- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΠΕΜΠΤΗ 28
● ECHO & THE BUNNYMEN. Αξεπέραστο new wave στο Crocodiles με την εμβληματική φωνή του McCulloch με ποπ συνέχεια και 80s νοσταλγία. GAGARIN 205.
● ΠΕΝΤΕ ΝΕΟΙ ΣΟΛΙΣΤ Συναυλία της ΚΟΑ σε έργα Στραβίνσκι, Προκόφιεφ, Μότσαρτ. ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29
● MARK STEINER & HIS PROBLEMS Μισός Αμερικάνος - μισός Νορβηγός και συνεργασίες με ονόματα όπως ο Phil Shoenfelt και ο Jones των Bests of Bourbon, που ξεκίνησε με post punk επιρροές για να έρθει σταδιακά πιο κοντά στο ήχο του Nick Cave και του Stuart Staples σε ένα ιδιότυπο “Lounge-Noir” σόλο live set με τη βαρύτονη κιθάρα του και support από τους δικούς μας Dark Rags με μέλη των Teddy Boys From The Crypt, Dustbowl, Velvoids κ.ά. AFTER DARK.
● ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ Now you see him, now you don’t. O αόρατος άνθρωπος για δύο εμφανίσεις με επιλογές από τη δισκογραφία του και τα καινούργια του τραγούδια. PASSPORT.
● HUMAN TOUCH & MΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ο τζαζ αυτοσχεδιασμός συναντά έναν πειραματιστή ρόκερ με απρόβλεπτα αποτελέσματα. HALF NOTE. Ως 6/5.
● ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΥΛΙΚΑΚΟΣ - SOCOS & THE LIVE PROJECT BAND Παρουσίαση του περσινού άλμπουμ “Η Ύδρα των πουλιών”, σε ποίηση Εγγονόπουλου, μουσική από τον Soco και ερμηνεία από τον Θείο Νώντα. GAGARIN 205.
● SALINA Επιλογές από το ντεμπούτο άλμπουμ της αλλά και τα νέα τραγούδια από «Το καινούργιο σου όπλο» με guest τον Γιάννη Σαββιδάκη και support από τους Violet. ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ. Και στις 30/4.
ΣΑΒΒΑΤΟ 30
● SUPERNOVA Pop rock ήχος από ένα νέο τετραμελές σχήμα που τραγουδάει για «πράγματα απλά».VOID.
ΚΥΡΙΑΚΗ 1
● ΠΕΤΡΟΛΟΥΚΑΣ ΧΑΛΚΙΑΣ Στο δάσος του Terravibe με ελληνική μουσική παράδοση από το κλαρίνο του Ηπειρώτη μουσικού και την ορχήστρα του με τραγούδι από τους Αντώνη Κυρίτση και Γιώτα Παππά. ΤΕRRAVIBE PARK.
ΤΕΤΑΡΤΗ 4
● ΕRGON ENSMBLE Επιλογές από Στραβίσνκι και Βαρέζε μεταξύ άλλων, σε μουσική διεύθυνση Franck Ollu. MEΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πέντε μέρες γεμάτες ρυθμό, live performances και dj sets στην πόλη
Η διοργάνωση ανανεώνει το ραντεβού της για τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα
Ζητούν την απομάκρυνσή του
THE BAUSA, Yulia Niko b2b Ede, BRB, Pablo Nuevo και Evanjelia αναλαμβάνουν τα decks στο Θέατρο Άλσος
Αποθέωση για τους αδελφούς Γκάλαχερ - Δείτε βίντεο
Το «B’Day» είχε κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2006, στα 25α γενέθλιά της
Η Θεσσαλονίκη των τελών της δεκαετίας του ογδόντα ήταν μια Πόλη στις Φλόγες
Σε τι τιμή θα κυμανθεί
Η βραβευμένη με δύο Grammy ερμηνεύτρια, με τη βαθιά φωνή
Από τους Basement και JPEGMAFIA μέχρι τους Idles και τους Deftones, το Outbreak διευρύνει ακόμα περισσότερα τα όριά του
Μας χάρισε τα μεγαλύτερα δώρα: τη μουσική και το συναίσθημα
To τουρνουά προσέλκυσε περισσότερους από 50.000 fans του διάσημου anime
Όλες οι λεπτομέρειες για το διήμερο που ενώνει τις μουσικές φυλές της πόλης
Ο κιθαρίστας Simon McBride μιλάει στην ATHENS VOICE για τη θέση του στους Deep Purple, την κληρονομιά του γκρουπ και τη συναυλία της 13ης Οκτωβρίου στην Αθήνα
Ο σταρ δυσκολεύτηκε στη σκηνή και παρουσίασε συμπτώματα αφυδάτωσης
Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Θεάτρου Δόρα Στράτου, ο Θοδωρής Βουτσικάκης μιλάει στην ATHENS VOICE για τη μουσική, τη Λίνα Νικολακοπούλου, το συναίσθημα και την τέχνη του
Ο 48χρονος ηθοποιός αποδεικνύει ότι οι ικανότητές του δεν περιορίζονται στην υποκριτική
Η διεθνώς αναγνωρισμένη τραγουδοποιός επιλέχθηκε από την ΕΟΕ για την Τελετή Αφής και Παράδοσης Φλόγας για το «Ντακάρ 2026»
Συγγενείς και καλλιτέχνες αποχαιρέτησαν με συγκινητικά μηνύματα τη θρυλική τραγουδίστρια της κάντρι
Μιλήσαμε με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του 5ου Φεστιβάλ Μουσικής Χάλκης Δημήτρης Κρεμαστινός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.