Μουσικη

Ζάλης ξεκίνημα

Η σεζόν ξεκινά κανονικά με 3 σπουδαία events

4570-643697.jpg
Παναγιώτης Μένεγος
ΤΕΥΧΟΣ 452
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
50398-111756.jpg

MAURICE FULTON

Την προηγούμενη (ή μήπως προτελευταία;) φορά που ο εξαιρετικός παραγωγός από τη Βαλτιμόρη είχε έρθει στην Αθήνα, το τότε κραταιό Yoga Bala στου Ψυρρή είχε πάρει φωτιά. Γιατί το όνομα του Maurice Fulton ταυτίζεται με το καλό γούστο. Προοδευτικός παραγωγός, είτε με τους πειραματικούς Mu είτε με τους παραληρηματικούς electro-jazz Syclops, ευφάνταστος DJ που έχει ψηλά στην ατζέντα του το boogie και θαυμάσιος remixer (πιο πρόσφατο dancefloor hit, ο τρόπος που είδε το ραδιοφωνικό “The Fall” των Rhye). Την Πέμπτη 3/10 ανοίγει τη σεζόν για το Pixi και τον Κορμοράνο (μαζί του ο Dynamons, €5)

DUMBO GETS MAD

DUBFIRE

Η ομάδα Evolution κλείνει 1 χρόνο στην αθηναϊκή dance σκηνή και διοργανώνει ένα μαζικό event με πρωταγωνιστή τον Dubfire (1/2 των Deep Dish που κάποτε μας επισκέπτονταν κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο). Το line-up συμπληρώνουν οι Advent Vs Industrialyzer[Live], Tommy Four, Seven, Shaded, καθώς και οι δικοί μας Axel Karakasis και RENA. Ετοιμάσου για πολύ κόσμο, 2.500 είναι η χωρητικότητα, στην Ιερά Οδό (5/10, €10)


n

MODULATION 008

Με καλεσμένη την Ιταλίδα techno dj Micol Danieli και μαζί της τον δικό μας George Apergis και τους Mr. M & Simos Ares από Cannibal Radio. Την Παρασκευή 4/10 στον πολυχώρο IT the Place, Κλεισόβης 10, Εξάρχεια, από τις 23.00 με ελεύθερη είσοδο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ