Μουσικη

Οι Monster Magnet επιστρέφουν με το «Last Patrol»

Άκουσε το νέο άλμπουμ, δες το πρώτο video clip

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
51084-104556.jpg

Με τον τίτλο «Last Patrol» οι αμερικανοί space rockers Monster Magnet επιστρέφουν δισκογραφικά στις 15 Οκτωβρίου κυκλοφορώντας το ένατο άλμπουμ τους μέσω της Napalm Records. Την παραγωγή του δίσκου έχουν αναλάβει ο frontman Dave Wyndorf και o κιθαρίστας Phil Caivano, ενώ τη μίξη ο Joe Barresi- γνωστός για τις συνεργασίες του με σχήματα όπως οι Tool, Queens Of The Stone Age και Bad Religion. Το artwork του νέου άλμπουμ έχει σχεδιάσει ο Johun Sumrow.

n

Περιγράφοντας το «Last Patrol» ο Dave Wyndorf διατείνεται πως «είναι εντελώς ψυχεδελικό space rock με μια 60s garage αισθητική. Ηχογραφήθηκε αποκλειστικά με παλιές κιθάρες, ενισχυτές και εφέ» προσθέτοντας ότι «τα τραγούδια είναι ένα μείγμα space noir, ιστοριών κοσμικής εκδίκησης, αυξημένης λίμπιντο και επικής παραξενιάς». Αν αμφιβάλλετε μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το άλμπουμ, που διατίθεται πλέον προς ακρόαση σε streaming εδώ. Μεταξύ άλλων, μια διασκευή στο κομμάτι «Three King Fishers» του Donovan.

Η μπάντα από το Νιου Τζέρσεϊ έχει ήδη έτοιμο το νέο της clip «Mindless Ones». Ιδού. Θα βρεθεί κανένας καλός άνθρωπος να τους ξαναφέρει για συναυλία στην Ελλάδα;

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ