- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Οι σκηνοθέτες της Marvel διαλέγουν υπερήρωες για την καραντίνα
Σε συνέντευξη στο περιοδικό NME
Οι σκηνοθέτες ταινιών της Marvel, Τζο και Άντονι Ρούσο, αποκαλύπτουν με ποιους υπερήρωες θα έμεναν στην καραντίνα.
Οι σκηνοθέτες, Τζο και Άντονι Ρούσο αποκάλυψαν ποιους υπερήρωες θα επέλεγαν για συντροφιά στην αυτοαπομόνωση. Οι αδερφοί Τζο και Άντονι Ρούσο δημιουργοί τεσσάρων ταινιών της Marvel, «Captain America: The Winter Soldier», «Captain America: Civil War», «Avengers: Infinity War» και «Avengers: Endgame» , ρωτήθηκαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο περιοδικό NME με ποιους υπερήρωες θα έμεναν στην καραντίνα, εάν τους δινόταν η επιλογή.
Το Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία πιθανών συγκατοίκων, από την Captain Marvel (Μπρις Λάρσον) έως τον Thor (Κρις Χέμσγουορθ ) ή ακόμα και τον αδερφό του Loki (Τομ Χίντλστον).
Ο Άντονι Ρούσο θα έμενε στην καραντίνα με έναν υπερήρωα του οποίου το μέλλον στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel ήταν κάποτε αβέβαιο, τον Spider-Man. «Νομίζω ότι ο Spider-Man θα ήταν ένας εξαιρετικός συνεργάτης για κοινωνική απομόνωση, σωστά;» είπε.
Ο Τζο Ρούσο επέλεξε έναν υπερήρωα που συνδέθηκε με τον Spider-Man σε πρόσφατες ταινίες, τον Iron Man, γνωστό και ως Τόνι Σταρκ. «Θα έμενα με τον Τόνι Σταρκ στην απομόνωση λόγω της τεράστιας ικανότητάς του για εικονική ζωή» είπε ο σκηνοθέτης.
Η προγραμματισμένη συνέχεια της ταινίας του 2019 «Spider-Man: Far From Home» αναβλήθηκε από τον Ιούλιο του 2021 για τον Νοέμβριο.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναμένεται να «πιάσει» πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια
Η κόντρα που κράτησε χρόνια
Η Κρίσταλ Χάρις καλεί την ηθοποιό να «ξανασκεφτεί» τη συμμετοχή της
Το παιχνίδι κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2020 και έπειτα από συνεχείς αναβολές εξελίχθηκε σε τεράστια εμπορική επιτυχία
Ισραηλινοί αξιωματούχοι αποκαλύπτουν
Η νέα ταινία αποτελεί μία από τις πρώτες μεγάλες κινήσεις της Paramount μετά τη συγχώνευση με τη Skydance
O Ρόμπερτ Πάτινσον δίνει τα διαπιστευτήριά του, πλάθοντας μια ηλεκτρισμένη, γεμάτη ένταση αλλά και ωριμότητα ερμηνεία, που ίσως να τον οδηγήσει στις φετινές οσκαρικές υποψηφιότητες.
Η βραβευμένη με Όσκαρ Τζέσικα Τσαστέιν πρωταγωνιστεί στο νέο θρίλερ που υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις και ένα συναρπαστικό σχεδιασμό στη συνύπαρξη φαντασίας και πραγματικότητας.
Ιδανικό φιλμ για τους σκληροπυρηνικούς σινεφίλ
Πολιτικό θρίλερ από τον βραβευμένο με Όσκαρ, Άαρον Σόρκιν
O ηθοποιός έχασε τη ζωή του το Σάββατο 3 Οκτωβρίου αφού παραπονέθηκε για πόνο στο στήθος
Η ιστορική συγχώνευση δημιουργεί έναν κολοσσό ψυχαγωγίας υπό την επωνυμία Skydance Corporation
Θερμή υποδοχή για το δράμα του Λούκα Γκουαντανίνο με πρωταγωνιστή τον Άντριου Γκάρφιλντ
Ο σκηνοθέτης και πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου μιλά στην Athens Voice
Η αρχική τριάδα πρωταγωνιστών επανενώνεται για την ολοκλήρωση της κινηματογραφικής τριλογίας
Ως ένδειξη σεβασμού στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023
Πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 9 Οκτωβρίου
Ως ένδειξη σεβασμού στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023
Η μεγάλη γιορτή του σινεμά επιστρέφει από τις 21 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου με ένα πλούσιο δεκαήμερο δράσεων
Το παρών έδωσε η Ciara O' Floinn, πρέσβειρα της Ιρλανδίας και τιμώμενης χώρας του φετινού φεστιβάλ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.