Κινηματογραφος

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «The Bricklayer» με τον Άαρον Έκχαρτ - Γυρισμένο στη Θεσσαλονίκη

Άνω Πόλη, δημαρχείο και Λαδάδικα σε πρώτο πλάνο στην χολιγουντιανή παραγωγή

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«The Bricklayer»: Το τρέιλερ της ταινίας με γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη - Πρωταγωνιστής ο Άαρον Έκχαρτ, σκηνοθετεί ο δημιουργός του «Die Hard 2».
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του «The Bricklayer», με πλάνα Θεσσαλονίκης © IMDb

«The Bricklayer»: Το τρέιλερ της ταινίας με γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη - Πρωταγωνιστής ο Άαρον Έκχαρτ, σκηνοθετεί ο δημιουργός του «Die Hard 2».

Έπειτα από μια άτυπη καθυστέρηση καθώς κανονικά αναμενόταν το καλοκαίρι του 2023, το «The Bricklayer» αποκαλύπτεται με το πρώτο του τρέιλερ, στο οποίο φιγουράρει στπ προσκήνιο η Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας.

«The Bricklayer»: Το τρέιλερ της ταινίας με γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη - Πρωταγωνιστής ο Άαρον Έκχαρτ, σκηνοθετεί ο δημιουργός του «Die Hard 2».
Η ταινία του Ρένι Χάνλιν με πρωταγωνιστή τον Άαρον Έκχαρτ γυρίστηκε σε περιοχές της Θεσσαλονίκης © IMDb

Πιο συγκεκριμένα, το φιλμ του Ρένι Χάνλιν με πρωταγωνιστή τον Άαρον Έκχαρτ γυρίστηκε σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και στα ειδικά στούντιο της Millenium Media (Nu Boyana Film Studios Hellenic) στη Θέρμη. 

Ο Άαρον Έκχαρτ, γνωστός από τους ρόλους του στα «The Dark Knight», «Olympus Has Fallen» και άλλες μεγάλες παραγωγές του Χόλιγουντ υποδύεται έναν πράκτορα της CIA που βγαίνει από τη σύνταξη όταν ένας πρώην συνάδελφός του αρχίζει και δολοφονεί δημοσιογράφους κάνοντας τη CIA να φανεί υπαίτια. Όλος ο κόσμος ενώνεται ενάντια στις ΗΠΑ και για να καθαρίσει την κατάσταση καλείται ο «Bricklayer», ο οποίος ταξιδεύει μαζί με τη Νίνα Ντόμπρεφ στην Ελλάδα τη Θεσσαλονίκη για να βρουν τον υπαίτιο. 

THE BRICKLAYER Trailer (2024) Aaron Eckhart, Nina Dobrev

Σκηνές στην πλατεία Αριστοτέλους και κυνηγητό στην Άνω Πόλη

Πέρα από την καταιγιστική δράση, το τρέιλερ περιλαμβάνει πολλές από τις σκηνές που γυρίστηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους, το κυνηγητό με τα αυτοκίνητα στα σοκάκια της Άνω Πόλης, το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης που μετατράπηκε αρχηγείο της CIA, καθώς και την περιοχή των Λαδάδικων.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Ρένι Χάρλιν, βετεράνος σκηνοθέτης των «Die Hard 2», «Deep Blue Sea» και «Cliffhanger», ο οποίος επίσης υπογράφει την επερχόμενη ριμέικ τριλογία του «The Strangers».

Στο cast του «The Bricklayer» συμμετέχουν επίσης οι: Τιμ Μπλέικ Νέλσον, («Oh Brother Where Art Thou?», τηλεοπτικό «Watchmen») , Κλίφτον Κόλινς Τζούνιορ («Westworld»), Όλιβερ Τρεβένα και Ιφανές Χαντέρα, ενώ θα συμμετέχουν και έλληνες ηθοποιοί, όπως ο Άκης Σακελλαρίου. 

The Bricklayer: Η υπόθεση της ταινίας

Κάποιος εκβιάζει τη CIA δολοφονώντας ξένους δημοσιογράφους, κάνοντάς το να μοιάζει ότι η υπηρεσία είναι υπεύθυνη. Καθώς ο κόσμος αρχίζει να ενώνεται προς τις ΗΠΑ, η CIA ανακαλεί τον κορυφαίο αλλά και επαναστάτη πράκτορά της, αναγκάζοντάς τον να αντιμετωπίσει το περιπετειώδες παρελθόν του, καθώς αποκαλύπτει παράλληλα μια διεθνή συνωμοσία.

Η πρεμιέρα του The Bricklayer θα γίνει στις αίθουσες αλλά και σε ψηφιακές πλατφόρμες στις 5 Ιανουαρίου του 2024 και μένει να μάθουμε πότε θα διανεμηθεί και στους ελληνικούς κινηματογράφους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ