Κινηματογραφος

Τέιλορ Σουίφτ: Ήθελε να παίξει στο «Twilight» αλλά την απέρριψε ο σκηνοθέτης

«Σκεφτόμουν πως αν κανείς έβλεπε την Τέιλορ Σουίφτ απλά να περπατάει σε κάποιο πλάνο, δεν θα μπορούσε μετά να συγκεντρωθεί στην επόμενη σκηνή»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Τέιλορ Σουίφτ μολύνει το περιβάλλον
Η Taylor Swift © Getty Images/Ideal Image

«Άκυρο» από τον σκηνοθέτη της σειράς ταινιών «Twilight» έφαγε η Τέιλορ Σουίφτ όπως αποκάλυψε ο ίδιος, για έναν μικρό ρόλο σε κάποια από τις ταινίες.

Το γεγονός πως απέρριψε την Τέιλορ Σουίφτ για έναν μικρό ρόλο στην ταινία «Twilight» αποκάλυψε ο σκηνοθέτης της, Κρις Βάιτζ.

Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν μεγάλη fan της σειράς ταινιών και είχε ζητήσει από τον σκηνοθέτη της έναν οποιονδήποτε ρόλο, αρκεί να βρισκόταν στο καστ της αγαπημένης της ταινίας.

«Ήταν τεράστια φαν του Twilight. Ήθελε πολύ να είναι στην ταινία τότε», δήλωσε στον Independent ο σκηνοθέτης, Κρις Βάιτζ. Αποκάλυψε μάλιστα πως η Σουίφτ ήθελε τόσο «απελπισμένα» να συμμετάσχει στην ταινία, που του είχε ζητήσει ακόμα και να υποδυθεί μία κοπέλα που στεκόταν στην ουρά μιας καφετέριας. Αρκεί να φαινόταν σε ένα μόνο πλάνο.

Παρά την επιτυχία της Σουίφτ, ωστόσο, ο σκηνοθέτης θεώρησε πως κάτι τέτοιο ίσως να μην έφερνε τα επιθυμητά αποτελέσματα. «Δεν ήθελα να υπάρχει στο πλάνο, γιατί θα αποσπούσε όλη την προσοχή», εξηγεί.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σκεφτόμουν πως αν κανείς έβλεπε την Τέιλορ Σουίφτ απλά να περπατάει σε κάποιο πλάνο, δεν θα μπορούσε μετά να συγκεντρωθεί στην επόμενη σκηνή. Όλοι θα προσπαθούσαν να επεξεργαστούν αυτό που είδαν».

Βέβαια, όπως παραδέχθηκε, δεν ήταν λίγες οι φορές που το ξανασκέφτηκε και το μετάνιωσε.

«Μερικές φορές παίρνεις αποφάσεις νομίζοντας ότι είναι για καλό, αλλά κάνεις λάθος. Θα μπορούσα να το έχω συζητήσει περισσότερο μαζί της», τόνισε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ