Κινηματογραφος

The Batman: Το πρώτο εντυπωσιακό trailer με τον Ρόμπερτ Πάτινσον

Θα είναι ο Ρόμπερτ Πάτινσον ο καλύτερος Batman όλων των εποχών;

manos_athens_voice_1.jpg
Μάνος Νομικός
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
The Batman
The Batman

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της νέας ταινίας Batman με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον.

Πριν ένα χρόνο, η DC Films και οι Warner Bros. ανακοίνωσαν πως νέος Batman «στέφεται» για τις επόμενες ταινίες ο 34χρονος Βρετανός ηθοποιός Ρόμπερτ Πάτινσον, με τον 48χρονο Μπεν Άφλεκ να αποχωρεί από το ρόλο. Έχει σημασία η ηλικία μιας και η DC έψαχνε έναν νεαρότερο ηθοποιό για να ενσαρκώσει τον Σκοτεινό Ιππότη.

The Batman - DC FanDome Teaser

Οι προηγούμενες ταινίες με πρωταγωνιστή τον Μπεν Άφλεκ σαν Batman, το πολύ καλό «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης» του 2016 και το βαρετό «Justice League» του 2017 (και ένα μικρό πέρασμα στο «Suicide Squad») , δεν έτυχαν της καλλιτεχνικής επιτυχίας που τους άρμοζε. Δυστυχώς, ο Μπεν Άφλεκ δεν είδε τον εαυτό του να πρωταγωνιστεί σε μία καθαρά δική του Batman ταινία. Θα μείνει στην ιστορία πως έπαιξε στις λιγότερο ενδιαφέρουσες ταινίες του franchise Batma. Ευτυχώς που ήρθαν οι ταινίες «Aquaman» και πάνω από όλα το «Joker» με τον Χοακίν Φίνιξ και ξαναέφεραν την ισορροπία στην DC Films.

Πριν λίγες ώρες, στο DC FanDome, το πρώτο ετήσιο συνέδριο-«συνάντηση» των φίλων της DC Comics, έγινε μόνο διαδικτυακά λόγω της πανδημίας, αποκαλύφθηκε το πρώτο teaser trailer της νέας ταινίας, «The Batman», με τον Ρόμπερτ Πάτινσον σαν τον Μπρους Γουέιν. Με σκηνοθέτη τον Ματ Ριβς, η ταινία έχει γυριστεί μέχρι σήμερα μόλις ως προς το 25-30%, άρα έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου 2021, χωρίς και αυτό να είναι σίγουρο. Ο κορωνοϊός έχει αλλάξει όλο τον προγραμματισμό των στούντιο.

The Batman
The Batman


Στην πρώτη πρόγευση-trailer του νέου Batman, ένα έχω να πω, περιμένοντας βέβαια το τελικό αποτέλεσμα. Ίσως ο Ρόμπερτ Πάτινσον εξελιχθεί στον καλύτερο Batman όλων των εποχών. Είμαι σίγουρος. Σε πιο ατμοσφαιρική και σκοτεινή noir-detective γραφή, στο trailer αποκαλύπτεται πως κύριος αντίπαλός του είναι ο supervillain Riddler (Πολ Ντέινο), ενώ η Ζόι Κράβιτς θα παίξει την Catwoman και ο Κόλιν Φάρελ τον Πιγκουίνο. Ας ελπίσουμε να έχουμε ένα νέο Batman αντάξιο του μεγαλύτερου superhero των κόμικς.

The Batman
The Batman I A Shot.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ