Κινηματογραφος

Στο Φεστιβάλ Καννών θα κάνει πρεμιέρα το «Indiana Jones and the Dial of Destiny»

Μετά το «Τοp Gun: Maverick», άλλο ένα blockbuster κάνει ντεμπούτο στη Γαλλική Ριβιέρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
76ο Φεστιβάλ Καννών: Πρεμιέρα για το «Indiana Jones and the Dial of Destiny» - Με νέες ταινίες στη Γαλλική Ριβιέρα και οι Μάρτιν Σκορσέζε - Γουές Άντερσον.
Ο διασημότερος αρχαιολόγος του κόσμου πραγματοποιεί την πέμπτη κινηματογραφική εμφάνισή του στο Φεστιβάλ Καννών © Instagram/Indiana Jones

76ο Φεστιβάλ Καννών: Πρεμιέρα για το «Indiana Jones and the Dial of Destiny» - Με νέες ταινίες στη Γαλλική Ριβιέρα και οι Μάρτιν Σκορσέζε - Γουές Άντερσον.

Το «Indiana Jones and the Dial of Destiny» του Τζέιμς Μάνγκολντ θα είναι μεταξύ των ταινιών που θα κάνουν πρεμιέρα στις Κάννες, σύμφωνα με το Variety, ακολουθώντας τα βήματα του «Τοp Gun: Maverick» το 2022.

Σε παραγωγή των Στίβεν Σπίλμπεργκ και Τζορτζ Λούκας, ο Χάρισον Φορντ υποδύεται για τελευταία φορά τον διάσημο αρχαιολόγο.

Μαζί του πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων, οι Μαντς Μίκελσεν, Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ και Αντόνιο Μπαντέρας.

Οι λεπτομέρειες της πλοκής της ταινίας παραμένουν μυστικές, αλλά με βάση το τρέιλερ, ο Ιντιάνα Τζόουνς φαίνεται να έρχεται αντιμέτωπος με πρώην αξιωματικούς των Ναζί, σε μια αναδρομή στον χρόνο που χρησιμοποιεί τεχνολογία απογήρανσης για να μεταφέρει τον Χάρισον Φορντ στο παρελθόν.

Indiana Jones and the Dial of Destiny | Official Trailer

76ο Φεστιβάλ Καννών με νέες ταινίες των Σκορσέζε και Γουές Άντερσον

Αν και το πρόγραμμα του Φεστιβάλ αναμένεται να ανακοινωθεί στις 13 Απριλίου, υπάρχουν ήδη οι πρώτες φήμες και για άλλες ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους εκεί.

Ανάμεσά τους, το «Asteroid City» του Γουές Άντερσον, με τον Τομ Χανκς, τη Μάργκο Ρόμπι, τη Σκάρλετ Γιόχανσον και την Τίλντα Σουίντον, καθώς και η ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε «Killers of the Flower Moon».

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα εμφανιστεί ξανά σε φιλμ του βετεράνου σκηνοθέτη, όπως και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Το καστ συμπληρώνουν οι Λίλι Γκλάντστοουν, Τζέσι Πλέμονς και Μπρένταν Φρέιζερ.

Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, όπως ανακοίνωσε το περασμένο μήνα το Φεστιβάλ θα είναι ο Ρούμπεν Έστλουντ, ο Σουηδός σκηνοθέτης που κέρδισε δύο φορές τον Χρυσό Φοίνικα για το «The Square» και το «Triangle of Sadness».

Το 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 27 Μαΐου.

(Με πληροφορίες του Variety)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ στην ταινία «Marty Supreme» σε σκηνοθεσία Τζος Σάφντι
Marty Supreme: Το Όσκαρ στον κύριο Τιμοτέ Σαλαμέ, παρακαλώ

Η εντυπωσιακή παράσταση του 30χρονου ηθοποιού δίνει το έναυσμα στον σκηνοθέτη Τζος Σάφντι για να παρουσιάσει ένα σκληρό δράμα γύρω από την προσωπική μοναξιά και τη σημασία τού να κυνηγάς το όνειρό σου

Ύβρις της ανθρωπότητας
Η ύβρις της ανθρωπότητας: Το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου προκαλεί βαθιά ανησυχία

Ο δημιουργός ποντάρει στην αίσθηση που προκαλεί η δύναμη της εικόνας, που «αφηγείται» την καταστροφική κλιματική αλλαγή σε συνδυασμό με τον εξωφρενικό τρόπο που το παρελθόν συναντιέται με το μέλλον. 

Kontinental 25
Kontinental 25: Ο Ράντου Ζούντε εναντίον όλων

Με ειρωνικές μπηχτές για τα τετριμμένα πλέον ευρωπαϊκά συνθήματα περί ισότητας ή αδελφοσύνης και με οξεία ματιά πάνω στο θέμα της ατομικής ευθύνης, ο ρουμάνος σκηνοθέτης υπογράφει ένα στιβαρό δράμα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY