Κινηματογραφος

Παραγωγός και πρωταγωνίστρια σε ταινία τρόμου η Σίντνεϊ Σουίνι

Οι πρώτες πληροφορίες για το «Immaculate» - Επανασυνδέεται το καστ του «White Lotus»

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Σίντνεϊ Σουίνι παραγωγός και πρωταγωνίστρια σε θρησκευτική ταινία τρόμου - Ποιο ρόλο υποδύεται η σταρ των «Euphoria» και «The White Lotus».
Η Σίντνεϊ Σουίνι αναλαμβάνει την παραγωγή τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία τρόμου «Immaculate» © Instagram/Sydney Sweeney

Η Σίντνεϊ Σουίνι παραγωγός και πρωταγωνίστρια σε θρησκευτική ταινία τρόμου - Ποιο ρόλο υποδύεται η σταρ των «Euphoria» και «The White Lotus».

Η Σίντνεϊ Σουίνι πρόκειται να αναλάβει την παραγωγή και να πρωταγωνιστήσει στη θρησκευτική ταινία τρόμου με τίτλο «Immaculate».

H 26χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός, η οποία είναι γνωστή για τους ρόλους της στις σειρές «Euphoria» και «The White Lotus», υποδύεται τη Σεσίλια, μια γυναίκα με πίστη, που ανακαλύπτει τρομακτικές και απεχθείς αλήθειες στο ταξίδι της στην ευρωπαϊκή ύπαιθρο σε ένα ιταλικό μοναστήρι.

Η ημερομηνία έναρξης προβολής της ταινίας στους κινηματογράφους δεν έχει ακόμη καθοριστεί, ωστόσο επιβεβαιώθηκε ότι η εταιρεία διανομής Neon έχει αποκτήσει τα δικαιώματα για τη Βόρεια Αμερική.

Μαζί με τη Σουίνι και την εταιρεία της Fifty-Fifty Films την παραγωγή ανέλαβε ο Τέντι Σουόρτσμαν της Black Bear. Τα γυρίσματα για την ψυχολογική ταινία τρόμου έγιναν στη Ρώμη.

Στην ταινία επανασυνδέονται πολλοί από τους συντελεστές που συμμετείχαν στη δημιουργία της σειράς «The White Lotus», με τη Σιμόνα Ταμπάσκο να πρωταγωνιστεί και τον Ντέιβιντ Μπέρναρντ από τη Middle Child Pictures να συμπαραγωγός.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ