- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
The Batman: Το πρώτο εντυπωσιακό trailer με τον Ρόμπερτ Πάτινσον
Θα είναι ο Ρόμπερτ Πάτινσον ο καλύτερος Batman όλων των εποχών;
Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της νέας ταινίας Batman με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον.
Πριν ένα χρόνο, η DC Films και οι Warner Bros. ανακοίνωσαν πως νέος Batman «στέφεται» για τις επόμενες ταινίες ο 34χρονος Βρετανός ηθοποιός Ρόμπερτ Πάτινσον, με τον 48χρονο Μπεν Άφλεκ να αποχωρεί από το ρόλο. Έχει σημασία η ηλικία μιας και η DC έψαχνε έναν νεαρότερο ηθοποιό για να ενσαρκώσει τον Σκοτεινό Ιππότη.
Οι προηγούμενες ταινίες με πρωταγωνιστή τον Μπεν Άφλεκ σαν Batman, το πολύ καλό «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης» του 2016 και το βαρετό «Justice League» του 2017 (και ένα μικρό πέρασμα στο «Suicide Squad») , δεν έτυχαν της καλλιτεχνικής επιτυχίας που τους άρμοζε. Δυστυχώς, ο Μπεν Άφλεκ δεν είδε τον εαυτό του να πρωταγωνιστεί σε μία καθαρά δική του Batman ταινία. Θα μείνει στην ιστορία πως έπαιξε στις λιγότερο ενδιαφέρουσες ταινίες του franchise Batma. Ευτυχώς που ήρθαν οι ταινίες «Aquaman» και πάνω από όλα το «Joker» με τον Χοακίν Φίνιξ και ξαναέφεραν την ισορροπία στην DC Films.
Πριν λίγες ώρες, στο DC FanDome, το πρώτο ετήσιο συνέδριο-«συνάντηση» των φίλων της DC Comics, έγινε μόνο διαδικτυακά λόγω της πανδημίας, αποκαλύφθηκε το πρώτο teaser trailer της νέας ταινίας, «The Batman», με τον Ρόμπερτ Πάτινσον σαν τον Μπρους Γουέιν. Με σκηνοθέτη τον Ματ Ριβς, η ταινία έχει γυριστεί μέχρι σήμερα μόλις ως προς το 25-30%, άρα έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου 2021, χωρίς και αυτό να είναι σίγουρο. Ο κορωνοϊός έχει αλλάξει όλο τον προγραμματισμό των στούντιο.
Στην πρώτη πρόγευση-trailer του νέου Batman, ένα έχω να πω, περιμένοντας βέβαια το τελικό αποτέλεσμα. Ίσως ο Ρόμπερτ Πάτινσον εξελιχθεί στον καλύτερο Batman όλων των εποχών. Είμαι σίγουρος. Σε πιο ατμοσφαιρική και σκοτεινή noir-detective γραφή, στο trailer αποκαλύπτεται πως κύριος αντίπαλός του είναι ο supervillain Riddler (Πολ Ντέινο), ενώ η Ζόι Κράβιτς θα παίξει την Catwoman και ο Κόλιν Φάρελ τον Πιγκουίνο. Ας ελπίσουμε να έχουμε ένα νέο Batman αντάξιο του μεγαλύτερου superhero των κόμικς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανακοινώθηκαν οι προεγκρίσεις και εγκρίσεις για το πρόγραμμα «Πρώτη Ταινία»
Ο διάσημος σκηνοθέτης επιστρέφει στο αγαπημένο του θέμα με τη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας «Disclosure Day»
Ο κορυφαίος σκηνοθέτης εκφράζει την απογοήτευσή του για το επίπεδο των νέων ταινιών
«100 χρόνια μπροστά», από ένα παιδί της «Αλλαγής». Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μιλάει στην ATHENS VOICE με αφορμή τη νέα ταινία
Ο σκηνοθέτης ζητά συγγνώμη από την ηθοποιό που επί χρόνια ζητούσε την αφαίρεση της σκηνής
Η συμπερίληψη, όταν λειτουργεί σωστά, δεν είναι εμπόδιο στη δημιουργία. Το αντίθετο μάλιστα.
Σφοδρή κριτική από καλλιτέχνες μετά την επένδυση του σκηνοθέτη σε εταιρεία AI
Η βρετανική εφημερίδα σχολιάζει τη νέα υπερπαραγωγή του Κρίστοφερ Νόλαν
«Ο Άγγελος Αντωνόπουλος ήταν και θα παραμείνει πάντα παιδί της Finos Film»
Η σκηνοθέτρια μιλάει για το πρώτο της μεγάλου μήκους φιλμ «Μικρές ανάσες»
Ένα κλειστοφοβικό θεατρικό δράμα
Ο σκηνοθέτης συγκινεί, χάρη στην απολαυστική και ευρηματική μείξη σκηνοθεσίας-σεναρίου.
Περιλαμβάνει ξεκαρδιστικές σκηνές στις οποίες ο Τσιοτσιόπουλος δίνει ένα ανεπανάληπτο σόου
Μετά τη βραβευμένη παρουσία της στο 66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, η ταινία διεκδικεί 5 βραβεία Ίρις.
Τα κινηματογραφικά στούντιο πλέον βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα πρωτόγνωρο πρόβλημα
Η νέα του ταινία «Obsession» εξελίχθηκε σε εμπορική επιτυχία
Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 14 Αυγούστου
Ο σκηνοθέτης του Justice League φέρνει ξανά στη μεγάλη οθόνη την κλασική ταινία του Τζον Κάρπεντερ
Η πρωταγωνίστρια του Euphoria κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα ως παραγωγός του Χόλιγουντ
Θερινό στον 7ο όροφο του εμβληματικού ξενοδοχείου της Αθήνας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.