Μουσικη

2562 vs. 101 vs.9

Είναι η εβδομάδα των αριθμών.

4570-643697.jpg
Παναγιώτης Μένεγος
ΤΕΥΧΟΣ 363
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
2562
2562

Είναι η εβδομάδα των αριθμών. Γιατί ο σημαντικότερος καλεσμένος λέγεται 2562 και γιατί εγκαινιάζεται νέα βραδιά στην πόλη με όνομα «Room 101». Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Ο 2562 aka A Made Up Sound, δηλαδή ο Ολλανδός Dave Huismans, ξεπήδησε από τη σκηνή του dubstep, μένει πιστός στο μπάσο αλλά το μπερδεύει με τα υπόλοιπα χορευτικά είδη δημιουργώντας ένα ολόφρεσκο χαρμάνι που είναι ιδιαίτερο, αλλά είναι και ο ήχος του τώρα. Έρχεται στο πλαίσιο της βραδιάς «Subbed Out» που κλείνει ένα χρόνο και βρίσκει τους διοργανωτές της Mr. Statik και Runner (Σαβ. 8/10, Six d.o.g.s, € 10).

Οι Outro έχουν νέα στέγη και βραδιά. Το «Δωμάτιο 101» ανοίγει μια φορά το μήνα στο «ALPHABETALAMDA» της οδού Λεμπέση (το «Λάμδα» ντε) και κάνει ποδαρικό με τον παλιό γνώριμο «Αθηναίο» Paul Bennett συν τον Neville Watson. Τον πρώτο τον ξέρετε, ο δεύτερος είναι βετεράνος του βρετανικού acid house, έχει συνδεθεί με ονόματα όπως Mighty Atom και Midnight Steppers και είναι αδερφός του Gavin Watson, που κυκλοφόρησε πέρυσι το λεύκωμα «Raving 89». «Ψαγμένο» φαίνεται… (Παρ. 7/10, € 10)

Και το 9 αντιστοιχεί στα κεράκια που θα σβήσει ο αγαπημένος «Κορμοράνος» την Παρ. στο ΤΩΡΑ!Κ44 (free). Ένατα γενέθλια με πολύ κόσμο κάτω και πάνω στα dexx. Ανοίγουν κατά τις 23.00 οι Teardrops και ακολουθούν με σειρά εμφάνισης οι Oh Yeah, Θάλεια, Lederhosen Lucil live (από τον Καναδά σε live), Blue Lagoon (κολλητός του Τομ Χανκς), Legal Tender & David TV.

Επίσης, το Σάββατο στο ΤΩΡΑ! Κ44, η Ινώ Μέη και ο Ηλίας Φραγκούλης έχουν «METALLA». Δηλαδή, heavy-bro metal meets eurotrash meets μπαζοπόπ meets γαριφαλοσκυλάδικα(free). ***  Και τέλος, σαββατιάτικο techno στο Almodobar που το κρατάει αληθινό με καλεσμένο τον Ozgur Ozkan (free)…

p_menegos@yahoo.com

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ