Ελλαδα

The Bricklayer: Το δημαρχείο Θεσσαλονίκης έγινε στρατηγείο της CIA

Ακόμη μία ξένη ταινία γυρίζεται στη Θεσσαλονίκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, πατά το σήμα του CIA που έχει τοποθετηθεί στο δημαρχείο για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας «The Bricklayer»
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και το σήμα της CIA στο δημαρχείο © Instagram / k.zervas

«The Bricklayer»: Το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης μετατράπηκε σε στρατηγείο της CIA για τα γυρίσματα της ταινίας.

To δημαρχείο της Θεσσαλονίκης έχει μετατραπεί σε στρατηγείο της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ - CIA, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας «The Bricklayer».

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, εξέφρασε την ικανοποίηση του γιατί το γεγονός ότι η Θεσσαλονίκη αναδεικνύεται πρωταγωνίστρια σε μεγάλες χολιγουντιανές παραγωγές.

The Bricklayer: Σε αρχηγείο της CIA «ντύθηκε» το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Ο κ. Ζέρβας υποδέχθηκε στο γραφείο του την πρωταγωνίστρια της ταινίας Nina Dobrev και τον παραγωγό Rob Van Norden. «Μέσα από αυτήν την ταινία, που η πλοκή της διαδραματίζεται στη Θεσσαλονίκη, προβάλλεται όλη η πόλη με γυρίσματα σε διάφορες περιοχές, στα Λαδάδικα, στην Άνω Πόλη, στην πλατεία Αριστοτέλους, στο Δημαρχείο μας. Περιμένω με ανυπομονησία την προβολή της στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η ταινία αυτή θα αποτελέσει ακόμη έναν καλό λόγο, για να επισκεφθεί κανείς τη Θεσσαλονίκη μας», ανέφερε.

Το ενδιαφέρον της Nina Dobrev προκάλεσε το jukebox στο γραφείο του δημάρχου Θεσσαλονίκης. Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας της διάλεξε Μίκη Θεοδωράκη, ενώ η ίδια επέλεξε στη συνέχεια το «Imagine» του John Lennon.

 

 

Όπως θα δείτε στα πλάνα του grtimes.gr, οι υπηρεσίες του δήμου έχουν μεταμορφωθεί σε δεκάδες γραφεία που απασχολούν προσωπικό από τις μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής. Στους υπολογιστές υπάρχει το σήμα της CIA, ενώ μέσω δορυφόρου γίνεται χαρτογράφηση των περιοχών.

Επιπλέον, στο κέντρο του κτιρίου έχει τοποθετηθεί το τεράστιο λογότυπο της μυστικής υπηρεσίας, με δεκάδες κομπάρσους και ηθοποιούς να περιφέρονται στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

The Bricklayer: Σε αρχηγείο της CIA «ντύθηκε» το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (4)

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ