Κινηματογραφος

Ο Τάρον Εγκερτον απαντά στις φήμες για το εάν θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ

Οι παραγωγοί ψάχνουν έναν ηθοποιό για να δεσμευτεί στον ρόλο για 10-12 χρόνια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Τάρον Έγκερτον
© Wikimedia Commons

Τζέιμς Μποντ: Ο Τάρον Εγκερτον απαντά στις φήμες για το εάν θα αναλάβει τον ρόλο του πράκτορα 007 - Οι παραγωγοί ψάχνουν έναν ηθοποιό για να δεσμευτεί στον ρόλο για 10-12 χρόνια

Χένρι Κάβιλ, Ιντρις Ελμπα, Τομ Χάρντι, Τομ Χόλαντ και Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ. Σειρά ηθοποιών που ακούστηκαν κάποια στιγμή ως οι αντικαταστάτες του Ντάνιελ Κρεγκ για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ.

Ένας από αυτούς και ο Τάρον Έγκερτον, ο οποίος είδε το όνομά του να φιγουράρει στην κορυφή της λίστας με τον επόμενο πράκτορα 007. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε, δεν έχει κάνει καν κάποια συζήτηση με τους παραγωγούς της ταινίας.

«Νομίζω ότι έχουν ήδη κάποιον και δεν είμαι εγώ. Ποτέ δεν συμμετείχα στις συζητήσεις. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ τους Μπρόκολι. Δεν με έχουν ρωτήσει ποτέ. Απλώς δεν ήμουν ποτέ ένας από τους τύπους που κοιτάζουν.

»Δεν νομίζω ότι είμαι το κατάλληλο άτομο για αυτό. Νομίζω ότι υπάρχουν πολύ, πολύ καλύτεροι υποψήφιοι για αυτόν τον ρόλο από εμένα», δήλωσε ο Έγκερτον.

Να θυμίσουμε πως μιλώντας μάλιστα στο Variety οι Μπρόκολι και Γουίλσον ξεκαθάρισαν πως ψάχνουν έναν ηθοποιό για να δεσμευτεί στον ρόλο για 10-12 χρόνια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ