- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σαρλίζ Θερόν: Δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν θα είμαι στο Mad Max
«Θα είναι για πάντα ένας ρόλος που θα επιστρέφω και θα σκέφτομαι με αγάπη»
Δυσαρεστημένη με το γεγονός ότι δεν θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Furiosa παρουσιάστηκε η Σαρλίζ Θερόν σε συνέντευξη που παραχώρησε.
Την δυσαρέσκειά της για το γεγονός πως δεν θα συμπεριληφθεί στο καστ της νέας ταινίας Mad Max εξέφρασε η Σαρλίζ Θερόν σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα.
Η πετυχημένη ταινία επιστρέφει στις οθόνες με ένα prequel όπου η Furiosa θα εκτελεί χρέη πρωταγωνίστριας αλλά δεν θα βρει την Θερόν στο ρόλο. Όπως τόνισε ο Τζορτζ Μίλερ, για την ενσάρκωση της θα επιλεχθεί η Τζόντι Κόμερ.
Στο άκουσμα της είδησης, η Σαρλίζ Θερόν μιλώντας στο Hollywood Reporter υποστήριξε πως «είναι δύσκολο να το καταπιώ. Κοιτάξτε, σέβομαι απόλυτα τον Τζορτζ - πάντα τον σεβόμουν και τώρα που δουλέψαμε μαζί σε αυτή την ταινία, ακόμα περισσότερο. Είναι μάστερ. Του εύχομαι τα καλύτερα.
»Αλλά, ναι, είναι κάπως επώδυνο για μένα, σίγουρα. Γιατί πραγματικά αγάπησα αυτή την ηρωίδα και είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να βάλω ένα μικρό λιθαράκι στη δημιουργία της. Θα είναι για πάντα ένας ρόλος που θα επιστρέφω και θα σκέφτομαι με αγάπη.
»Φυσικά και θα ήθελα να δω την επόμενη ταινία, κι αν ο Τζορτζ θεωρεί ότι πρέπει να πάρει αυτή την κατεύθυνση, τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Δεν πρέπει να κολλάμε στις λεπτομέρειες, πρέπει να βλέπουμε την μεγάλη εικόνα...».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρώτη του σημαντική τηλεοπτική εμφάνιση έγινε το 198
Η ελληνική πρωτεύουσα πρωταγωνίστρια σε διεθνή κινηματογραφικά και τηλεοπτικά project
Ο ηθοποιός έχει μακρά σχέση με την Paramount
Η αλχημίστρια του ελληνικού ντοκιμαντέρ μετατρέπει σε χρυσό ό,τι δεν λάμπει
«Υποψιάζομαι ότι το υπόλοιπο της καριέρας μου θα συνεχιστεί στην Ισπανία»
Στη σκιά μιας ταραγμένης διεθνούς συγκυρίας η μεγάλη βραδιά
27 χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατό του
Αέρας Χόλιγουντ στο κέντρο της Αθήνας
Το αριστούργημα του Νίκου Κούνδουρου με τη μοναδική ερμηνεία του Ντίνου Ηλιόπουλου
Μετά το «Mirai» ο διάσημος Μαμόρου Χοσόντα μας ταξιδεύει σε νέους, συναρπαστικούς κόσμους
Το φιλμ πετυχαίνει να μας κλέψει την καρδιά όχι μόνο για τα επίκαιρα μηνύματά του αλλά και για την τρυφερότητα που επιδεικνύει
Διακρίθηκε και στις Νύχτες Πρεμιέρας 2025, κερδίζοντας το Βραβείο Κοινού
Η Τζέσι Μπάκλεϊ βρίσκει ακόμη έναν δυνατό ρόλο, που θα συζητιέται για καιρό, ενώ ο Κρίστιαν Μπέιλ παίζει με την άνεση του ηθοποιού που τα καταφέρνει όλα.
Ποιες εταιρείες παραγωγής κυριαρχούν στην βιομηχανία του θεάματος
Οι πολλές εκδοχές ενός από τα σημαντικότερα μυθιστορήματα της γοτθικής λογοτεχνίας
Η Μπερλινάλε στο μάτι του κυκλώνα
Πολιτική, Ιστορία, σινεφίλ ιστορίες αλλά και Ζιλιέτ Μπινός στη διοργάνωση, που περιλαμβάνει ένα χορταστικό μενού 252 ταινιών μικρού και μεγάλου μήκους
Mια χώρα υπό δικτατορία κι ένα παιδί που προσπαθεί να καταλάβει τον κόσμο γύρω του
Έτοιμο το πρώτο προσχέδιο από τον σεναριογράφο του House of Cards
Η ταινία βασίζεται στο αδημοσίευτο κείμενο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Οδοιπορικό Μαουτχάουζεν – Μάιος 1988»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.