- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Τζίμι Κίμελ στην Barbieland - Το promo βίντεο για τα βραβεία Όσκαρ 2024
Στη δημοσιότητα το πρώτο σποτ για τη μεγάλη βραδιά του κινηματογράφου


Όσκαρ 2024: Ο Τζίμι Κίμελ στη χώρα της «Barbie» στο πρώτο διαφημιστικό σποτ για τη φετινή τελετή των βραβείων της Ακαδημίας.
Ο Τζίμι Κίμελ, οικοδεσπότης των Όσκαρ του 2024, ζήτησε τη βοήθεια της Barbie, καθώς ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τη μεγαλύτερη βραδιά του κινηματογράφου τον επόμενο μήνα.

Το πρώτο διαφημιστικό σποτ για τη φετινή τελετή, την οποία θα παρακολουθήσουμε και φέτος ζωντανά στην COSMOTE TV, προβλήθηκε στο «Jimmy Kimmel Live» το βράδυ της Δευτέρας.
«Προς τα Όσκαρ!»: Ο Τζίμι Κίμελ στη Barbieland
Στο προωθητικό βίντεο για τα βραβεία της Ακαδημίας, η Έλεν Μίρεν αφηγείται την ιστορία ενός άνδρα που χάθηκε στο δρόμο για τα Όσκαρ.
Έχοντας προσγειωθεί στη Barbieland, ζητάει βοήθεια από την Κέιτ ΜακΚίνον, η οποία τον οδηγεί μέσα από όλους τους υποψήφιους για το βραβείο καλύτερης ταινίας, προκειμένου να φτάσει στην επιθυμητή «Oscarsland».

Το δίδυμο ταξιδεύει μέσα από τις υποψηφιότητες του «Poor Things», του «Maestro» και του «Oppenheimer», όπου συναντά τον χαρακτήρα του Ματ Ντέιμον και τελικά τον πατάει.
Φτάνοντας στο Λος Άντζελες, η Αμέρικα Φερέρα εκφωνεί έναν εμπνευσμένο μονόλογο για να ηρεμήσει τα νεύρα του Τζίμι Κίμελ, μιμούμενη τη viral ομιλία του χαρακτήρα της στη «Barbie».
Αιχμές για το σνομπάρισμα της «Barbie» στις υποψηφιότητες των Όσκαρ
Ακόμη και ο Ράιαν Γκόσλινγκ έρχεται μαζί τους, φορώντας ένα από τα χαρακτηριστικά του φούτερ του Κεν, καθώς και μια σακούλα αλυσίδας φαστ φουντ, για το οποίο αναφέρει πως είναι «cool τάση στα social media, όπου το παίρνεις πριν από τα Όσκαρ».
Όταν ωστόσο ο Κίμελ λέει ότι η τάση είναι να το κάνεις αφού έχεις κερδίσει το Όσκαρ, ο Ράιαν Γκόσλινγκ απαντά: «Λοιπόν, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Ευτυχώς που η Γκρέτα έχει τον σκηνοθέτη στο τσεπάκι».
Το σχόλιο αποτελεί χιουμοριστική όσο και οδυνηρή υπενθύμιση για τους θαυμαστές της «Barbie», ότι η δημιουργός της ταινίας Γκρέτα Γκέργουϊκ αγνοήθηκε στη λίστα υποψηφιοτήτων καλύτερης σκηνοθεσίας, παρά το γεγονός ότι η ταινία έγινε η Νο 1 ταινία της χρονιάς στο box office, με εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια, αποσπώντας παράλληλα εξαιρετικές κριτικές.
Η πρωταγωνίστρια Μάργκο Ρόμπι αγνοήθηκε επίσης για την κατηγορία Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας.
Η «Barbie» εξακολουθεί να είναι υποψήφια για οκτώ βραβεία στα Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ταινίας, ενώ ο Γκόσλινγκ και η Φερέρα είναι υποψήφιοι για τις ερμηνείες τους.
(Με πληροφορίες του ET online)
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2026
Μη αναστρέψιμη η κατάσταση, δηλώνει ο ηθοποιός - Το βαρύ κόστος των γυρισμάτων
Η κωμική ταινία δράσης γυρίστηκε το 2019 αλλά δεν κυκλοφόρησε ποτέ
Η ταινία αποτελεί το πρώτο πρότζεκτ της Μάικι Μάντισον μετά το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου
Ένα ντοκιμαντέρ για τις δυσκολίες δημιουργίας του διάσημου franchise δράσης
Σχόλιο του Αμερικανού προέδρου σε προσωπικό τόνο: «Ο Σον Κόνερι ήταν φίλος μου»
Δύο διάσημοι, μία παρεξήγηση – και η μοναδική συνάντησή τους σε καταφύγιο ζώων στο Τέξας
Ο κινηματογράφος μάς προσκαλεί να καθίσουμε μαζί στο σκοτάδι και να ακούσουμε
Πάτρικ Γουίλσον και Βέρα Φάρμιγκα έρχονται αντιμέτωποι με δαίμονες για ακόμη μία φορά
Aναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών
H ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο στο Apple TV+.
Ο ηθοποιός φάνηκε ήρεμος και προσπάθησε να καθησυχάσει τους θαυμαστές του
Το έργο πάσχει σοβαρά σε επίπεδο σεναρίου, καθώς οι ανερμάτιστες ιδέες και η σχηματική δραματουργία δεν μπορούν να δέσουν σε ένα πειστικό σύνολο την ιστορία
Μια ολόκληρη δεκαετία χωρισμένη σε πέντε κεφάλαια, καθένα ταυτισμένο με κάποιο πρόσωπο καθοριστικό για τη διαδρομή του ήρωα
Τα βάσανα της ερωτευμένης καρδιάς
Η τρίτη ταινία του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Τεντί Λουσί-Μοντέστ είναι ένα αγωνιώδες κοινωνικό θρίλερ που βασίζεται σε πραγματικά συμβάντα.
Δείτε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας - Πρεμιέρα τον Ιούνιο
Τριάντα χρόνια μετά το «Speed» του 1994 - Το ιστορικό των συνεργασιών τους
Η πρωταγωνίστρια του The Last of Us αυτοπροσδιορίζεται ως non-binary
Παρότι δεν αναφέρθηκε σε κάποιο πρόβλημα υγείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.