- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Black Panther 2: Δεν θα χρησιμοποιηθεί CGI για τον Boseman
«Υπάρχει μόνο ένας Τσάντγουικ και δεν είναι πλέον μαζί μας» είπε η εκτελεστική αντιπρόεδρος της Marvel
Η Marvel δεν θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία για να αναδημιουργήσει ψηφιακά τον Chadwick Boseman στην ταινία Black Panther 2.
Στο Black Panther 2 δεν θα γίνει χρήση της τεχνολογίας CGI για την ψηφιακή αναδημιουργία του Chadwick Boseman, όπως ανακοίνωσε η Marvel.
Η είδηση επιβεβαιώθηκε από την εκτελεστική αντιπρόεδρο παραγωγής των Marvel Studios, Βικτόρια Αλόνσο, η οποία εξήγησε επίσης ότι αναζητούν τον τρόπο, με τον οποίο θα προχωρήσουν με το franchise. «Υπάρχει μόνο ένας Chadwick και δεν είναι πλέον μαζί μας» είπε σε συνέντευξη.
«Δυστυχώς, ο βασιλιάς μας πέθανε στην πραγματική ζωή, όχι μόνο στη μυθοπλασία και χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να δούμε πώς θα συνεχίσουμε την ιστορία και πώς θα τιμήσουμε αυτό το κεφάλαιο αυτού που μας συνέβη απροσδόκητα, τόσο οδυνηρά και τρομερά για να είμαι ειλικρινής. Ο Chadwick δεν ήταν μόνο ένας θαυμάσιος άνθρωπος, κάθε μέρα των πέντε χρόνων που περάσαμε μαζί, αλλά επίσης, πιστεύω, ότι αυτό που έκανε ως χαρακτήρας μας ανύψωσε ως εταιρεία και άφησε τη δική του στιγμή στην ιστορία» τόνισε.
«Ξέρω ότι μερικές φορές στις παραγωγές περνούν δύο ή τρεις μήνες και λέμε ότι έχει περάσει πάρα πολύς χρόνος. Αλλά δεν είναι πάρα πολύς χρόνος. Πρέπει να σκεφτούμε πραγματικά τι πρόκειται να κάνουμε στη συνέχεια και πώς, και να αποφασίσουμε πώς θα τιμήσουμε το franchise» πρόσθεσε.
Το Black Panther 2 είχε αρχικά προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 6 Μαΐου 2022, αλλά με τους περιορισμούς λόγω COVID-19 και τον ξαφνικό θάνατο του πρωταγωνιστή, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παραταθεί η καθυστέρηση.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός απέδειξε πως εκτελεί μόνη τις επικίνδυνες σκηνές των ταινιών της
Τι αναφέρει δημοσίευμα του Hollywood Reporter
Η απορρόφηση της WBD από την PSKY αναμένεται να αλλάξει το τοπίο των μέσων ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας
Πρεμιέρα στις αίθουσες στις 19 Ιουνίου 2026
Οι δύο σταρ θα ενσαρκώσουν τους εμβληματικούς ντετέκτιβ Κρόκετ και Ταμπς στη νέα ταινία του Τζόζεφ Κοσίνσκι
Μέσα από το πορτραίτο του Λευτέρη Ηλιάκη, ξυπνούν τα φαντάσματα αυτού του εμφυλίου πολέμου
Μια συζήτηση για τους πρόσφυγες και το πώς το σινεμά μπορεί να σε κάνει να δεις αλλιώς τον «ξένο»
Συνεργάστηκε με τον Φράνσις Φορντ Κόπολα σε 13 ταινίες
Πρεμιέρα στις 28 Αυγούστου στους κινηματογράφους
Θυμίζει το ιδεολογικά δυνατό και χιουμοριστικά λυτρωτικό σινεμά των Μονιτσέλι και Φερέρι
Παρότι η γραφή του Μπραντ Άντερσεν διαθέτει τη συνέπεια και την ειλικρίνεια που απαιτεί η διαχείριση ενός τόσο λεπτού ζητήματος, οριακά αποφεύγει τη μετατροπή του σε μελό
Μια γυναίκα πειραματίζεται συνεχώς –όχι απαραίτητα από δική της βούληση– και πασχίζει να βρει νόημα στη σκληρή ζωή της
Η βιογραφία για τον Μάικλ Τζάκσον εστιάζει κυρίως στα πρώτα χρόνια της ζωής του και ρίχνει τίτλους τέλους στο 1988
Η ζωή του μοιάζει με σενάριο. Έχτισε μια πορεία χωρίς shortcuts, γεμάτη δουλειά και ρίσκο. Σήμερα, με ρόλους που «δαγκώνουν», δηλώνει παρών.
Ο Άγγλος ηθοποιός «δεν δίνει ιδιαίτερη προσοχή» στην ΑΙ
Παγκόσμια πρεμιέρα της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας
Η ίδια το έχει χαρακτηρίσει «πρότζεκτ ζωής»
Στο Rotten Tomatoes, η ταινία συγκεντρώνει μέχρι στιγμής βαθμολογία περίπου 31%
Η σκηνή συνδεόταν με την επιστροφή του χαρακτήρα της Έμιλι Τσάρλτον
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.