- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ για τη νέα ταινία «Ocean’s»: Η συμμορία είναι πλέον υπερβολικά ηλικιωμένη
Ο 63χρονος σταρ αναμένεται να επιστρέψει στο ρόλο του γοητευτικού Danny Ocean
Η νέα ταινία, η οποία αναμένεται να φέρει τον τίτλο «Ocean’s Fourteen», θα αποτελέσει sequel στις τρεις ταινίες «Ocean’s»
H εγκληματική παλιοπαρέα του «Ocean’s Eleven» ετοιμάζεται να επιστρέψει για μία τελευταία φορά στη μεγάλη οθόνη, και ο πρωταγωνιστής Τζορτζ Κλούνεϊ δε δίστασε να δώσει στο κοινό μερικές περαιτέρω λεπτομέρειες για το πρότζεκτ.
George Clooney teases Ocean’s 14, hinting the heist team may be too old for their usual jobs.
— The Director’s Cut (@The_Epic_Scenes) February 24, 2025
Clooney, who starred in the original trilogy, confirmed a script exists and most of the cast, including Brad Pitt, are set to return pic.twitter.com/OS4GyDVe8V
Μιλώντας με τους New York Times, ο Τζορτζ Κλούνεϊ περιέγραψε το σενάριο της νέας ταινίας λέγοντας πως «όλοι οι χαρακτήρες είναι πλέον υπερβολικά μεγάλοι σε ηλικία για να κάνουν τις ληστείες που έκαναν παλιά».
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο οσκαρικός ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει περιγράψει μία κάπως πιο κωμική, νοσταλγική προσέγγιση για το πρότζεκτ: Τον Δεκέμβριο του 2023, ο αειθαλής σταρ δήλωσε πως το σενάριο του φιλμ είναι εμπνευσμένο από την κωμωδία «Going In Style» που κυκλοφόρησε το 1979.
Η νέα ταινία, η οποία αναμένεται να φέρει τον τίτλο «Ocean’s Fourteen», θα αποτελέσει sequel στις τρεις ταινίες «Ocean’s» που κυκλοφόρησαν από το 2001 μέχρι και το 2007. Οι ταινίες ακολουθούν μία χαρισματική συμμορία από εγκληματίες-τζέντλεμεν, οι οποίοι διοργανώνουν εξαιρετικά περίπλοκες ληστείες με στόχο πολυτελή καζίνο, τράπεζες, θέρετρα και άλλα πολλά.
Δυστυχώς, στη σκηνοθετική καρέκλα δεν αναμένεται να επιστρέψει ο σκηνοθέτης της original τριλογίας, Στίβεν Σόντερμπεργκ, αλλά σύμφωνα με αναφορές του Deadline, ο Κλούνεϊ έχει ήδη προσφέρει τη δουλειά στον Έντουαρντ Μπέργκερ, που προσφάτως υπέγραψε τα «Conclave» και «All Quiet on the Western Front». Στο πλευρό του Κλούνεϊ αναμένεται να εμφανιστεί η πλειοψηφία της original ληστρικής κομπανίας, συμπεριλαμβανομένων και των Μπραντ Πιτ, Ματ Ντέιμον και Ντον Τσίντλ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρει δημοσίευμα του Hollywood Reporter
Η απορρόφηση της WBD από την PSKY αναμένεται να αλλάξει το τοπίο των μέσων ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας
Πρεμιέρα στις αίθουσες στις 19 Ιουνίου 2026
Οι δύο σταρ θα ενσαρκώσουν τους εμβληματικούς ντετέκτιβ Κρόκετ και Ταμπς στη νέα ταινία του Τζόζεφ Κοσίνσκι
Μέσα από το πορτραίτο του Λευτέρη Ηλιάκη, ξυπνούν τα φαντάσματα αυτού του εμφυλίου πολέμου
Μια συζήτηση για τους πρόσφυγες και το πώς το σινεμά μπορεί να σε κάνει να δεις αλλιώς τον «ξένο»
Συνεργάστηκε με τον Φράνσις Φορντ Κόπολα σε 13 ταινίες
Πρεμιέρα στις 28 Αυγούστου στους κινηματογράφους
Θυμίζει το ιδεολογικά δυνατό και χιουμοριστικά λυτρωτικό σινεμά των Μονιτσέλι και Φερέρι
Παρότι η γραφή του Μπραντ Άντερσεν διαθέτει τη συνέπεια και την ειλικρίνεια που απαιτεί η διαχείριση ενός τόσο λεπτού ζητήματος, οριακά αποφεύγει τη μετατροπή του σε μελό
Μια γυναίκα πειραματίζεται συνεχώς –όχι απαραίτητα από δική της βούληση– και πασχίζει να βρει νόημα στη σκληρή ζωή της
Η βιογραφία για τον Μάικλ Τζάκσον εστιάζει κυρίως στα πρώτα χρόνια της ζωής του και ρίχνει τίτλους τέλους στο 1988
Η ζωή του μοιάζει με σενάριο. Έχτισε μια πορεία χωρίς shortcuts, γεμάτη δουλειά και ρίσκο. Σήμερα, με ρόλους που «δαγκώνουν», δηλώνει παρών.
Ο Άγγλος ηθοποιός «δεν δίνει ιδιαίτερη προσοχή» στην ΑΙ
Παγκόσμια πρεμιέρα της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας
Η ίδια το έχει χαρακτηρίσει «πρότζεκτ ζωής»
Στο Rotten Tomatoes, η ταινία συγκεντρώνει μέχρι στιγμής βαθμολογία περίπου 31%
Η σκηνή συνδεόταν με την επιστροφή του χαρακτήρα της Έμιλι Τσάρλτον
Η Βίλμα Μενίκη είναι σκηνοθέτρια με μακρύ αγώνα πίσω της στο φεμινιστικό κίνημα. Το νέο της ντοκιμαντέρ είναι μια ακόμα προσπάθειά της ώστε να γίνει ο κόσμος πιο ασφαλής για τις γυναίκες.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.