Κινηματογραφος

Μακόναχι και Snoop Dogg: Δείτε το νέο και ακόμα πιο «χίπικο» τρέιλερ του «Beach Bum» (video)

Αγνώριστος και «φτιαγμένος» για μεγάλα ταξίδια στον ποιητικό κόσμο της κάνναβης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Beach Bum, Μάθιου Μακόναχι
Beach Bum, Μάθιου Μακόναχι

Δόθηκε στη δημοσιότητα το δεύτερο τρέιλερ της νέας ταινίας του Χάρμονι Κορίν «Beach Bum», αλλά και πάλι η πλοκή είναι τόσο ασαφής και ομιχλώδης όσο και ο πάντα «φτιαγμένος» και ταξιδιάρης ήρωάς της Moondog, τον οποίο υποδύεται ο Μάθιου Μακόναχι.

Το «Beach Bum» ακολουθεί τη ζωή ενός ασυμβίβαστου μπαφάκια που ζει με τους δικούς του πολύχρωμους κανόνες, μια αλήτικη ζωή ενός φιλοσόφου της κάνναβης. «Κάποια μέρα θα καταπιώ τον κόσμο και ελπίζω όταν το κάνω να εξαφανιστείτε όλοι από προσώπου γης με τον πιο βίαιο τρόπο», λέει ο Moondog από σκηνής καθώς προθερμαίνει το κοινό του σε ένα λούμπεν τουριστικό θέρετρο. Ο Moondog είναι ένας οπαδός του ηδονισμού, λατρεύει το χόρτο, το γκολφ και τα ταχύπλοα. Δίπλα του έχει ένα καστ που θα τον απογειώσει στο ταξίδι του με ονόματα όπως οι Snoop Dogg, Ζακ Έφρον, Ίσλα Φίσερ και Τζόνα Χιλ.

Το Beach Bum θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες του κόσμου στις 22 Μαρτίου. Μέχρι τότε απολαύστε τα δύο τρέιλερ της ταινίας με τον υπέροχο μετρ των μεταμορφώσεων, Μάθιου Μακόναχι. 

Stefanos Tsitsipas v Rafael Nadal match highlights (SF) | Australian Open 2019

THE BEACH BUM Official Trailer (2018) Zac Efron, Matthew McConaughey Movie HD

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ