Κινηματογραφος

Η Σοφία Κόπολα και ο Μπιλ Μάρεϊ ξανά μαζί 16 χρόνια μετά την οσκαρική τους επιτυχία

On The Rocks: Μία από τις πρώτες ταινίες της streaming πλατφόρμας της Apple

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
billy-murray-lost-in-translation.jpg

Η Σοφία Κόπολα και ο Μπιλ Μάρεϊ συνεργάζονται και πάλι, 16 χρόνια μετά το βραβευμένο με όσκαρ «Χαμένοι στη μετάφραση». Αφορμή είναι το «On the Rocks», μία από τις πρώτες ταινίες, που αναμένεται να προκύψουν από τη συνεργασία του στούντιο A24 (Moonlight) με την Apple για την δημιουργία της νέας streaming πλατφόρμας, που ο τεχνολογικός κολοσσός ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει το περασμένο φθινόπωρο. Γνωρίζουμε, μάλιστα, ότι η πολυεθνική έχει ήδη ξεκινήσει και την παραγωγή πολλών δραματικών και κωμικών σειρών, αλλά και ταινιών, ενώ θα έχει στο πρόγραμμα της πλατφόρμας της την Όπρα Γουίνφρεϊ και ένα ντοκιμαντέρ για τον Εντ Σίραν.

Η δραματική ταινία θα παρακολουθεί την προσπάθεια επανασύνδεσης μία νεαρής μητέρας (Ρασίντα Τζόουνς) με τον γυναικά και ξεροκέφαλο πατέρα της (Μπιλ Μάρεϊ), κατά τη διάρκεια μίας περιπέτειας στη Νέα Υόρκη.  

Η παραγωγή, ωστόσο, της Σοφία Κόπολα και του Γούρε Χένλυ δεν είναι το μόνο πρότζεκτ που ετοιμάζει ο Μάρεϊ. Συγκεκριμένα, συμμετέχει στο «Zombieland 2», το οποίο θα δούμε στους κινηματογράφους τον ερχόμενο Οκτώβρη, αλλά και στο «The Dead Don’t Die», σε σκηνοθεσία του Τζιμ Τζάρμους (Μόνοι οι εραστές μένουν ζωντανοί), και στο «The French Dispatch» του Γουές Άντερσον (Isle of Dogs), το οποίο ακούγεται ότι θα τοποθετείται στην μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο Γαλλία.

Τα γυρίσματα του «On the Rocks» αναμένεται να αρχίσουν μέσα στην άνοιξη, ώστε η ταινία να έχει ολοκληρωθεί και να είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ στην ταινία «Marty Supreme» σε σκηνοθεσία Τζος Σάφντι
Marty Supreme: Το Όσκαρ στον κύριο Τιμοτέ Σαλαμέ, παρακαλώ

Η εντυπωσιακή παράσταση του 30χρονου ηθοποιού δίνει το έναυσμα στον σκηνοθέτη Τζος Σάφντι για να παρουσιάσει ένα σκληρό δράμα γύρω από την προσωπική μοναξιά και τη σημασία τού να κυνηγάς το όνειρό σου

Ύβρις της ανθρωπότητας
Η ύβρις της ανθρωπότητας: Το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου προκαλεί βαθιά ανησυχία

Ο δημιουργός ποντάρει στην αίσθηση που προκαλεί η δύναμη της εικόνας, που «αφηγείται» την καταστροφική κλιματική αλλαγή σε συνδυασμό με τον εξωφρενικό τρόπο που το παρελθόν συναντιέται με το μέλλον. 

Kontinental 25
Kontinental 25: Ο Ράντου Ζούντε εναντίον όλων

Με ειρωνικές μπηχτές για τα τετριμμένα πλέον ευρωπαϊκά συνθήματα περί ισότητας ή αδελφοσύνης και με οξεία ματιά πάνω στο θέμα της ατομικής ευθύνης, ο ρουμάνος σκηνοθέτης υπογράφει ένα στιβαρό δράμα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY