Η Κόρτνεϊ Κοξ επιστρέφει στο Scream 7 ως Γκέιλ Γουέδερς
Πρεμιέρα στις 27 Φεβρουαρίου 2026
Η Κόρτνεϊ Κοξ περίμενε να δει το τελικό σενάριο πριν πάρει την απόφασή της, αλλά ήταν πάντα ανοιχτή στο να εμφανιστεί σε μια νέα ταινία
Η Κόρτνεϊ Κοξ αναμένεται να επιστρέψει στον ρόλο της δημοσιογράφου Γκέιλ Γουέδερς στην επερχόμενη ταινία «Scream 7».
Σύμφωνα με το Variety, η Κόρτνεϊ Κοξ, η οποία μέχρι πρόσφατα δεν είχε δεσμευτεί για την επιστροφή της, έχει τώρα επίσημα ενταχθεί στο cast της νέας slasher ταινίας.
Η Κοξ φέρεται να περίμενε να δει το τελικό σενάριο πριν πάρει την απόφασή της, αλλά ήταν πάντα ανοιχτή στο να εμφανιστεί σε μια νέα ταινία. Είναι ένα από τα σταθερά μέλη του cast από την πρώτη ταινία και είναι το μόνο μέλος - εκτός από τον Ρότζερ Τζάκσον (ο οποίος δίνει τη φωνή του στον Ghostface) που έχει εμφανιστεί σε κάθε ταινία του franchise μέχρι σήμερα.
Έχει εκφράσει ενθουσιασμό για την απόφαση να αναθέσουν στον σκηνοθέτη Κέβιν Ουίλιαμσον τα ηνία της ταινίας. Ο ίδιος έγραψε το σενάριο για το αρχικό «Scream» το 1996.
Να υπενθυμίσουμε ότι η πρωταγωνίστρια, Μελίσα Μπαρέρα, απολύθηκε από την ταινία τον Νοέμβριο του 2023 μετά από μια σειρά δημοσιεύσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τη σύγκρουση στη Γάζα. Μόλις μια μέρα μετά, αποκαλύφθηκε επίσης ότι η Τζένα Ορτέγκα δεν θα επιστρέψει για το «Scream 7», πράγμα που σημαίνει ότι και οι δύο αδερφές Κάρπεντερ που ήταν στο επίκεντρο μέχρι εκείνο το σημείο δεν ήταν πλέον συνδεδεμένες.
Τον Δεκέμβριο, ο σκηνοθέτης Κρίστοφερ Λάντον αποχώρησε επίσης, λέγοντας σε μια μελαγχολική δήλωση ότι «ήταν μια δουλειά ονείρου που μετατράπηκε σε εφιάλτη». Από τότε, ο Ουίλιαμσον, ο οποίος έγραψε την πρώτη ταινία «Scream», καθώς και το «Scream 2» και το «Scream 4», έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία.
Το «Scream 7» έχει ημερομηνία κυκλοφορίας για τις 27 Φεβρουαρίου 2026 στις ΗΠΑ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το αφιέρωμα της εταιρείας παραγωγής στην Ελληνίδα ηθοποιό
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Οι νικητές της λαμπερής βραδιάς
Ευρύτερα γνωστός από τον ρόλο του Πάμπλο Εσκομπάρ στη σειρά Narcos
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας – Συνεχίζει να εντυπωσιάζει το φιλμ του Γιάννη Οικονομίδη με 155.000 εισιτήρια στις αίθουσες
Τα γυρίσματα ξεκινούν στην Πορτογαλία με ορίζοντα κυκλοφορίας το 2027
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας
Η αισθητική του επηρέασε σκηνοθέτες όπως ο Τζιμ Τζάρμους
H σχέση μητέρας κόρης με τα πολλά επίπεδα και με τα ακόμη περισσότερα μυστικά
Ο ρόλος που σημάδεψε την καριέρα του
Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ του Ιλίρ Τσούκο προβάλλεται με συζήτηση και DJ set
Το αφιερωματικό βίντεο με σκηνές από την καριέρα της
Μια σκοτεινή επανεκτέλεση του κλασικού μύθου του Ρομπέν των Δασών
Γνωστή για την ταινία «Αδέρφια μου, αλήτες, πουλιά» στο πλευρό του Τόλη Βοσκόπουλου
Η νέα ταινία της Marvel βγα'ινει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2026
Μετά το Anora, o οσκαρικός σκηνοθέτης επιμελείται το ντεμπούτο της ανερχόμενης σκηνοθέτιδας Σι-Τσινγκ Τσου
Η διαδρομή του σπουδαίου σκηνοθέτη από το «Mean Streets» μέχρι τον «Ιρλανδό»
Η νέα ταινία του Τζέιμς Κάμερον «σπάει ταμεία» στο παγκόσμιο box office
Καλογραμμένο σενάριο για θεματολογία που απαιτεί ψύχραιμο χειρισμό
Ένα ασπρόμαυρο και ξεχωριστό αθηναϊκό οδοιπορικό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.