Κινηματογραφος

Ο Τάρον Έγκερτον επέμεινε πως δεν είναι ο σωστός ηθοποιός για να παίξει τον Τζέιμς Μποντ

Επειδή δεν έχει το κατάλληλο σώμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Τάρον Έγκερτον
© Wikimedia Commons

Τάρον Έγκερτον: Επέμεινε πως δεν είναι ο σωστός ηθοποιός για να παίξει τον Τζέιμς Μποντ - Επειδή δεν έχει το κατάλληλο σώμα

Για το αν θα είναι εν τέλει ο Τζέιμς Μποντ τοποθετήθηκε για ακόμα μία φορά ο Τάρον Έγκερτον.

Ο γνωστός ηθοποιός είναι στη λίστα των υποψηφίων για τον επόμενο πράκτορα 007 αλλά όπως τόνισε «δεν έχει το κατάλληλο σώμα».

«Δεν νομίζω ότι είμαι η σωστή επιλογή για αυτόν τον ρόλο. Πρέπει να έχεις σταθερά ένα σώμα σαν αρχαιοελληνικό άγαλμα για να είσαι αυτός ο τύπος. Και αυτό είναι κάτι για το οποίο προσπαθώ ακόμα. Πάντα πάλευα με το βάρος μου», δήλωσε ο Εγκερτον στην εφημερίδα The Telegraph.

Και συνέχισε λέγοντας «είναι λίγο σαν να είσαι πρεσβευτής της επωνυμίας του Μποντ καθώς και να είσαι και ηθοποιός. Και αυτό θα μπορούσε να είναι πραγματικά διασκεδαστικό, αλλά είμαι σίγουρος ότι διάβασα ότι η [παραγωγός] Μπάρμπαρα Μπρόκολο είπε ότι είναι μια δέσμευση 15 ετών. Είναι κάπως άσχετο το πώς νιώθω γι' αυτό, ούτως ή άλλως, γιατί μπορώ να σας πω ότι δεν υπήρξαν τηλεφωνήματα».

Να θυμίσουμε πως το όνομα του Εγκερτον είχε ακουστεί αρκετά τον τελευταίο καιρό ανάμεσα στα ονόματα των Αάρον Τέιλορ-Τζόνσον, Χένρι Κάβιλ, Ιντρις Ελμπα, Τομ Χάρντι, Τομ Χόλαντ και Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ στην ταινία «Marty Supreme» σε σκηνοθεσία Τζος Σάφντι
Marty Supreme: Το Όσκαρ στον κύριο Τιμοτέ Σαλαμέ, παρακαλώ

Η εντυπωσιακή παράσταση του 30χρονου ηθοποιού δίνει το έναυσμα στον σκηνοθέτη Τζος Σάφντι για να παρουσιάσει ένα σκληρό δράμα γύρω από την προσωπική μοναξιά και τη σημασία τού να κυνηγάς το όνειρό σου

Ύβρις της ανθρωπότητας
Η ύβρις της ανθρωπότητας: Το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου προκαλεί βαθιά ανησυχία

Ο δημιουργός ποντάρει στην αίσθηση που προκαλεί η δύναμη της εικόνας, που «αφηγείται» την καταστροφική κλιματική αλλαγή σε συνδυασμό με τον εξωφρενικό τρόπο που το παρελθόν συναντιέται με το μέλλον. 

Kontinental 25
Kontinental 25: Ο Ράντου Ζούντε εναντίον όλων

Με ειρωνικές μπηχτές για τα τετριμμένα πλέον ευρωπαϊκά συνθήματα περί ισότητας ή αδελφοσύνης και με οξεία ματιά πάνω στο θέμα της ατομικής ευθύνης, ο ρουμάνος σκηνοθέτης υπογράφει ένα στιβαρό δράμα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY