- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επιστρέφει με prequel το Rocky - Τι αποκάλυψε ο Σιλβέστερ Σταλόνε
Όσα δήλωσε ο ηθοποιός για την ταινία που ετοιμάζει
Σιλβέστερ Σταλόνε: Επιστρέφει με prequel το Rocky - Όσα δήλωσε ο ηθοποιός για την ταινία που ετοιμάζει
Στην αποκάλυψη πως αυτή την περίοδο δουλεύει ένα prequel της ταινίας Rocky προχώρησε ο Χολιγουντιανός σούπερ σταρ Σιλβέστερ Σταλόνε.
Μάλιστα, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο podcast «Inspire Me», οι «νέες σελίδες» του φιλόδοξου πρότζεκτ «γράφτηκαν σχεδόν μόνες τους».
«Το πρίκουελ του "Rocky" αγγίζει πολύ την καρδιά μου. Έγραψα μερικές σελίδες για αυτό και φαίνεται ότι γράφεται "από μόνο του", βλέποντας την Adrian στα 15 της, τον Rocky στα 17 του και τον Paulie να μετακομίζει σε μια νέα γειτονιά. Ο Rocky είναι το κακό αγόρι. Είναι σχεδόν σαν το "Lady and the Tramp (Η Λαίδη και ο Αλήτης)", αλλά με αληθινούς ανθρώπους. Θα είναι υπέροχο», είπε χαρακτηριστικά ο Σιλβέστερ Σταλόνε.
Η ιστορία πίσω από το Rocky του Σιλβέστερ Σταλόνε
Τον Νοέμβριο του 1976, σε κινηματογράφο της Νέας Υόρκης, έκανε πρεμιέρα η ταινία «Rocky». Μία ιστορία που εμπνεύστηκε ο Σταλόνε από τον πυγμαχικό αγώνα του θρυλικού Μοχάμεντ Άλι με αντίπαλο τον Τσακ Γουέπνερ στο Richfield Coliseum του Οχάιο. Xρειάστηκε μόνο τρεις ημέρες για να γράψει το 90 σελίδων σενάριο της ταινίας, το οποίο σύντομα παρουσίασε στην εταιρεία «United Artists». Αν και είχε μόνο 106 δολάρια στην τράπεζα δεν δέχτηκε την γενναιόδωρη προσφορά των 350.000 δολαρίων, να πουλήσει το σενάριο και να ενσαρκώσει κάποιος άλλος ηθοποιός τον ήρωά του. Μετέτρεψε τον Rocky σε ένα σύμβολο δύναμης, επιμονής και θέλησης, μέσω ενός franchise έξι ταινιών όπου στις τέσσερις ανέλαβε την σκηνοθεσία. Ακολούθησε ένα spin-off franchise με τίτλο «Creed», έχοντας στο πλευρό του τον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν.
Αυτή τη στιγμή ο Σταλόνε έχει πολλά σχέδια στα σκαριά, όπως ένα πρίκουελ για το «Rambo», ενώ υπογράφει το σενάριο για την επερχόμενη ταινία δράσης «Levon's Trade», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Τζέισον Στέιθαμ, σύμφωνα με το ΜovieWeb.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο σκηνοθέτης παρουσίασε τη νέα του ταινία «Disclosure Day» στο φετινό CinemaCon
Ταινίες-έκπληξη, διεθνείς καλεσμένοι και άρωμα Γκαουντί στο επετειακό πρόγραμμα του Μαΐου
Ο σπουδαίος άνθρωπος του σελιλόιντ γεννήθηκε σαν σήμερα, στις 16 Απριλίου 1889
Μια ελεύθερη πτώση στο σύμπαν του σκηνοθέτη την Τρίτη 28 Απριλίου
Η κόρη ενός ζευγαριού Αμερικανών που ζει μόνιμα στο Κάιρο εξαφανίζεται μυστηριωδώς
Η σούπερ σταρ της ποπ μουσικής Mother Mary βιώνει μια ανεξήγητη κρίση ταυτότητας
Η Έινε και ο Τόμας, γονείς δύο κοριτσιών, χωρίζουν φιλικά έπειτα από αρκετά χρόνια γάμου, καθώς ο μεσήλικας Τόμας έχει βρει νέα σύντροφο
Yποδύεται έναν δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία που βρίσκεται αντιμέτωπος με μια τεράστια περιβαλλοντική κρίση
Μια ιστορία απόγνωσης και ελπίδας για τους κινηματογράφους όλου του κόσμου
Ένα prequel του House of the Dragon, που αφηγείται την κατάκτηση του Westeros από τους Targaryen
Πάνω από 1.000 δημιουργοί και ηθοποιοί εκφράζουν την αντίθεση τους
Τα επιχειρήματά τους
Τι απέγιναν το κινηματοθέατρο των αδελφών Χόλαντ και το κινητοσκόπιο του Τόμας Έντισον
Η πρωταγωνίστρια του «Wednesday» αποκαλύπτει την κρίση ταυτότητας μετά την Disney και τον ρόλο που της έσωσε την καριέρα
Ανεπαρκή χαρακτηρίστηκαν τα μέτρα μετά το περιστατικό με τον Τζον Ντέιβιντσον που επισκίασε την τελετή απονομής
«Μπορώ να σας πω ότι πρόκειται για απόλυτο αριστούργημα», δήλωσε ο 29χρονος σταρ
Ο βραβευμένος ηθοποιός εμφανίστηκε χωρίς μπλούζα, ενώ χρησιμοποιούσε μια ομπρέλα
Eίχαν να συναντηθούν από τα γυρίσματα της αγαπημένης πλέον ταινίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.