- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ του δεύτερου μέρους «It» της ταινίας που έσπασε ταμεία.
Όταν ο μετρ του τρόμου και συγγραφέας Στίβεν Κινγκ δίνει μια υπόσχεση δεν απογοητεύει το κοινό του. Την Τρίτη με ανάρτησή του στο Twitter είχε αφήσει να εννοηθεί ότι σύντομα θα πάρουν μια γεύση του σίκουελ του «It» . Και έτσι έγινε.
Looking forward to IT CHAPTER 2? You should be. I've seen it, and it's terrific. The trailer is coming Thursday, at noon. You'll float.
— Stephen King (@StephenKing) May 7, 2019
Το τρέιλερ κυκλοφόρησε και μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω:
Το δεύτερο κεφάλαιο της πιο επιτυχημένης εμπορικά ταινίας τρόμου όλων των εποχών με έσοδα πάνω από 700 εκατ. δολάρια παγκοσμίως εκθρονίζοντας τον «Εξορκιστή» που μέχρι το 2017 ήταν ο κάτοχος του ρεκόρ στο παγκόσμιο box office, θα βγει στις αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου.
Witness the end of IT. Watch the new trailer now. #ITMovie pic.twitter.com/EEqX6jVT8r
— IT Chapter Two 🎈🎈 (@ITMovieOfficial) May 9, 2019
Η πλοκή θα μας μεταφέρει 27 χρόνια μετά, με τους ενήλικες πλέον να επιστρέφουν στο Ντέρι για να ξορκίσουν τον… δαίμονα τους! Ο Bill Skarsgård θα είναι φυσικά στον ρόλο του Pennywise, ενώ πρωταγωνιστούν οι Τζέιμς Μακαβόι (Μπιλ), Τζέσικα Τσάστεϊν (Μπέβερλι), Μπιλ Χέιντερ (Ρίτσι), Ιζάια Μουσταφά (Μάικ), Τζαν Ράιαν (Μπεν), Τζέιμς Ράνσον (Έντι) και Άντι Μπιν (Στάνλεϊ).
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ίδια το έχει χαρακτηρίσει «πρότζεκτ ζωής»
Στο Rotten Tomatoes, η ταινία συγκεντρώνει μέχρι στιγμής βαθμολογία περίπου 31%
Η ζωή του μοιάζει με σενάριο. Έχτισε μια πορεία χωρίς shortcuts, γεμάτη δουλειά και ρίσκο. Σήμερα, με ρόλους που «δαγκώνουν», δηλώνει παρών.
Η σκηνή συνδεόταν με την επιστροφή του χαρακτήρα της Έμιλι Τσάρλτον
Η Βίλμα Μενίκη είναι σκηνοθέτρια με μακρύ αγώνα πίσω της στο φεμινιστικό κίνημα. Το νέο της ντοκιμαντέρ είναι μια ακόμα προσπάθειά της ώστε να γίνει ο κόσμος πιο ασφαλής για τις γυναίκες.
Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη Ρώμη, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του ποντίφικα
Το Διεθνές Φεστιβάλ Φιλοσοφικού Κινηματογράφου του Ηρακλείου επιστρέφει για δεύτερη χρονιά
Ο έμπειρος ηθοποιός αναμένεται να πλαισιώσει τους Ρόμπερτ Πάτινσον και Σεμπάστιαν Σταν
Το φινάλε του CineDoc προβλέπεται άχαστο
Ο ηθοποιός υπέστη καρδιακή προσβολή
Το θερινό σινεμά με θέα την Ακρόπολη επιστρέφει και φέτος με σούπερ πρόγραμμα ταινιών
Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιουλίου 2026
Επιστρέφει και ο παραγωγός Τζέρι Μπρουκχάιμερ
Συνέχεια του κινηματογραφικού franchise «Meet the Parents»
Eπιστρέψει, μαζί με τον παραγωγό Τζέρι Μπρουκχάιμερ
Ο Ντενί Βιλνέβ παρουσίασε νέο εντυπωσιακό υλικό με τον Τιμοτέ Σαλαμέ στον ρόλο του Πολ Ατρείδη
Εντυπωσιακό υλικό στο CinemaCon από τη φιλόδοξη κινηματογραφική μεταφορά του ομηρικού έπους
Mία πρώτη ματιά στην κινηματογραφική μεταφορά του θρυλικού franchise
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.