Κινηματογραφος

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε έγινε σούπερ ήρωας - «Samaritan», η νέα ταινία της Amazon

Δείτε το trailer

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Σιλβέστερ Σταλόνε είναι ο «Samaritan» στη νέα ταινία της Amazon
Ο Σιλβέστερ Σταλόνε είναι ο «Samaritan» στη νέα ταινία της Amazon © YouTube

Στην ταινία «Samaritan» ο Σιλβέστερ Σταλόνε είναι ένας διαφορετικός σούπερ ήρωας. Πότε είναι η πρεμιέρα στο Amazon Prime Video.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε (Sylvester Stallone) αναζητά δικαιοσύνη στη νέα ταινία της Amazon «Samaritan», σύμφωνα με το People. Στο trailer που κυκλοφόρησε στον ομώνυμο ρόλο είναι ένας διαφορετικός σούπερ ήρωας που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση εδώ και πολλά χρόνια, όταν έπεσε «νεκρός» από τον μεγαλύτερο εχθρό του, τον Nemesis σε μια αποθήκη.

Σύμφωνα με την σύνοψη της ταινίας «κάποιοι στην πόλη, όπως ο 13χρονος Σαμ, έχουν την ελπίδα ότι είναι ακόμα ζωντανός και μάλιστα υποψιάζεται ότι είναι ο γείτονάς του, ο οποίος ζει μοναχικά.

» Με την εγκληματικότητα να αυξάνεται στην πόλη ο Σαμ αναλαμβάνει να πείσει τον γειτονά του κ. Σμιθ να βγει από την κρυψώνα του για να την σώσει από την καταστροφή». Η ταινία, βασίζεται σε graphic novels της Mythos Comics που κυκλοφόρησε το 2014.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε πρωταγωνιστεί στην ταινία «Samaritan» - Το τρέιλερ και η πρεμιέρα στο Amazon Prime Video

Στο πλευρό του Σιλβέστερ Σταλόνε είναι ο Τζάβον Γουόλτον (Javon Walton) μαζί με τους Μάρτιν Σταρ (Martin Starr), Γιόχαν Φίλιπ Άσμπαεκ (Pilou Asbaek), Ντάσα Πολάνκο (Dascha Polancο) και Μοϊσές Άριας (Moises Arias).

Η ταινία «Samaritan», σε σκηνοθεσία Τζούλιους Έιβερι (Julius Avery), θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Amazon Prime Video στις 26 Αυγούστου.

Samaritan - Official Trailer | Prime Video

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ