Trending Now

Η διχαστική ερωτική σκηνή της 21χρονης Τζένα Ορτέγκα με 52χρονο ηθοποιό που προκάλεσε αντιδράσεις

Ήταν σίγουρη τι ήθελε να κάνει, εξηγεί συνεργάτης της ηθοποιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
 Τζένα Ορτέγκα: Οι ερωτικές σκηνές της ταινίας που προκάλεσαν αντιδράσεις
Τζένα Ορτέγκα: Οι ερωτικές σκηνές της ταινίας που προκάλεσαν αντιδράσεις © JUSTIN LANE/ EPA

 Τζένα Ορτέγκα: Οι ερωτικές σκηνές στη νέα της ταινία που προκάλεσαν αντιδράσεις

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι έντονες ερωτικές σκηνές στην νέα ταινία «Miller's Girl» ανάμεσα στην Τζένα Ορτέγκα και τον Μάρτιν Φρίμαν λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας των δύο ηθοποιών.

Η πρωταγωνίστρια του «Wednesday» υποδύεται τη 18χρονη μαθήτρια Cairo Sweet στη μαύρη κωμωδία, ενώ ο Μάρτιν αναλαμβάνει το ρόλο του καθηγητή της Jonathan Miller. Ο ηθοποιός είναι γνωστός για τον ρόλο του «Μπίλμπο Μπάγκινς» στην τριλογία του «Χόμπιτ» και τον ρόλο του «Δρ. Γουάτσον» στη σειρά «Sherlock».

Miller’s Girl (2024) Official Trailer - Martin Freeman, Jenna Ortega

Στην ταινία, οι δυο πρωταγωνιστές μπλέκονται σε μια περίπλοκη και ακατάλληλη σχέση, με την νεαρή να επιλέγει να γράψει μια σεξουαλική ιστορία αφού της ανατέθηκε μια δημιουργική εργασία από τον καθηγητή της.

Η απάντηση για τις ερωτικές σκηνές της Τζένα Ορτέγκα

Η Κριστίνα Αρτζόνα, συντονιστής των συγκεκριμένων σκηνών, είπε στη Daily Mail, ότι η Ορτέγκα «ήταν σίγουρη τι ήθελε να κάνει» πριν να γυρίσει το γύρισμα των επίμαχων σκηνών καθώς σε καμία στιγμή δεν θεώρησε ότι ξεπεράστηκαν τα όρια.

«Υπάρχουν αρκετοι άνθρωποι που ενεπλάκησαν σε αυτή τη διαδικασία για να είναι σίγουρο τι θα αντιμετωπίσει και η Τζένα ήταν πολύ αποφασισμένη και σίγουρη για το τι ήθελε να κάνει» πρόσθεσε.

Όπως εξήγησε, η δική της δουλειά ήταν να στηρίξει τις αποφάσεις της Ορτέγκα και «να προσαρμόσω τους ηθοποιούς ειδικά σε μια παραγωγή όπως αυτή όπου υπάρχει μεγάλη διαφορά ηλικίας ανάμεσα στους πρωταγωνιστές».

Η συνεργάτης της ταινίας υποστήριξε ότι συζήτησε με την 21χρονη ηθοποιό και τον 52χρονο συμπρωταγωνιστή της την έκταση του γυμνού αλλά και τις σκηνές προσομοίωσης σεξ πριν τους εξηγήσει τα «πρόσθετα μέτρα» για να διασφαλιστεί ότι θα υπάρξει μια «κατάλληλη απόσταση».

Οι πληροφορίες αυτές τους είχαν δοθεί γραπτώς 48 ώρες πριν το γύρισμα και, σύμφωνα με την Αρτζόνα, είχαν τη δυνατότητα ακόμα και την ημέρα του γυρίσματος να αλλάξουν άποψη αν δεν ήθελαν να κάνουν κάτι από όσα είχαν συζητηθεί.

Η ίδια αποκάλυψε, μάλιστα, ότι οι επίμαχες σκηνές επιδείχθηκαν σε «δοκιμαστικές» ομάδες κοινού για να καταγραφούν οι αντιδράσεις και να εξεταστεί αν ήταν υπερβολικές.

Με πληροφορίες από Daily Mail

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ