- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Άνταμ Σάντλερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ του Χόλιγουντ για το 2023
Πιο πάνω και από Μάργκοτ Ρόμπι ή Τομ Κρουζ
Ο Άνταμ Σάντλερ ανακηρύχτηκε ως ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ του Χόλιγουντ σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό «Forbes»
Ο Άνταμ Σάντλερ, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους 10 πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ για το 2023, σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό «Forbes».
Adam Sandler has topped a list of Hollywood's top 10 best paid actors in 2023 by American business magazine, Forbes
— Sky News (@SkyNews) March 7, 2024
Read more ⬇️https://t.co/NBiSd2nmot
Άνταμ Σάντλερ: Πιο πάνω και από Μάργκοτ Ρόμπι ή Τομ Κρουζ
Η επιτυχία του διάσημου ηθοποιού στο Netflix, ο οποίος εμφανίστηκε σε τρεις ταινίες καθώς ανέλαβε και μέρος της παραγωγής τους, έγινε η αφορμή για να γίνει κατά 73 εκατ. δολάρια πλουσιότερος, αναφέρει το περιοδικό.
Αυτό τον έφερε πάνω από την πρωταγωνίστρια της «Barbie», Μάργκοτ Ρόμπι , η οποία στα 33 της χρόνια έγινε η νεότερη ηθοποιός στη λίστα. Ήταν, επίσης παραγωγός στην ταινία, η οποία ήταν η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία του 2023 καθώς και στην cult επιτυχία «Saltburn».
Ο Τομ Κρουζ είναι τρίτος στη λίστα με τον Ράιαν Γκόσλινγκ να είναι από κοινού τέταρτος με τον Ματ Ντέιμον και την Τζένιφερ 'Ανιστον, συμπρωταγωνίστρια του Σάντλερ στο «Murder Mystery» στην έκτη θέση.
Το «Murder Mystery 2» ήταν η πέμπτη ταινία με τις περισσότερες προβολές του Netflix της περασμένης χρονιάς, με 173 εκατομμύρια ώρες προβολής. Όπως αναφέρει το BBC, είναι η πρώτη φορά που ο Σάντλερ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του περιοδικού από το 2002.
Aναλυτικά η λίστα του «Forbes»:
Άνταμ Σάντλερ (73 εκατ. δολάρια)
Μάργκοτ Ρόμπι (59 εκατ. δολάρια)
Τομ Κρουζ (45 εκατ. δολάρια)
Ράιαν Γκόσλινγκ (43 εκατ. δολάρια)
Ματ Ντέιμον (43 εκατ. δολάρια)
Τζένιφερ 'Ανιστον(42 εκατ. δολάρια)
Λεονάρντο Ντι Κάπριο (41 εκατ. δολάρια)
Τζέισον Στέιθαμ (41 εκατ. δολάρια)
Μπεν 'Αφλεκ (38 εκατ. δολάρια)
Ντένζελ Ουάσινγκτον (24 εκατ. δολάρια)
«Spaceman»: Δείτε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Άνταμ Σάντλερ
Ο Άνταμ Σάντλερ πρωταγωνιστεί στη νέα του ταινία «Spaceman» η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο 74ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου τον επόμενο μήνα.
Σε σκηνοθεσία Γιόχαν Ρενκ, η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα του Τσέχου συγγραφέα Γιάροσλαβ Καλφάρ, «Spaceman of Bohemia» που κυκλοφόρησε το 2017. Το σενάριο υπογράφει ο Κόλμπι Ντέι.
Η πλοκή της ταινίας «Spaceman»
Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, «έξι μήνες μετά την ολοκλήρωση μιας μοναχικής ερευνητικής αποστολής στην άκρη του ηλιακού συστήματος, ο αστροναύτης Jakub (Σάντλερ), συνειδητοποιεί ότι ο γάμος που άφησε πίσω του μπορεί να μην τον περιμένει όταν επιστρέψει στη Γη. Στην απελπισία του να διορθώσει τα πράγματα με τη σύζυγό του, Lenka (Κάρεϊ Μάλιγκαν τον βοηθά ένα μυστηριώδες πλάσμα που βρίσκεται να κρύβεται στα έγκατα του σκάφους του. Ο Hanuš (με τη φωνή του Πολ Ντέινο) συνεργάζεται με τον Jakub για να καταλάβουν τι πήγε στραβά πριν να είναι πολύ αργά».
Το τρέιλερ που δόθηκε στην δημοσιότητα αποκαλύπτει ότι ο πρωταγωνιστής έχοντας συμπληρώσει 189 ημέρες στο διάστημα έρχεται αντιμέτωπος με την μοναξιά του.
«Θέλεις να μάθεις αν είμαι αληθινός; Είμαι σαν εσένα, ένας εξερευνητής. Η μοναξιά σου μου κίνησε την περιέργεια» του εξηγεί το μυστηριώδες πλάσμα.
Σύμφωνα με το Variety, το «Spaceman» αναμένεται να κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αμερικανικές αίθουσες στις 23 Φεβρουαρίου πριν την πρεμιέρα του στο Netflix την 1η Μαρτίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επίσημη πρόταση του Υπουργείου Πολιτισμού για την 99η διοργάνωση της Ακαδημίας
Παραμένει, ωστόσο, άγνωστο εάν η δήλωση βασίζεται σε εσωτερική πληροφόρηση ή αποτελεί προσωπική εκτίμηση
Περισσότερες από 50 ταινίες σε ένα εκλεκτικό πρόγραμμα προβολών
Από το «Rocky Horror Picture Show» και το «The Room» μέχρι τον Ντέιβιντ Λιντς, τι είναι αυτό που μετατρέπει μια ταινία σε αντικείμενο λατρείας για γενιές θεατών
Η ποπ σταρ πρωταγωνιστεί στην τέταρτη ταινία του δημοφιλούς κωμικού franchise
Ο Γάλλος δημιουργός μετέτρεψε την τσιγγάνικη κουλτούρα σε κινηματογραφική γλώσσα
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Λιτός και συνάμα πυκνός νοήματος, ο «νέος» Παβλικόφσκι μοιάζει να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πριν από οχτώ χρόνια με το «Ψυχρός πόλεμος».
Το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας» θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 11 Οκτωβρίου 2026
Το χιουμοριστικό μήνυμά του στο Φεστιβάλ Βενετίας
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Μέχρι στιγμής, η αιτία θανάτου της δεν έχει γίνει γνωστή.
Χοακίν Φίνιξ και Τζόελ Κοέν μεταξύ αυτών που τον στηρίζουν
Η ανησυχία του για τη δημοσιογραφία
Ήταν ο ίδιος σεναριογράφος των ταινιών του και φημιζόταν για την τελειομανία του
Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός επανέρχεται στις δηλώσεις του για την ποικιλομορφία του ήρωα
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Δεν χρωστάμε τίποτα σε μια ταινία που δεν μας κερδίζει
Ο ηθοποιός συμμετείχε στην πρωτότυπη ταινία του 1990
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.