα γεμάτη συγκινήσεις. Με ένα υπέροχο ensemble σπουδαίων μουσικών θα μας παρουσιάσει όλες τις χρυσές στιγμές της πορείας της στο τραγούδι, με μια σειρά κλασικών τραγουδιών που έχουμε αγαπήσει όπως "Η μικρή μας ιστορία" του Michele Legrand, "Το μυστικό σου", "Après toi", "L' Amour est bleu", "Ne me quitte pas / Πες μου πως μπορείς " του Jaques Brel,   "Ζω για να σ΄αγαπώ" από την Λίμνη των κύκνων του Τσαϊκόφσκι, "Free again" και πολλές άλλες επιτυχίες από το ελληνικό και το διεθνές της ρεπερτόριο.
 
Η μεγάλη γιορτή μιας διεθνούς καλλιτέχνιδας που ταξίδεψε την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο. Ένα λαμπερό Celebration Concert στην γιορτινή αίθουσα του Christmas Theater λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος. Γιατί όπως και η ίδια λέει: «Δεν μπορούμε να κάνουμε τις μέρες μας μεγαλύτερες, όμως με την μουσική μπορούμε να τις κάνουμε καλύτερες».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
 

  • CHRISTMAS THEATER - ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (ΒΕΪΚΟΥ)
  • Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 20.30
  • Περισσότερα για τις τιμές και τα εισιτήρια στο City Guide της Athens Voice

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.