Κινηματογραφος

Οι σκέψεις του Ματ Ντέιμον για διάλειμμα από την υποκριτική και ο «τρελός» παράγοντας του Κρίστοφερ Νόλαν

Τι αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ματ Ντέιμον στην πρεμιέρα του «Oppenheimer» στο Λονδίνο
Ο Ματ Ντέιμον στην πρεμιέρα του «Oppenheimer» στο Λονδίνο © EPA/ANDY RAIN

Ματ Ντέιμον: Οι σκέψεις «διαλείμματος» και ο Κρίστοφερ Νόλαν - Τι αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός

Ο Ματ Ντέιμον αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly ότι ο Κρίστοφερ Νόλαν βρήκε το δρόμο του σε μια από τις συνεδρίες θεραπείας ζευγαριών του ηθοποιού.

Αποφεύγοντας τις συζυγικές λεπτομέρειες, ο Ντέιμον είπε ότι είπε στη γυναίκα του ότι δεν θα έκανε ένα διάλειμμα στην υποκριτική υπό έναν μόνο όρο: Αν ο Κρίστοφερ Νόλαν τηλεφωνούσε για να του προτείνει ρόλο. Και φυσικά, η σύζυγός του συμφώνησε με τους όρους.

Όπως τα έφερε η μοίρα, ο Νόλαν τηλεφώνησε με μια πρόταση για τον Ντέιμον να πρωταγωνιστήσει στο "Oppenheimer".

«Θα ακουστεί επινοημένο, αλλά στην πραγματικότητα είναι αλήθεια», δήλωσε ο Ντέιμον.

«Είχα -για να μην γίνω πολύ αποκαλυπτικός- διαπραγματευτεί εκτενώς με τη σύζυγό μου ότι θα έπαιρνα αποστάσεις από την υποκριτική. Είχα παίξει στο "Interstellar" και στη συνέχεια ο Νόλαν με έβαλε στον πάγο για μερικές ταινίες, οπότε δεν ήμουν στο ροτέισον, αλλά στην πραγματικότητα έκανα μία διαπραγμάτευση στη θεραπεία ζευγαριών που κάνω με την γυναίκα μου. Και ναι, αυτή είναι αληθινή ιστορία. Της είχα πει πως η μόνη προϋπόθεση για να πάρω μην άδεια ήταν να μου τηλεφωνήσει ο Νόλαν. Και αυτό χωρίς να ξέρω αν δούλευε ή όχι σε κάτι, γιατί ποτέ δεν σου το λέει. Απλά σου τηλεφωνεί από το πουθενά. Και έτσι, ήταν μια στιγμή στο σπίτι μου για το "Oppenheimer"».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ