- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χάρις Ντίκινσον: Τι απαντά στις φήμες ότι θα υποδυθεί τον Τζον Λένον
Τι είπε για το πρότζεκτ που ετοιμάζει ο Σαμ Μέντες
Χάρις Ντίκινσον: Τι απαντά στις φήμες ότι θα υποδυθεί τον Τζον Λένον - Τι είπε για το πρότζεκτ που ετοιμάζει ο Σαμ Μέντες
Ο Χάρις Ντίκινσον είπε ότι θα ήταν «καταπληκτικό» να υποδυθεί τον Τζον Λένον, καθώς το όνομά του συνδέεται έντονα με τον ρόλο.
Ο Σαμ Μέντες πρόκειται να σκηνοθετήσει σειρά τεσσάρων ταινιών για τους Beatles, με κάθε ταινία να αφηγείται την ιστορία του συγκροτήματος από την οπτική γωνία ενός διαφορετικού μέλους του. Το πρότζεκτ ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο και οι φήμες εδώ και αρκετούς μήνες για τους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ότι ο Χάρις Ντίκισον μπορεί να υποδυθεί τον Τζον Λένον.
Ο ανερχόμενος αστέρας βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής τα τελευταία χρόνια για τους ρόλους του στις ταινίες Triangle Of Sadness, Scrapper, Where The Crawdads Sing και The Iron Claw. Πρωταγωνιστεί ακόμη στην ταινία Blitz του Στιβ ΜακΚουίν για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και στο ερωτικό θρίλερ Babygirl της Νικόλ Κίντμαν.
Στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λος Άντζελες στις 11 Δεκεμβρίου ρωτήθηκε από το Variety για τον ρόλο που φημολογείται ότι θα έχει στο πρότζεκτ του Σαμ Μέντες. «Θα ήταν καταπληκτικό να το κάνουμε αυτό» είπε. «Νομίζω ότι η ιδέα του Σαμ να συνεργαστεί για να κάνει κάτι τέτοιο θα είναι απίστευτα συναρπαστική. Προφανώς, ο Τζον Λένον είναι ένας πολύ περίπλοκος ρόλος, μια αρκετά τρομερή δύναμη που πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις. Θα ήταν ωραίο» σημείωσε.
Ωστόσο αρνήθηκε να επιβεβαιώσει εάν θα συμμετέχει και απάντησε μόνο "θα δούμε".
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρει δημοσίευμα του Hollywood Reporter
Η απορρόφηση της WBD από την PSKY αναμένεται να αλλάξει το τοπίο των μέσων ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας
Πρεμιέρα στις αίθουσες στις 19 Ιουνίου 2026
Οι δύο σταρ θα ενσαρκώσουν τους εμβληματικούς ντετέκτιβ Κρόκετ και Ταμπς στη νέα ταινία του Τζόζεφ Κοσίνσκι
Μέσα από το πορτραίτο του Λευτέρη Ηλιάκη, ξυπνούν τα φαντάσματα αυτού του εμφυλίου πολέμου
Μια συζήτηση για τους πρόσφυγες και το πώς το σινεμά μπορεί να σε κάνει να δεις αλλιώς τον «ξένο»
Συνεργάστηκε με τον Φράνσις Φορντ Κόπολα σε 13 ταινίες
Πρεμιέρα στις 28 Αυγούστου στους κινηματογράφους
Θυμίζει το ιδεολογικά δυνατό και χιουμοριστικά λυτρωτικό σινεμά των Μονιτσέλι και Φερέρι
Παρότι η γραφή του Μπραντ Άντερσεν διαθέτει τη συνέπεια και την ειλικρίνεια που απαιτεί η διαχείριση ενός τόσο λεπτού ζητήματος, οριακά αποφεύγει τη μετατροπή του σε μελό
Μια γυναίκα πειραματίζεται συνεχώς –όχι απαραίτητα από δική της βούληση– και πασχίζει να βρει νόημα στη σκληρή ζωή της
Η βιογραφία για τον Μάικλ Τζάκσον εστιάζει κυρίως στα πρώτα χρόνια της ζωής του και ρίχνει τίτλους τέλους στο 1988
Η ζωή του μοιάζει με σενάριο. Έχτισε μια πορεία χωρίς shortcuts, γεμάτη δουλειά και ρίσκο. Σήμερα, με ρόλους που «δαγκώνουν», δηλώνει παρών.
Ο Άγγλος ηθοποιός «δεν δίνει ιδιαίτερη προσοχή» στην ΑΙ
Παγκόσμια πρεμιέρα της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας
Η ίδια το έχει χαρακτηρίσει «πρότζεκτ ζωής»
Στο Rotten Tomatoes, η ταινία συγκεντρώνει μέχρι στιγμής βαθμολογία περίπου 31%
Η σκηνή συνδεόταν με την επιστροφή του χαρακτήρα της Έμιλι Τσάρλτον
Η Βίλμα Μενίκη είναι σκηνοθέτρια με μακρύ αγώνα πίσω της στο φεμινιστικό κίνημα. Το νέο της ντοκιμαντέρ είναι μια ακόμα προσπάθειά της ώστε να γίνει ο κόσμος πιο ασφαλής για τις γυναίκες.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.