Κινηματογραφος

Ο Άνταμ Σάντλερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ του Χόλιγουντ για το 2023

Πιο πάνω και από Μάργκοτ Ρόμπι ή Τομ Κρουζ

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Άνταμ Σάντλερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ του Χόλιγουντ για το 2023
Ο Άνταμ Σάντλερ είναι στη λίστας με τους 10 πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ © Instagram / adamsandler

Ο Άνταμ Σάντλερ ανακηρύχτηκε ως ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ του Χόλιγουντ σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό «Forbes»

Ο Άνταμ Σάντλερ, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους 10 πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ για το 2023, σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό «Forbes».

Άνταμ Σάντλερ: Πιο πάνω και από Μάργκοτ Ρόμπι ή Τομ Κρουζ

Η επιτυχία του διάσημου ηθοποιού στο Netflix, ο οποίος εμφανίστηκε σε τρεις ταινίες καθώς ανέλαβε και μέρος της παραγωγής τους, έγινε η αφορμή για να γίνει κατά 73 εκατ. δολάρια πλουσιότερος, αναφέρει το περιοδικό.

Αυτό τον έφερε πάνω από την πρωταγωνίστρια της «Barbie», Μάργκοτ Ρόμπι , η οποία στα 33 της χρόνια έγινε η νεότερη ηθοποιός στη λίστα. Ήταν, επίσης παραγωγός στην ταινία, η οποία ήταν η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία του 2023 καθώς και στην cult επιτυχία «Saltburn».

Ο Τομ Κρουζ είναι τρίτος στη λίστα με τον Ράιαν Γκόσλινγκ να είναι από κοινού τέταρτος με τον Ματ Ντέιμον και την Τζένιφερ 'Ανιστον, συμπρωταγωνίστρια του Σάντλερ στο «Murder Mystery» στην έκτη θέση.

Το «Murder Mystery 2» ήταν η πέμπτη ταινία με τις περισσότερες προβολές του Netflix της περασμένης χρονιάς, με 173 εκατομμύρια ώρες προβολής. Όπως αναφέρει το BBC, είναι η πρώτη φορά που ο Σάντλερ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του περιοδικού από το 2002.

Adam Sandler Listed as Highest-Paid Actor of 2023 With Reported $73 Million Earnings

Aναλυτικά η λίστα του «Forbes»:

Άνταμ Σάντλερ (73 εκατ. δολάρια)

Μάργκοτ Ρόμπι (59 εκατ. δολάρια)

Τομ Κρουζ (45 εκατ. δολάρια)

Ράιαν Γκόσλινγκ (43 εκατ. δολάρια)

Ματ Ντέιμον (43 εκατ. δολάρια)

Τζένιφερ 'Ανιστον(42 εκατ. δολάρια)

Λεονάρντο Ντι Κάπριο (41 εκατ. δολάρια)

Τζέισον Στέιθαμ (41 εκατ. δολάρια)

Μπεν 'Αφλεκ (38 εκατ. δολάρια)

Ντένζελ Ουάσινγκτον (24 εκατ. δολάρια)

«Spaceman»: Δείτε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Άνταμ Σάντλερ

Ο Άνταμ Σάντλερ πρωταγωνιστεί στη νέα του ταινία «Spaceman» η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο 74ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου τον επόμενο μήνα.

Σε σκηνοθεσία Γιόχαν Ρενκ, η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα του Τσέχου συγγραφέα Γιάροσλαβ Καλφάρ, «Spaceman of Bohemia» που κυκλοφόρησε το 2017. Το σενάριο υπογράφει ο Κόλμπι Ντέι.

Spaceman | Official Trailer | Netflix

Η πλοκή της ταινίας «Spaceman»

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, «έξι μήνες μετά την ολοκλήρωση μιας μοναχικής ερευνητικής αποστολής στην άκρη του ηλιακού συστήματος, ο αστροναύτης Jakub (Σάντλερ), συνειδητοποιεί ότι ο γάμος που άφησε πίσω του μπορεί να μην τον περιμένει όταν επιστρέψει στη Γη. Στην απελπισία του να διορθώσει τα πράγματα με τη σύζυγό του, Lenka (Κάρεϊ Μάλιγκαν τον βοηθά ένα μυστηριώδες πλάσμα που βρίσκεται να κρύβεται στα έγκατα του σκάφους του. Ο Hanuš (με τη φωνή του Πολ Ντέινο) συνεργάζεται με τον Jakub για να καταλάβουν τι πήγε στραβά πριν να είναι πολύ αργά».

Το τρέιλερ που δόθηκε στην δημοσιότητα αποκαλύπτει ότι ο πρωταγωνιστής έχοντας συμπληρώσει 189 ημέρες στο διάστημα έρχεται αντιμέτωπος με την μοναξιά του.

«Θέλεις να μάθεις αν είμαι αληθινός; Είμαι σαν εσένα, ένας εξερευνητής. Η μοναξιά σου μου κίνησε την περιέργεια» του εξηγεί το μυστηριώδες πλάσμα.

Σύμφωνα με το Variety, το «Spaceman» αναμένεται να κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αμερικανικές αίθουσες στις 23 Φεβρουαρίου πριν την πρεμιέρα του στο Netflix την 1η Μαρτίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ