Κινηματογραφος

Κερδίστε 30 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της νέας ταινίας «Ο κασκαντέρ»

Ο Ντέιβιντ Λιτς παρουσιάζει την πιο προσωπική του ταινία μέχρι σήμερα, με τον Ράιαν Γκόσλινγκ και την Έμιλι Μπλαντ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους

62222-137653.jpg
A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κερδίστε 30 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της νέας ταινίας «Ο κασκαντέρ»

Διαγωνισμός ATHENS VOICE: 30 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Ο κασκαντέρ» στο Αθήναιον Cinemas

Είναι ένας κασκαντέρ και, όπως συμβαίνει σε όλους τους συναδέλφους του, τον ανατινάζουν, τον πυροβολούν, τον χτυπάνε με αυτοκίνητα, τον ρίχνουν από παράθυρα και τον πετάνε από δυσθεώρητα ύψη, όλα στο όνομα της διασκέδασής μας. Και τώρα, έχοντας επιβιώσει από ένα ατύχημα που παραλίγο να του κοστίσει την καριέρα του, αυτός ο ήρωας της εργατικής τάξης πρέπει να εντοπίσει έναν αγνοούμενο κινηματογραφικό αστέρα, να λύσει μία σκοτεινή υπόθεση συνωμοσίας και να κερδίσει ξανά τον έρωτα της ζωής του, ενώ συνεχίζει να εργάζεται σαν κασκαντέρ. Τι μπορεί να πάει καλά;

Ο κασκαντέρ

Ο πρώην κασκαντέρ και σκηνοθέτης Ντέιβιντ Λιτς, που έχει υπογράψει επιτυχίες όπως τα Bullet Train, Deadpool 2, Atomic Blonde και Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw και έχει αναλάβει την παραγωγή των John Wick, Κανένας και Άγρια Νύχτα, παρουσιάζει την πιο προσωπική του ταινία μέχρι σήμερα. Το The Fall Guy, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αιθουσες στις 6 Μαΐου, είναι μία ξεκαρδιστική, αεικίνητη, καταιγιστική περιπέτεια αγωνίας και μυστηρίου με διάσημους πρωταγωνιστές και μία ερωτική επιστολή στις ταινίες δράσης και στους σκληρά εργαζόμενους και παραγνωρισμένους ανθρώπους που τις δημιουργούν.

Ο κασκαντέρ

Ο υποψήφιος για Όσκαρ Ράιαν Γκόσλινγκ (Μπάρμπι, LaLaLand, Drive) πρωταγωνιστεί ως Κολτ Σίβερς, ένας μπαρουτοκαπνισμένος κασκαντέρ που, έχοντας αποχωρήσει από το επάγγελμα έναν χρόνο πριν για να επικεντρωθεί στη σωματική και ψυχική του υγεία, παρασύρεται ξανά στην υπηρεσία όταν εξαφανίζεται ο σταρ μίας υπερπαραγωγής, την οποία σκηνοθετεί η πρώην του Τζόντι Μορένο, που υποδύεται η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Έμιλι Μπλαντ (Οπενχάιμερ, ταινίες Ένα Ήσυχο Μέρος, Sicario: Ο εκτελεστής).

Ο κασκαντέρ

Όσο η αδίστακτη παραγωγός της ταινίας (βραβευμένη με Έμμυ Χάνα Γουάντινγκχαμ, Ted Lasso), προσπαθεί με διάφορους ελιγμούς να αποκρύψει την εξαφάνιση του σταρ Τομ Ράιντερ (βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, Bullet Train) από το στούντιο και τους δημοσιογράφους, ο Κολτ εκτελεί τις πιο εξωφρενικά επικίνδυνες σκηνές της ταινίας ενώ προσπαθεί (με ελάχιστη επιτυχία) να κερδίσει ξανά την καρδιά της Τζόντι. Αλλά καθώς το μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση του σταρ περιπλέκεται, ο Κολτ θα βρεθεί παγιδευμένος σε μία νοσηρή και εγκληματική υπόθεση που θα τον ωθήσει στο χείλος του γκρεμού και σε συνθήκες πιο ακραίες από οποιαδήποτε επικίνδυνη σκηνή.

Ο κασκαντέρ

Στην ταινία, που είναι εμπνευσμένη από την ομώνυμη επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά των 80s, πρωταγωνιστούν επίσης ο Γουίνστον Ντιουκ (Black Panther) και η υποψήφια για Όσκαρ Στέφανι Σου (Τα πάντα όλα). Το σενάριο υπογράφει ο Ντρου Πιρς (Hobbs & Shaw), ενώ την παραγωγή ανέλαβαν οι Κέλι Μακ Κόρμικ (Bullet Train, Κανένας, Atomic Blonde), Ντέιβιντ Λιτς, Ράιαν Γκόσλινγκ και Γκάιμον Κάσαντι (Παιχνίδι του στέμματος, Steve Jobs). Executive producers είναι οι Ντρου Πιρς, Τζέοφ Σέβιτζ και Γκλεν Α. Λάρσον (δημιουργός της πρωτότυπης τηλεοπτικής σειράς The Fall Guy).

Ο Κασκαντέρ (The Fall Guy) | Official Trailer

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Η ATHENS VOICE δίνει τη δυνατότητα σε 30 τυχερούς να κερδίσουν μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας «Ο κασκαντέρ», που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29 Απριλίου στις 20.00 -ώρα προσέλευσης 19.15- στο κινηματογράφο Αθήναιον Cinemas (Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 124, Αθήνα). Στείλτε ένα απλό email στο contest@athensvoice.gr με το ονομάτεπώνυμό σας γράφοντας «Ο κασκαντέρ» στο θέμα μέχρι την Κυριακή 28 Απριλίου στις 23:00. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με απαντητικό e-mail.

Ο Κασκαντέρ (The Fall Guy) | Official Trailer 2

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ