Κινηματογραφος

Τομ Χάνκς: Το τέλος του Toy Story 4 θα γράψει ιστορία (video)

Κανείς μα κανείς δεν θα βγει από το σινεμά χωρίς δάκρυα στα μάτια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
toy-story-3.jpg

Κανείς μα κανείς δεν πρόκειται να βγει από την κινηματογραφική αίθουσα χωρίς δάκρυα στα μάτια μετά το «Toy Story 4». Αυτό είναι το μόνο βέβαιο, όπως αποκάλυψε ο Τομ Χάνκς μιλώντας στη ραδιοφωνική του βρετανικού «Radio 2» και στον παραγωγό, Κρις Έβανς.

Ο πολλάκις βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, ο οποίος χαρίζει τη φωνή του στον Γούντι του Toy Sory, μίλησε για την προσωπική του εμπειρία από τα γυρίσματα της ταινίας και τόνισε ότι «θα γράψει ιστορία» στο σινεμά. «Όταν συνειδητοποίησα πού το πήγαινε το σενάριο σκέφθηκα: αυτό είναι μια ιστορική στιγμή», πρόσθεσε ο Τομ Χανκς.

Tom Hanks Reveals Secrets Of Toy Story 4 - The Graham Norton Show


Ο Τομ Χάνκς δεν είναι ο μόνος που μίλησε για τη συναισθηματική φόρτιση των τελευταίων λεπτών της ταινίας κινουμένων σχεδίων. Ο Τιμ Άλεν που δίνει τη φωνή του στον αστροναύτη Μπαζ είπε ότι η τελευταία πράξη του έργου ήταν τόσο συγκινητική που μόλις και μετά βίας κατάφερε να τη βγάλει χωρίς να καταρρεύσει.

Ο Τιμ Άλεν έκανε όμως και ένα μικρό spoiler. Αποκάλυψε ότι στη νέα ταινία ο Κιάνου Ριβς θα έχει έναν μυστηριώδη ρόλο.

Tim Allen On Emotional ‘Toy Story 4’
Tim Allen On Emotional ‘Toy Story 4’Tim Allen On Emotional ‘Toy Story 4’

Το Toy Story 4 της Disney/Pixar θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Ιουνίου 2019, με το αρχικό καστ να επιστρέφει.

TOY STORY 4 Teaser Trailer (2019)

Τρέιλερ κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα με το πιο πρόσφατο να προβάλλει τους χαρακτήρες στους οποίους δίνει τη φωνή του το κωμικό δίδυμο Κι και Πιλ.

TOY STORY 4 Teaser Trailer 2 (2019)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ