Μουσικη

Western Stars: To φιλμ για το νέο άλμπουμ του Μπρους Σπρίνγκστιν

Δείτε το τρέιλερ από το ντοκιμαντέρ με την εξομολόγηση του «Αφεντικού» για τη ζωή και την πορεία του

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
bruce-springsteen-western-stars-credit-danny-clinch-press2000x1270.jpg
© Danny Clinch/Press

Western Stars: Το πρώτο τρέιλερ από το μουσικό φιλμ για το νέο άλμπουμ του Bruce Springsteen

Δίνοντας μια άλλη διάσταση στο άλμπουμ «Western Stars» που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο, το αφιερωματικό ομώνυμο φιλμ για τη 19η δισκογραφική κυκλοφορία του Bruce Springsteen έρχεται προσεχώς στις οθόνες και η Warner Bros. βάζει τέλος στην περιέργεια με ένα τρέιλερ.

Western Stars - Official Trailer - Now Playing In Theaters

Στο ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί αρχικά τον Σεπτέμβριο στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο και από τον Οκτώβριο διεθνώς σε επιλεγμένες αίθουσες, το «Αφεντικό» ερμηνεύει τα 13 τραγούδια του «Western Stars» συνοδεία ορχήστρας σε έναν ιστορικό αχυρώνα και μοιράζεται πληροφορίες και προβληματισμούς για τη ζωή του, την πορεία του, ακόμα και για το γάμο του με την Patti Scialfa, που συμμετέχει στο φιλμ.

«Είναι εύκολο να χάσεις τον εαυτό σου ή να μην τον βρεις ποτέ. Όσο περισσότερο μεγαλώνετε, τόσο μεγαλώνουν τα βάρη που δεν έχετε ταξινομήσει, οπότε τρέχετε. Έχω κάνει πολλά από αυτού του είδους τα «τρεξίματα». Έχω περάσει 35 χρόνια προσπαθώντας να μάθω πώς να αφήσω τα καταστροφικά μέρη του χαρακτήρα μου, και έχω ακόμα ημέρες που παλεύω με αυτό. Όλοι έχουμε τα σπασμένα κομμάτια μας. Συναισθηματικά, πνευματικά, σε αυτή τη ζωή, κανείς δεν φεύγει χωρίς να πληγωθεί. Πάντα προσπαθούμε να βρούμε κάποιον του οποίου τα σπασμένα κομμάτια ταιριάζουν με τα δικά μας και αναδύεται κάτι ολοκληρωμένο» εξομολογείται στο φιλμ ο Bruce Springsteen.

bruce-springsteen-western-stars-film.jpg
Screenshot via YouTube

Με τη σκηνοθετική υπογραφή του μακροχρόνιου συνεργάτη του Thom Zimny, που επιμελήθηκε και τα βίντεο κλιπ των τραγουδιών «Tuscon Train» και «Western Stars» από το νέο άλμπουμ του Bruce Springsteen που βρέθηκε στην πρώτη θέση των βρετανικών charts και είναι το πρώτο από το «Nebraska» του 1982 που δεν θα προωθηθεί με μια περιοδεία, το ντοκιμαντέρ έχει και τη ματιά του 69χρονου τραγουδοποιού στην κάμερα αφού συμμετείχε στη σκηνοθεσία του.

Bruce Springsteen - Tucson Train (Official Video)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ