Πολιτικη & Οικονομια

Ερντογάν: Η κίνηση εγκαρδιότητας στην Κ. Σακελλαροπούλου βάζοντας το χέρι στην καρδιά

Μετά το πέρας της 25λεπτης συνάντησής τους

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ερντογάν: Η κίνηση εγκαρδιότητας στην Κ. Σακελλαροπούλου
Ερντογάν: Η κίνηση εγκαρδιότητας στην Κ. Σακελλαροπούλου © ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/EUROKINISSI

Ερντογάν: Η κίνηση εγκαρδιότητας στην Κ. Σακελλαροπούλου - Μετά το πέρας της 25λεπτης συνάντησής τους

Ιδιαίτερα θετικό είναι το κλίμα που επικρατεί στα τουρκικά ΜΜΕ για την επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, για την οποία υπάρχει τεράστια αισιοδοξία και ενθουσιασμός ότι ανοίγει μια «νέα σελίδα» στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Σχολίασαν ότι ο Ερντογάν «ευχαριστήθηκε από τις ευχαριστίες της κυρίας Σακελλαροπούλου στην τουρκική γλώσσα», ενώ έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στο πόσο «ζεστά» υποδέχθηκε η ΠτΔ τον Τούρκο ομόλογό της στο Προεδρικό Μέγαρο.

Να σημειώσουμε ότι στο τέλος της σύντομης συνομιλίας της με τον Ταγίπ Ερντογάν, η κ.Σακελλαροπούλου είπε στα τουρκικά «σας ευχαριστώ», γεγονός που ενθουσίασε τους Τούρκους.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxi23mi2lgwh)

Η κίνηση εγκαρδιότητας του Ερντογάν στη Σακελλαροπούλου

25 λεπτά κράτησε η συνάντηση του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο, που ξεκίνησε στις 11:00 ακριβώς. Αυτή ήταν και η πρώτη στάση του Ερντογάν στην Αθήνα όπου η κυρία Σακελλαροπούλου τον υποδέχτηκε στο πλατύσκαλο.

Οδηγήθηκαν στο εσωτερικό του Μεγάρου και κάθισαν στην αίθουσα με το τζάκι, στο σαλόνι, όπου η ΠτΔ τον καλωσόρισε ενώ στη συνέχεια και οι δυο τους εξέφρασαν τη βούληση για βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων. Ενδεικτική του κλίματος της σημερινής επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου ήταν η φράση που χρησιμοποίησε καταληκτικά: «Θα είναι καλύτερο για το μέλλον και των δυο πλευρών, να μιλήσουμε βλέποντας το γεμάτο μέρος του ποτηριού».

Αφού η συνάντησή τους έλαβε τέλος η κυρία Σακελλαροπούλου συνόδευσε στην έξοδο τον κ. Ερντογάν. Πριν ωστόσο αποχωρήσει ο Τούρκος Πρόεδρος φωτογραφήθηκε με την κυρία Σακελλαροπούλου στη σκάλα του Προεδρικού Μεγάρου, με τον Ταγίπ Ερντογάν να κλείνει βάζοντας το χέρι του στην καρδιά, μία κίνηση εγκαρδιότητας που επανέλαβε και στην πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου.

Η διπλή κίνηση εγκαρδιότητας Ερντογάν στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο παρακάτω βίντεο:

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxi0kbssz4kh)

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση Ερντογάν - Σακελλαροπούλου

Ερντογάν: Η συνάντηση με την Κ. Σακελλαροπούλου
Ερντογάν: Η συνάντηση με την Κ. Σακελλαροπούλου © ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/EUROKINISSI
Ερντογάν: Η συνάντηση με την Κ. Σακελλαροπούλου
© ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/EUROKINISSI

H Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχθηκε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
H Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχθηκε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν © ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/EUROKINISSI
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου © Eurokinissi
Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδέχθηκε τον Ταγίπ Ερντογάν - Η συνομιλία τους για τις σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.
Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχθηκε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Προεδρικό Μέγαρο © Θοδωρής Μανωλόπουλος

Με πηροφορίες από ΕΡΤ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ