Μουσικη

Δείτε το καινούριο βίντεο κλιπ των Rolling Stones

Με πρωταγωνίστρια την Kristen Stewart να οδηγεί ανέμελη μετά την καταστροφή του κόσμου

christiperri.jpg
Κρίστυ Περρή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
The Rolling Stones - Ride 'Em On Down

Είναι το τέλος του κόσμου όπως τον γνωρίζουμε και η ηθοποιός Kristen Stewart οδηγεί μία μπλε Mustang GT στο άδειο Los Angeles, αποφεύγοντας ζέβρες και ακούγοντας μουσική στο διαπασών με τα παράθυρα ανοιχτά. Αυτό είναι το θέμα του νέου βίντεο κλιπ των Rolling Stones για την διασκευή του κομματιού "Ride' Em on Down" από τον Eddie Taylor. Πρόκειται για το πρώτο single από το άλμπουμ των Stones με τίτλο "Blue & Lonesome" που περιέχει μόνο διαφορετικές εκδοχές τραγουδιών blues που το συγκρότημα επιθυμούσε να διασκευάσει.

Στο βίντεο που σκηνοθετήθηκε από τον Francois Rousselet η Kristen Stewart χορεύει προκλητικά κάτω από τον καυτό αμερικάνικο ήλιο και οδηγεί χωρίς καμία έννοια, ενώ γύρω της τα πάντα έχουν πεθάνει. Χρειάστηκαν δύο ημέρες για να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα, ενώ ολόκληρο το άλμπουμ των Stones ηχογραφήθηκε μόλις σε μία, όταν το θρυλικό γκρουπ επισκέφτηκε το στούντιο British Grove στο Λονδίνο.

"Δεν είχα χρόνο ούτε να αλλάξω από την μία κιθάρα στην άλλη," δήλωσε ο Ronnie Wood στο περιοδικό Rolling Stone. "Είχαμε τόσο μεγάλη έμπνευση που δεν σταμάτησα καν όταν άρχισαν να αιμορραγούν τα δάχτυλά μου." 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ