- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «The Bricklayer» με τον Άαρον Έκχαρτ - Γυρισμένο στη Θεσσαλονίκη
Άνω Πόλη, δημαρχείο και Λαδάδικα σε πρώτο πλάνο στην χολιγουντιανή παραγωγή
«The Bricklayer»: Το τρέιλερ της ταινίας με γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη - Πρωταγωνιστής ο Άαρον Έκχαρτ, σκηνοθετεί ο δημιουργός του «Die Hard 2».
Έπειτα από μια άτυπη καθυστέρηση καθώς κανονικά αναμενόταν το καλοκαίρι του 2023, το «The Bricklayer» αποκαλύπτεται με το πρώτο του τρέιλερ, στο οποίο φιγουράρει στπ προσκήνιο η Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας.
Πιο συγκεκριμένα, το φιλμ του Ρένι Χάνλιν με πρωταγωνιστή τον Άαρον Έκχαρτ γυρίστηκε σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και στα ειδικά στούντιο της Millenium Media (Nu Boyana Film Studios Hellenic) στη Θέρμη.
Ο Άαρον Έκχαρτ, γνωστός από τους ρόλους του στα «The Dark Knight», «Olympus Has Fallen» και άλλες μεγάλες παραγωγές του Χόλιγουντ υποδύεται έναν πράκτορα της CIA που βγαίνει από τη σύνταξη όταν ένας πρώην συνάδελφός του αρχίζει και δολοφονεί δημοσιογράφους κάνοντας τη CIA να φανεί υπαίτια. Όλος ο κόσμος ενώνεται ενάντια στις ΗΠΑ και για να καθαρίσει την κατάσταση καλείται ο «Bricklayer», ο οποίος ταξιδεύει μαζί με τη Νίνα Ντόμπρεφ στην Ελλάδα τη Θεσσαλονίκη για να βρουν τον υπαίτιο.
Σκηνές στην πλατεία Αριστοτέλους και κυνηγητό στην Άνω Πόλη
Πέρα από την καταιγιστική δράση, το τρέιλερ περιλαμβάνει πολλές από τις σκηνές που γυρίστηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους, το κυνηγητό με τα αυτοκίνητα στα σοκάκια της Άνω Πόλης, το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης που μετατράπηκε αρχηγείο της CIA, καθώς και την περιοχή των Λαδάδικων.
Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Ρένι Χάρλιν, βετεράνος σκηνοθέτης των «Die Hard 2», «Deep Blue Sea» και «Cliffhanger», ο οποίος επίσης υπογράφει την επερχόμενη ριμέικ τριλογία του «The Strangers».
Στο cast του «The Bricklayer» συμμετέχουν επίσης οι: Τιμ Μπλέικ Νέλσον, («Oh Brother Where Art Thou?», τηλεοπτικό «Watchmen») , Κλίφτον Κόλινς Τζούνιορ («Westworld»), Όλιβερ Τρεβένα και Ιφανές Χαντέρα, ενώ θα συμμετέχουν και έλληνες ηθοποιοί, όπως ο Άκης Σακελλαρίου.
The Bricklayer: Η υπόθεση της ταινίας
Κάποιος εκβιάζει τη CIA δολοφονώντας ξένους δημοσιογράφους, κάνοντάς το να μοιάζει ότι η υπηρεσία είναι υπεύθυνη. Καθώς ο κόσμος αρχίζει να ενώνεται προς τις ΗΠΑ, η CIA ανακαλεί τον κορυφαίο αλλά και επαναστάτη πράκτορά της, αναγκάζοντάς τον να αντιμετωπίσει το περιπετειώδες παρελθόν του, καθώς αποκαλύπτει παράλληλα μια διεθνή συνωμοσία.
Η πρεμιέρα του The Bricklayer θα γίνει στις αίθουσες αλλά και σε ψηφιακές πλατφόρμες στις 5 Ιανουαρίου του 2024 και μένει να μάθουμε πότε θα διανεμηθεί και στους ελληνικούς κινηματογράφους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρει δημοσίευμα του Hollywood Reporter
Η απορρόφηση της WBD από την PSKY αναμένεται να αλλάξει το τοπίο των μέσων ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας
Πρεμιέρα στις αίθουσες στις 19 Ιουνίου 2026
Οι δύο σταρ θα ενσαρκώσουν τους εμβληματικούς ντετέκτιβ Κρόκετ και Ταμπς στη νέα ταινία του Τζόζεφ Κοσίνσκι
Μέσα από το πορτραίτο του Λευτέρη Ηλιάκη, ξυπνούν τα φαντάσματα αυτού του εμφυλίου πολέμου
Μια συζήτηση για τους πρόσφυγες και το πώς το σινεμά μπορεί να σε κάνει να δεις αλλιώς τον «ξένο»
Συνεργάστηκε με τον Φράνσις Φορντ Κόπολα σε 13 ταινίες
Πρεμιέρα στις 28 Αυγούστου στους κινηματογράφους
Θυμίζει το ιδεολογικά δυνατό και χιουμοριστικά λυτρωτικό σινεμά των Μονιτσέλι και Φερέρι
Παρότι η γραφή του Μπραντ Άντερσεν διαθέτει τη συνέπεια και την ειλικρίνεια που απαιτεί η διαχείριση ενός τόσο λεπτού ζητήματος, οριακά αποφεύγει τη μετατροπή του σε μελό
Μια γυναίκα πειραματίζεται συνεχώς –όχι απαραίτητα από δική της βούληση– και πασχίζει να βρει νόημα στη σκληρή ζωή της
Η βιογραφία για τον Μάικλ Τζάκσον εστιάζει κυρίως στα πρώτα χρόνια της ζωής του και ρίχνει τίτλους τέλους στο 1988
Η ζωή του μοιάζει με σενάριο. Έχτισε μια πορεία χωρίς shortcuts, γεμάτη δουλειά και ρίσκο. Σήμερα, με ρόλους που «δαγκώνουν», δηλώνει παρών.
Ο Άγγλος ηθοποιός «δεν δίνει ιδιαίτερη προσοχή» στην ΑΙ
Παγκόσμια πρεμιέρα της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας
Η ίδια το έχει χαρακτηρίσει «πρότζεκτ ζωής»
Στο Rotten Tomatoes, η ταινία συγκεντρώνει μέχρι στιγμής βαθμολογία περίπου 31%
Η σκηνή συνδεόταν με την επιστροφή του χαρακτήρα της Έμιλι Τσάρλτον
Η Βίλμα Μενίκη είναι σκηνοθέτρια με μακρύ αγώνα πίσω της στο φεμινιστικό κίνημα. Το νέο της ντοκιμαντέρ είναι μια ακόμα προσπάθειά της ώστε να γίνει ο κόσμος πιο ασφαλής για τις γυναίκες.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.