- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
7ο Sleepless Movie Marathon με προβολές για ξενύχτηδες στη χριστουγεννιάτικη Θεσσαλονίκη
Ο θεσμός του μεταμεσονύχτιου μαραθώνιου ταινιών επιστρέφει - Το πρόγραμμα προβολών
Θεσσαλονίκη - 7ο Sleepless Movie Marathon: Μεταμεσονύχτιος μαραθώνιος Χριστουγεννιάτικων ταινιών - Το πρόγραμμα προβολών.
Οι εορταστικές βραδιές τις παραμονές των Χριστουγέννων θέλουν τον κόσμο να απολαμβάνει μια βόλτα στη στολισμένη Θεσσαλονίκη, να αναζητά θέση σε ένα εορταστικό τραπέζι, σε μια μουσική σκηνή, αλλά γιατί όχι και σε μια κινηματογραφική αίθουσα.
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου, οι θεατές θα γεμίσουν το θέατρο Αυλαία και με το ποτό τους ανά χείρας θα καθίσουν αναπαυτικά απέναντι από τη μεγάλη οθόνη, για να δουν τρεις εμβληματικές Χριστουγεννιάτικες ταινίες που έμειναν στην ιστορία του κινηματογράφου.
Πρόκειται για το 7ο Sleepless Movie Marathon, έναν ολονύχτιο μαραθώνιο θέασης Χριστουγεννιάτικων ταινιών, που επιστρέφει προβάλλοντας ταινίες της δεκαετίας του ’90, τις οποίες επιβάλλεται να τις βλέπουμε κάθε χρόνο για να σημάνουν Χριστούγεννα.
7ο Sleepless Movie Marathon: Το πρόγραμμα της γιορτινής κινηματογραφικής βραδιάς
Η γιορτινή κινηματογραφική βραδιά ανοίγει στις 23:45 με το εικαστικό αριστούργημα «The Nightmare Before Christmas» (1993) του Τιμ Μπάρτον.
Στις 01:45 το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ξαναδεί την απόλυτη χριστουγεννιάτικη ταινία «Μόνος στο σπίτι» (1990) του Κρις Κολόμπους, που όσες φορές και να την παρακολουθήσει κανείς, δεν πρόκειται να σταματά να τον συνεπαίρνει.
Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τον «Ψαλιδοχέρη» (1990), επίσης του Τιμ Μπάρτον, που αρχίζει στις 03:30. Οι θεατές θα παρακολουθήσουν για άλλη μια φορά τις περιπέτειες του μηχανικού όντος με ανθρώπινο μυαλό, συναισθήματα και βιολογικές ανάγκες, που έμεινε ατελείωτο από τον εφευρέτη του.
Πρωινό στο φουαγιέ στο τέλος του Sleepless Movie Marathon
Αφού κλείσει η αυλαία του ολονύκτιου μαραθωνίου θέασης, στους συμμετέχοντες σ’ αυτήν τη μοναδική βραδιά, θα προσφερθεί πρωινό στο φουαγιέ του θεάτρου.
Το Θέατρο Αυλαία έχει μάλιστα προγραμματίσει και ένα ακόμα Sleepless Movie Marathon, στις 9 Φεβρουαρίου του 2024, με τρεις αισθηματικές ταινίες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός επανέρχεται στις δηλώσεις του για την ποικιλομορφία του ήρωα
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Δεν χρωστάμε τίποτα σε μια ταινία που δεν μας κερδίζει
Ο ηθοποιός συμμετείχε στην πρωτότυπη ταινία του 1990
Πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 30 Οκτωβρίου
Στο πλαίσιο του Προγράμματος Προώθησης και Διανομής Ελληνικού Κινηματογράφου
H τανία που κάνει την έκπληξη στο αμερικανικό box office
Πάνω από 36.000 email προς κινηματογράφους
Το όνειρό της ήταν να παίξει τη Μέρι Τζέιν
Ο Cristian Mungiu επιστρέφει με ένα ιδεολογικά φορτισμένο δράμα για την πολιτιστική μεταμφύτευση
Πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 25 Σεπτεμβρίου
Επιστροφή στο μέλλον και την επιστημονική φαντασία για τον Ρίντλεϊ Σκοτ
Μετά τον θάνατο του Τιμ Κάρι
Οι εξαρτήσεις άλλαξαν, η εξάρτηση και τα αδιέξοδα φαίνεται πως παραμένουν
Το έλεος μιας αλλόκοτα τρομακτικής εποχής που ανατέλλει
Η πλοκή μεταφέρεται στο 1977 βρίσκοντας το Χόλιγουντ σε μια εντελώς διαφορετική εποχή
Το Rocky Horror Picture Show, ως επιτομή της καλτ άποψης περί απευλευθέρωσης και ισότητας
Ποια ονόματα περιλαμβάνει η λίστα των επικρατέστερων υποψηφίων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.