Κινηματογραφος

Oppenheimer: O Κίλιαν Μέρφι έτρωγε μόνο ένα αμύγδαλο την ημέρα

Τι αποκάλυψε η συμπρωταγωνίστριά του, Έμιλι Μπλαντ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Κίλιαν Μέρφι ως Oppenheimer

Oppenheimer: Eξαντλητική η προσπάθεια απώλειας βάρους από τον Κίλιαν Μέρφι να να ενσαρκώσει τον Ρόμπερτ Οπενχάιμερ

Η πρωταγωνίστρια του πολυαναμενόμενου «Oppenheimer», Έμιλι Μπλαντ (Emily Blunt), αποκάλυψε την «εξαντλητική» προσπάθεια απώλειας βάρους στην οποία προχώρησε ο Κίλιαν Μέρφι (Cillian Murphy) για να υποδυθεί τον «πατέρα της ατομικής βόμβας».

Μιλώντας στο Extra για τη ριζική μεταμόρφωση του Μέρφι, η Μπλαντ -η οποία υποδύεται τη σύζυγό του, Κάθριν Οπενχάιμερ, στην ταινία - αποκάλυψε ότι «έτρωγε μόνο ένα αμύγδαλο την ημέρα, ήταν τόσο αδύνατος».

Κίλιαν Μέρφι: Έπρεπε να χάσω αρκετά κιλά

Σημειώνεται ότι ο Ιρλανδός ηθοποιός στο παρελθόν είχε περιγράψει λεπτομερώς τις ακρότητες, στις οποίες προχώρησε για να υποδυθεί τον διάσημο θεωρητικό φυσικό που έπαιξε κεντρικό ρόλο στη δημιουργία της ατομικής βόμβας κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Μιλώντας μεταξύ άλλων στους New York Times, εξήγησε πως πέντε μήνες πριν από τα γυρίσματα άρχισε να προετοιμάζεται τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά για τον ρόλο.

«Λατρεύω να παίζω με το σώμα μου και ο Οπενχάιμερ είχε μία πολύ ξεχωριστή σιλουέτα την οποία ήθελα να αποδώσω σωστά. Έπρεπε να χάσω αρκετά κιλά… Ήταν πολύ αδύνατος, σχεδόν αποστεωμένος. Ζούσε με μαρτίνι και τσιγάρα. Είχε αυτά τα πολύ λαμπερά μάτια και ήθελα να του δώσω αυτό το βλέμμα, οπότε δουλέψαμε πολύ πάνω στο σώμα και τις εκφράσεις του πριν ξεκινήσουμε», είπε ο Μέρφι χωρίς να αποκαλύπτει πόσα κιλά έχασε για τον ρόλο.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του «Oppenheimer», σε σκηνοθεσία Κρίστοφερ Νόλαν, είναι στις 21 Ιουλίου.

Oppenheimer | New Trailer

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ στην ταινία «Marty Supreme» σε σκηνοθεσία Τζος Σάφντι
Marty Supreme: Το Όσκαρ στον κύριο Τιμοτέ Σαλαμέ, παρακαλώ

Η εντυπωσιακή παράσταση του 30χρονου ηθοποιού δίνει το έναυσμα στον σκηνοθέτη Τζος Σάφντι για να παρουσιάσει ένα σκληρό δράμα γύρω από την προσωπική μοναξιά και τη σημασία τού να κυνηγάς το όνειρό σου

Ύβρις της ανθρωπότητας
Η ύβρις της ανθρωπότητας: Το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου προκαλεί βαθιά ανησυχία

Ο δημιουργός ποντάρει στην αίσθηση που προκαλεί η δύναμη της εικόνας, που «αφηγείται» την καταστροφική κλιματική αλλαγή σε συνδυασμό με τον εξωφρενικό τρόπο που το παρελθόν συναντιέται με το μέλλον. 

Kontinental 25
Kontinental 25: Ο Ράντου Ζούντε εναντίον όλων

Με ειρωνικές μπηχτές για τα τετριμμένα πλέον ευρωπαϊκά συνθήματα περί ισότητας ή αδελφοσύνης και με οξεία ματιά πάνω στο θέμα της ατομικής ευθύνης, ο ρουμάνος σκηνοθέτης υπογράφει ένα στιβαρό δράμα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY