Μουσικη

Music Week 344

“Lounge-Noir” σόλο live set

4169-207182.JPG
Γιώργος Δημητρακόπουλος
ΤΕΥΧΟΣ 344
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
MARK STEINER & HIS PROBLEMS
MARK STEINER & HIS PROBLEMS

ΠΕΜΠΤΗ 28

ECHO & THE BUNNYMEN.  Αξεπέραστο new wave στο Crocodiles με την εμβληματική φωνή του McCulloch με ποπ συνέχεια και 80s νοσταλγία. GAGARIN 205.

ΠΕΝΤΕ ΝΕΟΙ ΣΟΛΙΣΤ Συναυλία της ΚΟΑ σε έργα Στραβίνσκι, Προκόφιεφ, Μότσαρτ. ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29

MARK STEINER & HIS PROBLEMS Μισός Αμερικάνος - μισός Νορβηγός και συνεργασίες με ονόματα όπως ο Phil Shoenfelt και ο Jones των Bests of Bourbon, που ξεκίνησε με post punk επιρροές για να έρθει σταδιακά πιο κοντά στο ήχο του Nick Cave και του Stuart Staples σε ένα ιδιότυπο “Lounge-Noir” σόλο live set με τη βαρύτονη κιθάρα του και support από τους δικούς μας Dark Rags με μέλη των Teddy Boys From The Crypt, Dustbowl, Velvoids κ.ά. AFTER DARK.

ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ Now you see him, now you don’t. O αόρατος άνθρωπος για δύο εμφανίσεις με επιλογές από τη δισκογραφία του και τα καινούργια του τραγούδια. PASSPORT.

HUMAN TOUCH & MΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ο τζαζ αυτοσχεδιασμός συναντά έναν πειραματιστή ρόκερ με απρόβλεπτα αποτελέσματα. HALF NOTE. Ως 6/5.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΥΛΙΚΑΚΟΣ - SOCOS & THE LIVE PROJECT BAND Παρουσίαση του περσινού άλμπουμ “Η Ύδρα των πουλιών”, σε ποίηση Εγγονόπουλου, μουσική από τον Soco και ερμηνεία από τον Θείο Νώντα. GAGARIN 205.

SALINA Επιλογές από το ντεμπούτο άλμπουμ της αλλά και τα νέα τραγούδια από «Το καινούργιο σου όπλο» με guest τον Γιάννη Σαββιδάκη και support από τους Violet. ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ. Και στις 30/4.

ΣΑΒΒΑΤΟ 30

SUPERNOVA Pop rock ήχος από ένα νέο τετραμελές σχήμα που τραγουδάει για «πράγματα απλά».VOID.

ΚΥΡΙΑΚΗ 1

ΠΕΤΡΟΛΟΥΚΑΣ ΧΑΛΚΙΑΣ Στο δάσος του Terravibe με ελληνική μουσική παράδοση από το κλαρίνο του Ηπειρώτη μουσικού και την ορχήστρα του με τραγούδι από τους Αντώνη Κυρίτση και Γιώτα Παππά. ΤΕRRAVIBE PARK.

ΤΕΤΑΡΤΗ 4

ΕRGON ENSMBLE Επιλογές από Στραβίσνκι και Βαρέζε μεταξύ άλλων, σε μουσική διεύθυνση Franck Ollu. MEΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ