Κινηματογραφος

Η Αντζελίνα Τζολί προσέλαβε τη 15χρονη κόρη της για βοηθό της

Στην επερχόμενη παραγωγή του Μπρόντγουεϊ «The Outsiders»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Angelina Jolie
Η Αντζελίνα Τζολί θα υποδυθεί την Ελληνίδα Σοπράνο Μαρία Κάλλας © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΡΑ

Αντζελίνα Τζολί: Προσέλαβε τη 15χρονη κόρη της για βοηθό της - Στην επερχόμενη παραγωγή του Μπρόντγουεϊ «The Outsiders»

Δημοσίευμα του Page Six αναφέρει πως η Αντζελίνα Τζολί προσέλαβε τη 15χρονη κόρη της, τη Βίβιεν Τζολί - Πιτ, για να είναι βοηθός της στην επερχόμενη παραγωγή του Μπρόντγουεϊ «The Outsiders».

«Η Βιβ μου θυμίζει τη μητέρα μου στο ότι δεν εστιάζει στο να είναι στο επίκεντρο της προσοχής, αλλά στο να είναι μια υποστήριξη για άλλους δημιουργούς», ανέφερε η Αντζελίνα Τζολί σε δήλωσή της, αναφερόμενη στη μητέρα της, Μαρσελίν Μπερτράν.

«Είναι πολύ σκεπτόμενη και σοβαρή με το θέατρο και εργάζεται σκληρά για να καταλάβει καλύτερα πώς να συμβάλει», πρόσθεσε.

Πηγή που φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στην σταρ του Χόλιγουν δήλωσε ότι η Βίβιεν ζήτησε από την μητέρα της να συμμετέχει τη μουσική διασκευή του μυθιστορήματος της S.E. Hinton του 1967.

«Η Αντζελίνα πηγαίνει την κόρη της Βίβιεν στο θέατρο από τότε που ήταν μικρό κορίτσι. Η Αντζελίνα και η Βίβιεν συναντήθηκαν με την S.E. Hinton, η οποία ήταν περίπου στην ηλικία της Βίβιεν όταν έγραψε το μυθιστόρημα», εξήγησε η πηγή.

Ακόμα μία πηγή από το περιβάλλον της 48χρονης Τζολί είπε ότι θέλει το μιούζικαλ να «έχει απήχηση στους νέους».

«Θέλει να διασφαλίσει ότι η ομάδα ακούει και συνεργάζεται με τους νέους σε κάθε βήμα της διαδικασίας και ότι η φωνή τους θα πρωταγωνιστήσει στην υλοποίηση αυτής της παραγωγής στο Μπρόντγουεϊ», ανέφερε η πηγή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ